Atomowka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 No to czekamy na wieści.Biedny psiak nie wie co go czeka. Ale mi też kosmicznie szkoda tego Pana, musi oddać swojego najlepszego przyjaciela to musi być okropna decyzja. Trzymam kciukasy za szybkie znalezienie domku Quote
Kapsel Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 A jednak, trzeba domku szukać, a już juz miałam nadzieję :shake: Quote
tatankas Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 ageralion napisał(a):Dodatkowo nie ma jak go izolowac, bo skubany otwiera sobie klamki... Ja też miałam ten problem,wymieniłam klamki na gałki okrągłe i problem zniknął. Quote
ageralion Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Nareszcie jestem. Internet mi wylaczili wczoraj w nocy :shake: Zaraz wrzuce foteczki, napstrykalam ich tyle, a 70% nie wyszlo :placz: A co do klamek, to nic nie zmieni, bo jak drzwi nie otworzy, to je znow wywazy :mad: Zaczynam z fotkami. Mam ich troche, wiec prosze o cierpliwosc ;) Quote
Kapsel Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Martuś, zmień tytuł, jaki on starszy??????????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przecież to młodzik jeszcze, jakie spojrzenie, jakie zawadiackie miny, nawet fafelki czarniutkie :shake: Powiem jedno młodzian i normalnie piękny chłopak! Bardzo mi się podoba :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ageralion Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 No walsnie wiem, ze z niego boksiak w kwiecie wieku :) Spokojnie go bede oglaszala jako 6 latka :) Lece zmienic tytul... Quote
Kapsel Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Trzeba mu koniecznie allegro z wyróżnieniem zrobić. Jakoś tak smutno mi :-( Quote
Evra Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Piękny bokserek, szkoda, że musi zmienić dom. Widać, że trochę zapasiony. Quote
Enigma79 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Zapasiony ? a ja właśnie miałam napisać, że śliczny jest i tak fajnie umięśniony :) Trzymamy kciuki za dom dla Karola, biedny niuniek nieświadomy rychłego rozstania z pańcią/panem... Marta rewelacyjne (jak zawsze) zdjęcia zrobiła. Quote
andegawenka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Evra napisał(a):Piękny bokserek, szkoda, że musi zmienić dom. Widać, że trochę zapasiony. ...jako to w domku swoim.....Pańciostwo nie wyrzucili....tylko zdesperowani..... Quote
tatankas Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Śliczny boksio i widać,że państwo kochali,bo zadbany i odkarmiony porządnie.Trzymamy kciuki za niego. Quote
ageralion Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Znow mi wczoraj wywalilo internet :motz: Ciotki kochane nie macie kogos, kto by te moje wypociny ostatnie zmienil w fajny i konkretny tekst ogloszeniowy? Mi to idzie jak krew z nosa :shake: PS Karol spokojnie moze mieszkac z dziecmi, bo juz jst w takim wieku, ze sie nie nakreca i nie traci nad soba panowania ;) Quote
Kapsel Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Andegawenko Kochana Ty masz takie fajne tekściki, pomożesz Kochana? :jumpie::jumpie::jumpie: Quote
Jagoda1 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Boksio wygląda b. ładnie, młodo, jest zadbany. Wierzę, że znajdzie swoją przystań u dobrych ludzi. Quote
ageralion Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Kapsel napisał(a):Andegawenko Kochana Ty masz takie fajne tekściki, pomożesz Kochana? :jumpie::jumpie::jumpie: Ja tez sie przylaczam do prosby. Pomozesz Kochana? :modla: Quote
andegawenka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Cioteczki zmęczone.....:shake: andegawenka liczy a nie pisze:-o no ale Trufel jaki ma .....:cool3: co o tym myślicie.....marnotrawstwo talentu cnie? (poprosiłam jeszcze kogoś - czekam na odpowiedź):loveu: Quote
ageralion Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 andegawenka napisał(a):Cioteczki zmęczone.....:shake: andegawenka liczy a nie pisze:-o no ale Trufel jaki ma .....:cool3: co o tym myślicie.....marnotrawstwo talentu cnie? (poprosiłam jeszcze kogoś - czekam na odpowiedź):loveu: I :iloveyou: You, to my tez czekamy... :cool3: Quote
Nes2009 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Powiem Wam w sekrecie. Napiszcie mu na pw. Nie odmówi bo On nie umie mówić nie;) Quote
andegawenka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Nes2009 napisał(a):Powiem Wam w sekrecie. Napiszcie mu na pw. Nie odmówi bo On nie umie mówić nie;) NES też UMIE :siara::siara::siara::siara:....................o bokserach pisać....taaaaa:-?:sg168: Quote
aicrew1 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Karol jest dzisiaj do 17 u mnie w domku i ma się świetnie ,właśnie wybieramy się na spacerek Quote
Recommended Posts