Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

No i jestem -pol czasu spedzilam na czytaniu-ale fajnie-dziękuję bardzo.

Potwornie cierpię z powodu Muminka:placz::placz:Neris Słonko-trzyman się..Mumusiu u Batmanku bawcie się proszę z moim Dżekusiem,,,czekajcie na nas:-(:-(

Dziś bylam na targu-sami Czesi oprawie-w jedną stronę mam 5 kilometrow-nóg nie czuję,,ale pooglądałyśmy z Niną ciuchy i pierdółki,

Dziękuję za to ,że jesteście tu na wątku-za telefony i seski.

Mam tu jamniczka Argona-wycałował mnie dokumentnie-a jego PAni zaraz wiedziala ,że mam jamniki w domu...:diabloti:

Mam ciekawy zabieg-kąpiel sucha CO2-może poproszę panią rehabilitantkę o zrobiebie zdęcia to sie pośmiejecie z wystających głów:evil_lol:

Bardzo tęsknię,,jutro przyjedzie mój kolega z moimi byłyumi uczennicami.

Atosik je i jest grzeczny, Dumiś przyssała się do mojej Mamci i krok w krok za NIą chodzi, Hekuś urządza koncerty-muszę napisać do Rubika-może napisze Mu jakieś oratorium.

Kończy się czas-całuję Wszystkich..Kocham WAS i tęsknię...kiedyś znów tu zajrzę-papapapap

Posted

Rozmawialam z Mama-czuje sie bardzo dobrze,byla dzis na spacerku w miescie i na jakims pokazie-dostala poduszke :p:p

Podoba Jej sie tam,lepiej niz w glucholazach...a tak sie biedna bala tego pobytu

Posted

[quote name='Anulka85']najprawdopodobniej Mama wroci dopiero w niedziele bo turnus trwa 24 dni:roll:[/QUOTE]

Troche szkoda, ale z drugiej strony skoro miło spędza czas to niech korzysta jak najdłużej. :lol: