olenka_f Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='brazowa1']nie moze miec dwoch...ale wybrala rodowodowego,slodkiego,drogiego szczeniaka,zamiast jamnika skulonego z zimna w kacie schroniskowej klatki.A taka byla czula na niedole psow :shake:[/quote] tylko problem jak taki rodowodowy za kupe kasy drze pyska w ringu i nijak sie nie słucha choć niby szkolony potem wstyd, już sie nie chce biegać po wybiegu i sie okazuje że to nie to :shake: Quote
Celina12 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Jak to WYNOCHA???:-(..Ja przecież w Ciebie wierzę i współczuję bardzo....a skóra może schodzić od tego czym Ci rękę odkażali...ja tak po operacji miałam. Ja zrobim piergolów-sowietów... Quote
brazowa1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 oleńko,piszesz,jakbys miala do czynienia :cool3: z takim,co sie darł. Quote
akucha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Neris']WYNOCHA!!!! Niedopierzone mafijne baby no... w ogóle się nie nadajecie na współczuwaczy. Kto mi zrobi pierogi i przyśle? Albo gołąbki, ja kocham gołąki a teraz to nie wiem kiedy mi się uda zrobić...[/QUOTE] No wiesz... my czuwajemy razem z Tobą, nawet sobie wyobrażam, że mi też gubię wylinkę. Brrrrrr... :roll: Quote
Neris Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No co... jestem niedobra i mogę wykrzykiwać... dzisiaj jestem dla siebie twarda i nie wzięłam środków przeciwbólowych. To teraz się możecie wszystkiego spodziewać... Ale chyba juz spać pójdę, Synek o 7 rano zacznie ujadać, mam wrażenie że on jakieś obelgi wykrzykuje pod moim adresem... Quote
olenka_f Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='brazowa1']oleńko,piszesz,jakbys miala do czynienia :cool3: z takim,co sie darł.[/quote] no nasza charcica Lessi, pierw wielki szum i cyrk na kółkach a potem to tylko Ola na spacery wychodziła:stupid: na początku jedzenie wg książek i nikt się oczywiście nie znał, na spacery absolutnie bo nauka prowadzenia i tak dalej a na wystawie to i tak darła pyska do mnie a ojciec baraniał i się czerwienił, patem wilczur uszkodził jej skóre i juz była niewystawowa ale nie pamiętam innych wystaw prócz tej jednej:shake: ja nie lubię takich cyrków Quote
akucha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='olenka_f']tylko problem jak taki rodowodowy za kupe kasy drze pyska w ringu i nijak sie nie słucha choć niby szkolony potem wstyd, już sie nie chce biegać po wybiegu i sie okazuje że to nie to :shake:[/QUOTE] Sprzeda na Allegro i następnego kupi. Quote
brazowa1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 hihihi,fajnie ja opisujesz,to chyba jakas inteligentna bestia byla,co?:lol: Quote
Neris Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='akucha']No wiesz... my czuwajemy razem z Tobą, nawet sobie wyobrażam, że mi też gubię wylinkę. Brrrrrr... :roll:[/quote] Grabisz sobie, aż sobie nagrabisz... [URL="http://www.narzedziowy.pl/product_info.php?cPath=155_199_475&products_id=13466&osCsid=cdb9705997868393016a8dd393f7a088¤cy=pln"][IMG]http://www.narzedziowy.pl/timages//2006-10-19_14-11-00-Capture_(100x66).png[/IMG][/URL] Quote
Celina12 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Neris no wiesz ??? Synek i obelgi-fakt ,że go dziś słyszałam...jednak to nie były OBELGI!!!! A po co te grabie???? Oj-mam liści za dużo...nawet na zdjęciach widać-na tych co je jutro dam...hihihi Quote
brazowa1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Gabryjella']Przeczytałam coś zupełnie innego :oops:[/quote] chacahchachachacha,a wiesz,Pani,ze ja bym tak nie przeczytala,tylko Pani mi uwage zwrociła. Quote
akucha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Neris']Grabisz sobie, aż sobie nagrabisz... [URL="http://www.narzedziowy.pl/product_info.php?cPath=155_199_475&products_id=13466&osCsid=cdb9705997868393016a8dd393f7a088¤cy=pln"][IMG]http://www.narzedziowy.pl/timages//2006-10-19_14-11-00-Capture_(100x66).png[/IMG][/URL][/QUOTE] A nowszych w magazynie nie było? Quote
Celina12 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Neris wyłączyła już dogo ale mam przekazać....takie grabie Akuszko Ci przydziela i musisz sobie radzić.Mówi tyż ,że nie ma wybierania kary.:diabloti: Quote
akucha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Teraz takie delikatniejsze som :placz::placz::placz: Quote
Celina12 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Nie dała sie przekonać...poszła spać....wyślę Ci Akuszko te delikatniejsze....hihihi....tylko nie płakusiaj....:evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ja takie mam, sama sobie karę wymierzę i Neriowa musi mi zaliczyć :lol: Quote
Celina12 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 :evil_lol::evil_lol:-zaliczy-na pewno zaliczy-nie ważne czym ale jak....:diabloti: Quote
Celina12 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Rozrabiały po nocy a teraz śpią....:evil_lol::evil_lol:..ja szykuję do obiadku..potem wyjazd po Lady...denerwuję się....Dziewczynka będzie miała dom i miłość....:multi: Quote
Celina12 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Dziś też wielu z nas obchodzi Psie Zaduszki....dla moich Skarbów.. Bemolek.......[url]http://dognet.dl.pl/flower.php?fid=2589[/url] Dżekuś........[url]http://dognet.dl.pl/flower.php?fid=2588[/url] Moje Ukochane Serduszka-tak bardzo tesknię za WAMI..kocham bardzo a to bardzo mocno. Ta pustka tak boli, ta tęsknota tak zżera, ta niemoc tak osłabia...:-(:-( Quote
olenka_f Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='brazowa1']hihihi,fajnie ja opisujesz,to chyba jakas inteligentna bestia byla,co?:lol:[/quote] głupia jak but i to dziurawy:angryy: jak wchodziłaś do domu to przy dobrym humorze dwa razy majtnęła ogonem nie wstając z łóżka złodziej miałby problem tylko z kanapą bo nim ona by z niej zlazła to policja by przyjechała musiałam z nia wychodzić na 3 godzinne spacery a i tak potrafiła zwiewać, stawała wtedy i przednią łapę w bok no to juz wiedziałam że kilka godzin sobie pobiegamy:angryy: Quote
Celina12 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Uf-wróciłam , skończyła obiadek. Sunia to bardzo przerażony piesek...jest śliczna...mam fotki ale to później dam...teraz wysyłam maile ze zdjęciami...namawiam Damiana i Beatkę na załóżenie Lady wątku-np. na Foto Blogach.:loveu: Quote
Neris Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Jak Lady zareagowała? Dała się wyprowadzić z boksu bez płaczu? Quote
Celina12 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Lady wyszła z boksu spokojnie-do samochodu najpierw wsiadła Madzia i powoli, spokojnie-przekupując przywiezionymi groszkami -wprowadziła do środka Dziewczynkę. W czasie podróży Lady głowę przytulała do Damiana, który prowadził auto...:loveu: W domu dziwne-zachowywała się tak jakby coś znajomego zobaczyła, zjadła michę pyszności, poszła na mały spacerek....:multi: Quote
Recommended Posts