Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kado']Popatrzcie ciotki jak 1 koopa może ucieszyć;)[/QUOTE]

Prawidłowa koopa- bezcenne ;) Za wszystko inne zapłacić można kartą .....:evil_lol:

Posted

My po kontroli. Olin dostał powtórkę zastrzyku i teraz przez miesiąc ma brać Amylan. Potem odstawiamy go na tydzień i modlimy się, żeby wątroba zaczęła sama pracować.
Lek wystarcza na 7,5 dnia. U naszego weta kosztuje 17 zł. Może ktoś może załatwić taniej? Przeszukałam net i owszem jest ale drożej. Zadałam pytanie na akcjach - leki w dogomanii, może komuś zostały...
W każdym bądź razie pies ma się o niebo lepiej.

Posted

[quote name='UMilki']My po kontroli. Olin dostał powtórkę zastrzyku i teraz przez miesiąc ma brać Amylan. Potem odstawiamy go na tydzień i modlimy się, żeby wątroba zaczęła sama pracować.
Lek wystarcza na 7,5 dnia. U naszego weta kosztuje 17 zł. Może ktoś może załatwić taniej? Przeszukałam net i owszem jest ale drożej. Zadałam pytanie na akcjach - leki w dogomanii, może komuś zostały...
W każdym bądź razie pies ma się o niebo lepiej.[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo za opiekę nad Olinkiem :loveu:Może ktoś się odezwie w sprawie leków.Też popytam. Dobrze,ze allegro się rozkręciło, bo będą psiakowi potrzebne fundusze na leczenie.Jedna osoba zapowiedziała wycofanie deklaracji...

Posted

[quote name='danka4u1']Olinku zażywaj Amylam i bedzie lepiej. My z Oskarem tez na Amylanie, ale do tego scisła dieta i jest dobrze.[/QUOTE]

Amylam Amylamem, a co Wy tu robicie z Oskarkiem o tej porze? Danusiu, siku, paciorek i spać- kolorowych snów :loveu:

Posted

[quote name='danka4u1']A kuku .Reniu....wychodzimy na spacerek z Olinem. Taki piękny śnieg. Szkoda spać.[/QUOTE]

Danusiu, kiedy Ty sypiasz? :crazyeye:My wychodzimy na spacer teraz.Całą noc sypało, świat tonie w śniegu :lol:

Posted

u mnie jest trochę wpłat na "płacę z allegro " obliczę , odliczę prowizję , mam do wysłania 6 dyplomików czyli jeszcze minus 10 zł (muszę wydrukować gdzieś bo nie mam kolorowego tuszu).... policzę wszystko i dam znać

Posted

[quote name='lilk_a']u mnie jest trochę wpłat na "płacę z allegro " obliczę , odliczę prowizję , mam do wysłania 6 dyplomików czyli jeszcze minus 10 zł (muszę wydrukować gdzieś bo nie mam kolorowego tuszu).... policzę wszystko i dam znać[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :loveu: