Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpisałam wpływy za październik, i tak:
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Daria-50zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Ranias -10zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Elżbietka_Cieszyn -50zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Pani Ania -50zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Julka- 20zł [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Kmurdz-15zł [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Abero -25zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Kado - 15zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]wujek&ciocia- 15zł do grudnia[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]MyrkurDagur - 10zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]aka_nina- 5zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]paulinken- 10zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]lika1771-20zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]acha44-10zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]

to są osoby, które deklarowały wpłaty.
Daria- zmniejszyła wpłatę do 25zł miesięcznie
wujek&ciocia mają wpłacać do końca grudnia
Pani Ania -też zaznaczyła, ze póki może to wpłaca,a le niewiadomo
Kmurdz w ogóle nie wpłaca
Julka_- w ogóle nie wpłaca

Posted

Obawiam się również o Darię. To nie jest osoba z dogo. Wpłacała 50zł, teraz zmniejszyła do 25zł (ze względu na sytuację życiową), a co jeśli sytuacja znowu ulegnie zmianie???

Posted

[quote name='Zofija']Obawiam się również o Darię. To nie jest osoba z dogo. Wpłacała 50zł, teraz zmniejszyła do 25zł (ze względu na sytuację życiową), a co jeśli sytuacja znowu ulegnie zmianie???[/QUOTE]

Czyli ile miesięcznie brakuje Olinkowi do hoteliku? Coś musimy pomyśleć, bo przecież nie może wrócić do schroniska :shake:

Posted

[quote name='ranias']Czyli ile miesięcznie brakuje Olinkowi do hoteliku? Coś musimy pomyśleć, bo przecież nie może wrócić do schroniska :shake:[/QUOTE]

a co z osobami, które się zadeklarowały i od początku nie wpłącają?

Posted

Skopiowałam z początku i tu są chyba wszyscy , którzy deklarowali stałe
Daria-50zł
Ranias -10zł
Elżbietka_Cieszyn -50zł
Pani Ania -50zł
Julka- 20zł
Kmurdz-15zł
Abero -25zł
Kado - 15zł
wujek&ciocia- 15zł do grudnia
MyrkurDagur - 10zł
aka_nina- 5zł
paulinken- 10zł
lika1771-20zł
acha44-10zł

Posted

[quote name='ranias']Skopiowałam z początku i tu są chyba wszyscy , którzy deklarowali stałe
Daria-50zł
Ranias -10zł
Elżbietka_Cieszyn -50zł
Pani Ania -50zł
Julka- 20zł
Kmurdz-15zł
Abero -25zł
Kado - 15zł
wujek&ciocia- 15zł do grudnia
MyrkurDagur - 10zł
aka_nina- 5zł
paulinken- 10zł
lika1771-20zł
acha44-10zł[/QUOTE]

Przez weekend porozsyłam prośby o wpłaty, może coś użebram

Posted

[quote name='ranias']Przez weekend porozsyłam prośby o wpłaty, może coś użebram[/QUOTE]

nie musisz. Rachunek jest zapłacony. Możesz napisać do tych co nie płacą. Wydaje mi się to nie fair.

Posted

Dlatego tak prosiłam o dokładne sprawdzenie, kto nie płaci, bo przecież tu chodzi o dobro pieska. Wydaje mi się, że jeżeli ktoś się zobowiązał do stałych deklaracji, to powinien tą sprawę potraktować jako priorytetową, a jeżeli coś zaczyna się sypać, to niech napisze na wątku i jasno określi czy może nadal płacić i ile. Wtedy jest wszystko jasne i można dalej szukać brakujących deklaracji.

Posted

[quote name='kado']Dlatego tak prosiłam o dokładne sprawdzenie, kto nie płaci, bo przecież tu chodzi o dobro pieska. Wydaje mi się, że jeżeli ktoś się zobowiązał do stałych deklaracji, to powinien tą sprawę potraktować jako priorytetową, a jeżeli coś zaczyna się sypać, to niech napisze na wątku i jasno określi czy może nadal płacić i ile. Wtedy jest wszystko jasne i można dalej szukać brakujących deklaracji.[/QUOTE]

Masz 100% rację. Przepraszam za zaniedbanie.

Posted

[quote name='ranias']Mam odpowiedź od kmurdz- wpłaci pieniądze.Od Julka_- brak odpowiedzi :shake:[/QUOTE]

Potwierdzam:) [B]kmurdz[/B] wpłaci pieniądze, tylko prosiła o nr konta...zaraz jej wyślę:)
Do [B]Julka[/B]_ napisała [B]Zofija[/B]....zobaczymy:)
[B]wujek&ciocia[/B] podtrzymują swoją deklarację stałą i będą płacić dalej, nie tylko do grudnia...HURA:)

[B]Olinek:loveu:[/B] w górę piękny chłopaku:)

Posted

[quote name='kado']Potwierdzam:) [B]kmurdz[/B] wpłaci pieniądze, tylko prosiła o nr konta...zaraz jej wyślę:)
Do [B]Julka[/B]_ napisała [B]Zofija[/B]....zobaczymy:)
[B]wujek&ciocia[/B] podtrzymują swoją deklarację stałą i będą płacić dalej, nie tylko do grudnia...HURA:)

[B]Olinek:loveu:[/B] w górę piękny chłopaku:)[/QUOTE]

Do kmurdz numer konta wysłałam.Do Julka_ wysłałam 2 pw, ale zero odpowiedzi.

Posted

[quote name='ranias']Do kmurdz numer konta wysłałam.Do Julka_ wysłałam 2 pw, ale zero odpowiedzi.[/QUOTE]

Julka_ wpłaci!!!!! sorki, zgubił jej się wątek. Także ok.

Posted

Cześć, zajrzyjcie prosze do Gawła: [url]http://www.dogomania.pl/threads/194457-Jednooki-Gawe%C5%82-zbiera-na-DOM!!-Brakuje-deklaracji!!-ma-tylko-75z%C5%82-sta%C5%82ych[/url]...

Posted

[quote name='ranias']A ja zaglądam do Olinka. I jak tam nasz piesio się czuje?Nadal łazi po siatce jak akrobata?[/QUOTE]
Pewnie tak i nawet wiem, po kim ma takie upodobania [B]turystyczne...:evil_lol: :multi: :evil_lol: [/B]po wirtualnuch cioteczkach widocznie tez dziedziczy się pewne skłonności......:evil_lol:

Posted

Chodzić po siatkach nie przestanie. Jakaś taka przypadłość. No to Olinek w promieniach słońca kostkę ze ścięgien wcina.
Pozdrawiamy.

[CENTER][IMG]http://lh4.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TNT6oyEwOwI/AAAAAAAAAeA/-38tLC0xN7s/DSC00861.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TNT6o7ye88I/AAAAAAAAAeE/Mce8HuEdOKQ/DSC00852.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TNBvx5-m1CI/AAAAAAAAAdg/t7PCgfSsLcQ/DSC00855.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh5.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TNBvxqVW4TI/AAAAAAAAAdc/tJJuBi8n6J0/DSC00854.JPG[/IMG]
[/CENTER]