lilk_a Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 zrobimy 200 szt , to czy 100 czy 200 nie robi zbytniej różnicy w cenie ja bym zrobiła jednak początek kategorii , czyli cena byłaby taka 12 zł początek kategorii plus 2,50 wystawienie (tu podnosi trochę cenę że jest więcej niż 1 szt ) plus opłata bazarkowa 15 zł czyli 29,50 a i jeszcze jedno , czy ktoś z Was ma to zdjęcie które wykorzystałam do dyplomiku w większej rozdzielczości niż na wątku? bo bym podmieniła , ponieważ tamto trochę pikselowate się zrobiło wystawie może jutro , żeby kończyło się na niedzieli za dwa tyg ? Quote
ranias Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='ranias']Jest świetne.Myślę,że 100 sztuk, miniatura, pogrubienie i podświetlenie :lol:[/QUOTE] A może lepiej 200 szt, zawsze większa szansa na uzbieranie grosza Quote
ranias Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='lilk_a']zrobimy 200 szt , to czy 100 czy 200 nie robi zbytniej różnicy w cenie ja bym zrobiła jednak początek kategorii , czyli cena byłaby taka 12 zł początek kategorii plus 2,50 wystawienie (tu podnosi trochę cenę że jest więcej niż 1 szt ) plus opłata bazarkowa 15 zł czyli 29,50 a i jeszcze jedno , czy ktoś z Was ma to zdjęcie które wykorzystałam do dyplomiku w większej rozdzielczości niż na wątku? bo bym podmieniła , ponieważ tamto trochę pikselowate się zrobiło wystawie może jutro , żeby kończyło się na niedzieli za dwa tyg ?[/QUOTE] Zgadzam się, Ty masz o tym lepsze pojęcie.Zdjęcia nie mam, może Zofija. Quote
Zofija Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='ranias']Zgadzam się, Ty masz o tym lepsze pojęcie.Zdjęcia nie mam, może Zofija.[/QUOTE] to jak Olin podaje łapkę to ja powinnam mieć, ale to po metamorfozie to są już zdjęcia z Hoteliku u Milki Quote
ranias Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 A napiszemy do Niej, może jeszcze ma na kompie? Quote
ranias Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Znalazłam to zdjęcie na 37 stronie wątku Quote
Zofija Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='ranias']Znalazłam to zdjęcie na 37 stronie wątku[/QUOTE] Już wysyłam maila z zapytaniem do Pani Ewy Quote
lilk_a Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [SIZE=3][I][FONT=Georgia][B][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1321285396"]allegro Olina.....[/URL][/B][/FONT][/I][/SIZE] potrzebna jest z Waszej strony akcja promocyjna , fb, nk , inne psie portale , maile do znajomych .... no i co tam jeszcze wymyślicie :) Quote
ranias Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Cioteczki kochane, rozsyłajcie allegro Olina.Początek na dobry start już zrobiony ;) Quote
Dea Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Kto robił to allegro Olina, dostałam link na maila?:-) Wielki ukłon w jego stronę , jest świetne, i dyplom także!!! Już rozsyłam. Quote
ranias Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Dea']Kto robił to allegro Olina, dostałam link na maila?:-) Wielki ukłon w jego stronę , jest świetne, i dyplom także!!! Już rozsyłam.[/QUOTE] To dzieło lilk_i- taka zdolna :lol: Quote
lilk_a Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='ranias']A Olinek już zbiera cegiełki :multi:[/QUOTE] może to po moich 150 mailach do całej książki adresowej ;) ... wysyłajcie do swoich znajomych , mniejszy lub większy odzew , ale jest zawsze Quote
ranias Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='lilk_a']może to po moich 150 mailach do całej książki adresowej ;) ... wysyłajcie do swoich znajomych , mniejszy lub większy odzew , ale jest zawsze[/QUOTE] Bardzo dziękujemy za wsparcie w działaniach.Ja porozsyłałam gdzie mogłam, ale widzę,że odpowiedział na moje wołania tylko mój osobisty mąż( chociaż wcale do niego nie pisałam;)) Quote
