Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to czekamy na wieści.Biedny psiak nie wie co go czeka. Ale mi też kosmicznie szkoda tego Pana, musi oddać swojego najlepszego przyjaciela to musi być okropna decyzja. Trzymam kciukasy za szybkie znalezienie domku

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ageralion napisał(a):
Dodatkowo nie ma jak go izolowac, bo skubany otwiera sobie klamki...

Ja też miałam ten problem,wymieniłam klamki na gałki okrągłe i problem zniknął.

Posted

Nareszcie jestem. Internet mi wylaczili wczoraj w nocy :shake: Zaraz wrzuce foteczki, napstrykalam ich tyle, a 70% nie wyszlo :placz: A co do klamek, to nic nie zmieni, bo jak drzwi nie otworzy, to je znow wywazy :mad:

Zaczynam z fotkami. Mam ich troche, wiec prosze o cierpliwosc ;)

Posted

Martuś, zmień tytuł, jaki on starszy??????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Przecież to młodzik jeszcze, jakie spojrzenie, jakie zawadiackie miny, nawet fafelki czarniutkie :shake:
Powiem jedno młodzian i normalnie piękny chłopak! Bardzo mi się podoba :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Zapasiony ? a ja właśnie miałam napisać, że śliczny jest i tak fajnie umięśniony :) Trzymamy kciuki za dom dla Karola, biedny niuniek nieświadomy rychłego rozstania z pańcią/panem...
Marta rewelacyjne (jak zawsze) zdjęcia zrobiła.

Posted

Znow mi wczoraj wywalilo internet :motz:

Ciotki kochane nie macie kogos, kto by te moje wypociny ostatnie zmienil w fajny i konkretny tekst ogloszeniowy? Mi to idzie jak krew z nosa :shake:

PS Karol spokojnie moze mieszkac z dziecmi, bo juz jst w takim wieku, ze sie nie nakreca i nie traci nad soba panowania ;)

Posted

Cioteczki zmęczone.....:shake: andegawenka liczy a nie pisze:-o no ale Trufel jaki ma .....:cool3: co o tym myślicie.....marnotrawstwo talentu cnie?

(poprosiłam jeszcze kogoś - czekam na odpowiedź):loveu:

Posted

andegawenka napisał(a):
Cioteczki zmęczone.....:shake: andegawenka liczy a nie pisze:-o no ale Trufel jaki ma .....:cool3: co o tym myślicie.....marnotrawstwo talentu cnie?

(poprosiłam jeszcze kogoś - czekam na odpowiedź):loveu:

I :iloveyou: You, to my tez czekamy... :cool3:

Posted

Nes2009 napisał(a):
Powiem Wam w sekrecie. Napiszcie mu na pw. Nie odmówi bo On nie umie mówić nie;)

NES też UMIE :siara::siara::siara::siara:....................o bokserach pisać....taaaaa:-?:sg168: