__Lara Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Cudne psiaczki Temidko!!! :D zrobię im allegro :) Quote
Nadziejka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 :loveu::crazyeye:witajcie cioteczki1 super urocze psiatka:loveu::loveu::loveu:a ta pani - poprostu serce zlote :buzi::ylsuper::ylsuper::bye::Rose:cudowna kobiecinka . Bedziemy zagladac do tych psiateczek na watek , a moze zrobis ie jakis bazarus , zawsze mozna jakis pieniazek zebrac , ale to za dni kilka, pozdrawiam sercem:multi::multi::multi:cudne psiatka Quote
Temida Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Witaj Ewuniu na wątku :) Jak dobrze, że jesteś. Quote
Nadziejka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 :painting::painting::painting::bigcool::bye::bye:witajcie cioteczki! juz mam kilka fajnych rzeczy na bazarus , wyszperalam , ale teraz musze czekac na wyplatke ..:shake:coby moc jakiejs cioteczce wyslac w celu zrobienia bazarku , ja nie umiem :shake::evil_lol::roll:ale piekne te istotki :loveu: Quote
Temida Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Piękne i zachwycające. Wszystkie. Ja osobiście jestem zachwycona Lalą, Amisią, Apsikiem, Kukim i Kropeczką, ale wszystkie są cudowne. Quote
luka1 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 zapisuję sobie. Mam taki sam problem z tym że mam pod opieką dom w którym jest trzydzieści siedem psów. Suki wysterylizowane, jedzenie staram się dostarczać i choć mało - dostają, ale teraz nadszedł okres szczepienia i odrobaczenia i klapa, nie mam kasy. A to nie jest jedyny dom do którego powinnam kierować pomoc - już padam. Ale jestem pełna podziwu Temido i trzymam kciuki. Quote
Temida Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 luka1 napisał(a): Ale jestem pełna podziwu Temido i trzymam kciuki. Ja dla Ciebie też, staram się jak mogę :) Laruś dzięki za pamięć Quote
patija Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 i ja jestem, śliczne te pieski :) a te białe to naprawdę rewelka :) jeśli już będzie wiadomo za ile i jakie te tabletki to postaram się wysłać choć 10zł, więcej nie dam rady już chyba :/ co chwila coś... a sama tabletek nie mam. Quote
Temida Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Dobrze, dzięki wielkie. Jak już się dowiem to się zgłoszę :) Quote
patija Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 o proszę się przypomnieć, ja raczej będę pamiętać, no ale nigdy nie wiadomo ;) Quote
wujek & ciocia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 dzięki za zaproszenie Temido do góry z rana :) Quote
papryka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 jestem, Temido podaj nr konta to tez pod koniec tyg przesle pare groszy Quote
obraczus87 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Temida napisał(a):Już się robi moje skarby :) Temido ile potrzeba pieniędzy na te chwilę???? ;) Quote
Temida Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Na tabletki, myślę że będą po 5-6 zł. to ok. 70zł. (Tak mi w mojej lecznicy sprowadzą) i musimy jakiś środek na pchły wytrzasnąć. Myślę że Frontline 100 ml z Allegro za 40 zł. To tyle jeśli chodzi o te psiaki i ich wsparcie finansowe. Później to już domki. Quote
Temida Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 PATIJA Dziękuję za wpłatę. W tym tygodniu będę chciała zrealizować odrobaczanie. Quote
Nadziejka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Cioteczko Temido powiedz prosze czy ktoremus psiaczkowi uroczemu mozna juz robic Allegro?pozdrawiam 11tke urocza:bigcool::thumbs::bye::thumbs::thumbs: Quote
obraczus87 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Temida napisał(a):Na tabletki, myślę że będą po 5-6 zł. to ok. 70zł. (Tak mi w mojej lecznicy sprowadzą) i musimy jakiś środek na pchły wytrzasnąć. Myślę że Frontline 100 ml z Allegro za 40 zł. To tyle jeśli chodzi o te psiaki i ich wsparcie finansowe. Później to już domki. TEMIDO, wysyłam dzisiaj z Kundelkowej Skarbonki 110zł na odrobaczenie oraz na Frontline dla psiaków :) Quote
Nadziejka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 obraczus87 napisał(a):TEMIDO, wysyłam dzisiaj z Kundelkowej Skarbonki 110zł na odrobaczenie oraz na Frontline dla psiaków :) :cool2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:juhuuuuuuuuu ale cudnieeeee! Quote
Recommended Posts