paros Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='lilk_a'][SIZE=3][I][FONT=Georgia][B][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=1321285396"]allegro Olina.....[/URL][/B][/FONT][/I][/SIZE] potrzebna jest z Waszej strony akcja promocyjna , fb, nk , inne psie portale , maile do znajomych .... no i co tam jeszcze wymyślicie :)[/QUOTE] Wczoraj kiedy dostałam maila od razu wrzuciłam go Facebook :lol: zaraz znowu wrzucę, bo cegiełki czekają:-( Quote
lilk_a Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='paros']Wczoraj kiedy dostałam maila od razu wrzuciłam go Facebook :lol: zaraz znowu wrzucę, bo cegiełki czekają:-([/QUOTE] dzięki [B]paros[/B] :loveu: bo ja na fb to nijak się nie rozeznaje ;) Quote
UMilki Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No to w końcu wiadomo skąd są biegunki. Olin niestety ma niewydolność wątroby. Nie wytwarza jednego z enzymów. Dostał odpowiednie zastrzyki i leki. Za tydzień idziemy do kontroli. Istnieje prawdopodobieństwo, że enzymy będzie musiał przyjmować już do końca życia. Ale zobaczymy co wykaże kontrola. U weterynarza był bardzo grzeczny, pozwalał się dotykać w każde miejsce. Bez problemu przyjął zastrzyk domięśniowy. Samochód i sama nim jazda bez żadnych kłopotów. Quote
danka4u1 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Teraz zależy w jakim stanie jest watroba. Albo dieta, albo wręcz Hepatic tylko i na zawsze. Biedny Olinek. Quote
ranias Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Piesiu, piesiu.A wydawało się,że kłopoty się skończyły... Quote
kado Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Jedyne pocieszające jest to, że już wiadomo, skąd te biegunki i że wprowadzono odpowiednie leki....[B]Olinusiu[/B] trzymaj się chłopaku:) Quote
Zofija Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [quote name='UMilki']No to w końcu wiadomo skąd są biegunki. Olin niestety ma niewydolność wątroby. Nie wytwarza jednego z enzymów. Dostał odpowiednie zastrzyki i leki. Za tydzień idziemy do kontroli. Istnieje prawdopodobieństwo, że enzymy będzie musiał przyjmować już do końca życia. Ale zobaczymy co wykaże kontrola. U weterynarza był bardzo grzeczny, pozwalał się dotykać w każde miejsce. Bez problemu przyjął zastrzyk domięśniowy. Samochód i sama nim jazda bez żadnych kłopotów.[/QUOTE] O kurcze- biedny Oliś! Quote
ranias Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Olinku, zapraszam na spacerek przed kolacją :lol: Quote
abero Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Witam. Zrobiłam właśnie przelew na 75 zł, deklaracje od listopada do stycznia. Niestety od lutego nie będę w stanie kontynuować wpłat; mam nadzieję, że ponad 2 miesiące to dość, żeby znaleźć brakujące 25zł/mies. A przede wszystkim mam nadzieję, że Olinek znajdzie do tego czasu dobry dom. Dużo szczęścia i zdrowia, piesku! Quote
ranias Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='abero']Witam. Zrobiłam właśnie przelew na 75 zł, deklaracje od listopada do stycznia. Niestety od lutego nie będę w stanie kontynuować wpłat; mam nadzieję, że ponad 2 miesiące to dość, żeby znaleźć brakujące 25zł/mies. A przede wszystkim mam nadzieję, że Olinek znajdzie do tego czasu dobry dom. Dużo szczęścia i zdrowia, piesku![/QUOTE] Dziękujemy za info:lol:Dobrze wcześniej wiedzieć,żeby mieć czas na kombinacje.W imieniu Olinka dziękuję za dotychczasowa pomoc :loveu:Ale się porządziłam ;) Quote
UMilki Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Wizyta kontrolna u weta dopiero w środę, ale już teraz mogę powiedzieć, że nigdy u Olina nie widziałam takiej porządnej koopy. Skaczemy z radości, a i on jakiś taki bardziej uśmiechnięty. W TZ wtula się, liże po rękach. To jest dobry pies. Powinien znaleźć fajny domek. Quote
Recommended Posts