Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ranias']Czy to znaczy,że takiej kwoty będzie nam brakować dla Olinka co miesiąc?[/QUOTE]

Ja się obawiam, że jeszcze więcej, bo tu w to rozliczenie wleciał jeszcze bazarek:( Trzeba zaczynać szukać nowych deklaracji.....!!!!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poproszę na miau.pl o banerek dla deklaracji na hotel.

W tym miesiącu (maj) wpłaciłam za bazar 62 zł (wczoraj dosłownie), więc może jeszcze nie będzie aż tak tragicznie ale to jest ciągle działanie zaradcze; tak czy inaczej potrzebne są deklaracje.

Posted

Dziewczyny, bardzo mi przykro, coś kiepska ze mnie księgowa. Dostałam info z Nadira, ze Olin ma tyły na 197zł. Siądę nad tym w tym tygodniu. Chyba kurcze pominełam któryś z jego rachunków. Mam całe zestawienie jego opłat za hotelik i wpływów. Przeliczę to jeszcze raz, zęby zobaczyć gdzie się pomyliłam, ale na pewno nie ujełam , któregoś z rachunków. Przepraszam. No i mamy kłopoty:(

Posted

Jest nowy rachunek na [B][U][COLOR=red]335zł [/COLOR][/U][/B]za pobyt Olina w Hoteliku. Mamy tyły na [B][U]197zł.[/U][/B] elżbietka_cieszyn przelała 100zł, ja przeleję 20zł. Może dług się spłaci ALE [COLOR=red][B]NIE MA NA ZAPŁACENIE RACHUNKU ZA POBYT W KWIETNIU[/B][/COLOR]

Posted

może warto zaktualizować post 1 gdzie wciąż wisi info

[COLOR=#4b0082][FONT=Times New Roman][SIZE=5][B][U]RAZEM 305zł[/U][/B] STAŁYCH DEKLARACJI[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#4b0082]MAMY KOMPLET DEKLARACJI!!!!!!:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#4b0082]KOCHANI W IMIENIU OLINKA- BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY! JESTEŚCIE WIELCY!!![/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Ja czekam na wypłatę i też postaram się dorzucić coś więcej....

Wujek &ciocia ma rację, trzeba zaktualizować 1 post!!!

Posted

Mój kochany super kolega [COLOR=red]Czarny[/COLOR] deklaruje [COLOR=red]30 zł stałej deklaracji[/COLOR]. Proszę cioteczko Zofijo o dopisanie Go na listę stałych darczyńców. :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Zosiu, weszłam za Twoim e-mailem. Przelałam tylko 5,00 zł i to jednorazowo. Ale dostałam coś na bazarek i już pytałam czy może iść na Olina. Tyle tylko, że dam go radę zrobić dopiero w sobotę.

Posted

Nasza woplontariuszka Ewelina zadeklarowałą 50zł, ale jeszcze nie wiem, czy to stała, czy jednorazowa. Moja kochana sąsiadka, na którą zawsze mogę liczyć przelała pieniążki na jego dług. Czy ktoś moze mi pomóc szukać deklaracji? Jestem ograniczona czasowo

Posted

[quote name='asl']Zosiu, weszłam za Twoim e-mailem. Przelałam tylko 5,00 zł i to jednorazowo. Ale dostałam coś na bazarek i już pytałam czy może iść na Olina. Tyle tylko, że dam go radę zrobić dopiero w sobotę.[/QUOTE]

bardzo dziękuję!!!

Posted

Dobrze przynajmniej, że już wiadomo, kto się wycofał z deklaracji i na czym świat stoi.

Dobrze by było uzbierać chociaż 100 stałych, na leki będziemy zarabiać bazarkami.

Posted

Ewelina zadeklarowała m-cznie 50zł:), kmurdz ma przesłać zaległosci. Moja sąsiadka zapłaciła dług, a jeszcze inna znajoma wpłaciła 30zł. BRAKUJE 135 ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI!!!

Posted

Przelałam właśnie Olinkowi 30,00 zł tytułem deklaracji za maj. Podtrzymuję swoją DS w wys. 15,00 zł, ale w miarę możliwości będę podsyłać więcej:)