Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

One są takie troszkę owczarkowate czy to tylko złudzenie ??

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Trzeba je ogłaszać jako mix onki to powinny dość szybko się oddać.

Posted

Siedzą u mnie od niedzielnego wieczoru. Słodziaki łobuziaki :) Bez robaczków i pchełek :) Zaszczepione będą dopiero w poniedziałek lub wtorek. Rozrabiaja, jedze, pija siusiaja, koopkaja, spia i tak na okraglo. Odważne i ciekawe swiata. Mało kłopotliwe (no po za sprzątaniem :) )
Trochę mało czasu mam na pisanie ale jak już corka wstawi zdjecia to opisze kazdy przypadek oddzielnie :)

Posted

Bebcik jeszcze raz wielkie i serdecznie dzięki za przyjęcie maluchów.
Poszukuję kogoś, kto zrobi wizytę przedadopcyjną na ul. Szaserów w W-wie dla jednego z chłopaków.

Posted

esperanza napisał(a):
Bebcik jeszcze raz wielkie i serdecznie dzięki za przyjęcie maluchów.
Poszukuję kogoś, kto zrobi wizytę przedadopcyjną na ul. Szaserów w W-wie dla jednego z chłopaków.

Znalazłaś :razz: - poproszę o namiary :evil_lol:

Posted

Trochę rzadko tu zaglądam i niewiele pisze ale psiaki wprowadziły wielkie zmiany w moim życiu :) wolny czas spędzam z nimi bo są po prostu przeurocze dzieciaki, radosne i takie proludzkie :) biegają za mną po domu i zagladaja w kazdy kąt. Psotniki wielkie i gryzonie okrutne. Uczą nas porządku czyli chowania butów do szafy. Moje wyjściowe sandałki zostały zmasakrowane (no i dobrze bo wreszcie kupie sobie nowe )
Upały dokuczają im straszliwie i cały dzień leża spokojnie ale za to wieczorem pełne energii :) i nadrabiają stracony czas :)
Teraz leża na balkonie bo to najprzyjemniejsze miejsce o tej porze bo przyjemny chłodek zalatuje.

Posted

Z powodu mojego zaniedbania Borek nie żyje. Ja ciągle go widzę jak biega taki wesoły,ufny, radosny. Zawsze pierwszy, wszędzie musiał wejść... a ja zawiodłam :(

Posted

bebcik napisał(a):
Z powodu mojego zaniedbania Borek nie żyje. Ja ciągle go widzę jak biega taki wesoły,ufny, radosny. Zawsze pierwszy, wszędzie musiał wejść... a ja zawiodłam :(

Nie płacz, proszę. To był wypadek :shake:

Posted

Jestem durna i bezmyślna idiotka bo zostawiłam same psiaki na balkonie i chciałam opisać je trochę. wydawało mi sie ze dobrze pozaslanialam szczeliny, zeskoro siedze prawie obok, skoro śpią to są bezpieczne... stara i durna...
ciągle widze Borka jak zawsze pierwszy biegnie, jak psotuje najwięcej, :(
zawiodłam :(

Guest monia3a
Posted

Bardzo mi przykro z powodu psiaka. bebcik nie miej żalu do siebie to podejrzewam była chwila i
biegaj mały szczęśliwie po łąkach TM [i]

Posted

Bardzo mi żal Borka. To był radosny, wesoły szczeniak, mała wiercipięta.
Niech to będzie nauczka dla nas wszystkich, że instynkt u malucha jest za słaby i nie ochroni go.

Szukajmy domów dla Silvy i Foresta. Po pierwszym szczepieniu będą mogły trafić do nowych domów.

Posted

Dzisiaj byłyśmy u weta. Psiaki maja założone ksiązeczki. Zostały ponownie odrobaczone (wstrętne martwe robale wylazly) więc szczepienie dopiero za tydzień. Zakupiłam witaminy. Kupiłam tez obroże i smycze i trochę uczę je po domu chodzic :) Bunt straszny ale powoli oswoją się. Forest jest trochę cięzszy bo wazy 3,70 kg, Silva lzejsza 3,40kg. Jedzą gotowana karmę i na Purinę (sucha) nie chcą patrzeć. Za to Bunia i chętnie podjada. Dobrze że chociaż psy doceniają moja kuchnię :) Milelone serca kurczaków, trochę wątróbki, marchew, ryz i trochę makaronu. Wczoraj z powodu wyjedzonych zapasow serc podałam na noc ryż z jogurtem naturalnym. Jadły tak ze sie az o ni bałam ze pękną. Wyglądały jak baryłki. Ulubione miejsce do spania w dzień,wybrane samodzielnie przez szczeniaki, to kuchnia, pod stołem :) W nocy śpią w tym samym pokoju co ja, pod łózkiem a na legowisko tylko siusiają :)
Bunia coraz łaskawiej spogląda na maluch i nawet zaczyna się z nimi bawić, już nie przegania ale ciągle jest o mnie zazdrosna wiec jesteśmy ostrożni.
... i ciągle czuję brak Borka.. i ciągle widzę go jak biega... :(

Posted

Proszę, zajrzyjcie na wątek czterech szczeniaczków z ostrowskiego schronu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-i-jeden-z-uszkodzonym-oczkiem-przepadn%C4%85-w-schronie"]http://www.dogomania.pl/threads/1865...%85-w-schronie[/URL]... Już dwa maluchy stamtąd odeszły w ciągu kilku ostatnich dni za TM: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187693-Kostu%C5%9B-ODSZED%C5%81-ZA-TM-POM%C3%93%C5%BBCIE-RATOWA%C4%86-MISIA"]http://www.dogomania.pl/threads/1876...WA%C4%86-MISIA[/URL]! Czy te mają być następne? :-(