Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Marta67 napisał(a):
Ewanka byłam już na wątku i podziwiałam :wink:

o tak każdy dzień dt jets ważny!!! :D

Miło ... zapraszamy :D
... chciałam, by było domowo i kameralnie, nie planowałam kojców itp, ale teraz sama nie wiem... wzięłabym tę sunię, gdybym miała kojec (w razie czego).

Foxowa, co masz na myśli, mowiąc krótkotrwały?

Posted

Od razu powiem, że gdyby mała jechała przez Lublin i tutaj musiała czekać na resztę transportu (Foxowa widzę z Mielca jest), to przetrzymam ją u siebie dzień czy dwa, o ile bedzie to przed 12stym czerwca.

Posted

Góra tydzień-dwa, bo jednak mieszkanie w bloku ogranicza.
Z sunią nie będzie problemu, no bo mój pies to sprzeczek nie będzie a on taki tatuś na wszystko pozwala :lol:, nawet wyrko udostępnia :)

Posted

Lika link nie działa,,..(przynajmniej u mnie..)..
gdyby dziecko-donka-już była na dt u Foxowej-to ja mogę zaofiarować skromnie ogłoszenia...
i co by było wtedy ze sterylką?Na pewno pewniej oddać ją już steryliz.
gdy już będzie na 100 % wiadomo,że będzie ten dt (Foxowa przecież musi się odpowiedzialnie zastanowić:) ) to może odrazu na tel.(na 1str.)do szybszy od dyliżansu,niż czekać tu na dogo,żeby ktoś obcy-nie z dogo-nie ubiegł..

Posted

Transporcik i sunia może być u mnie. Z domownikami nie będzie problemu coś się powie.

A zadam takie pytanko, mała to wielki żarłok? :evil_lol:

Posted

tylko piszcie do tego kto ją znalazł..(żeby się potem nie okazało,że to nie aktualn).. i dii żeby mała była potem sterylizowana..;)

(to w takim razie ustalcie ,czy ten DS jest super dobry,czy lepiej,żeby ją wzieła Foxowa na tymczas..)

Posted

Nie było mnie chwilkę i ... już jest DT i prawie DS ;) ... super !!!!!!!!

To mała chyba bezpieczna ... :)

... a ja już zaczynałam urabiać TZ-ta, żeby ją , mimo wszystko, na trochę wziąć, ale to już chyba niepotrzebne

Posted

Ewanka napisał(a):
Nie było mnie chwilkę i ... już jest DT i prawie DS ;) ... super !!!!!!!!
mała chyba bezpieczna ... :)

... a ja już zaczynałam urabiać TZ-ta, żeby ją , mimo wszystko, na trochę wziąć, ale to już chyba niepotrzebne

urabiaj ,urabiaj zaraz nastepna bidulka sie trafi

Posted

DS znany mi , warunki bardzo dobre ( dom z ogrodem , psy były od zawsze ) . Tylko w razie czego nie mam kasy na transport .

Posted

[quote name='IVV']urabiaj ,urabiaj zaraz nastepna bidulka sie trafi

Urabiam, urabiam ;) ... na razie zgodził się tylko na małe psiaki (!!!!) ... twarda sztuka ten mój wybranek ;)