Jump to content
Dogomania

No trudno...niech ja zagryzą...Sarenka- Łódz- JUZ W DOMKU !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Kar0la napisał(a):
Nie lubię jak ludzie przysyłają smsy w sprawie psa. Jak im zależy to powinni zadzwonić.
Oby odezwal się wreszcie ktoś odpowiedni.

Tez tego nie lubie:shake:jak ktos jest zainteresowany pieskiem,to dzwoni zeby dowiedziec sie jak najwiecej o nim.
Ogłaszałam niewidomego pieska,pani napisala maila i spytala,czy ta slepota jest zarazliwa,bo ma juz pieska:mdleje:

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedobrze z mała:shake:cały czas ogonek pod doopka i przerazenie w tych pieknych oczkach:-(
Miałam jeden ciekawy telefon od pani z Warszawy,ma podjac decyzje w sprawie adopcji Sarenki,czekam jak na zmiłowanie:roll:

Posted

rita60 napisał(a):
Niedobrze z mała:shake:cały czas ogonek pod doopka i przerazenie w tych pieknych oczkach:-(
Miałam jeden ciekawy telefon od pani z Warszawy,ma podjac decyzje w sprawie adopcji Sarenki,czekam jak na zmiłowanie:roll:

Do kiedy Pani ma dać znak ?

Posted

Rita 60, ona jest średnia - tzn. do kolana ? Osoby z jakim wzrostem (to ważne bo ja mam 160 cm a mój mąż 2 m i określenie mojego TZ-a "piesek do kolana" wiesz ... to dla mnie do połowy uda co najmniej)
Taka jak seter?

Posted

Zdrapka napisał(a):
Rita 60, ona jest średnia - tzn. do kolana ? Osoby z jakim wzrostem (to ważne bo ja mam 160 cm a mój mąż 2 m i określenie mojego TZ-a "piesek do kolana" wiesz ... to dla mnie do połowy uda co najmniej)
Taka jak seter?

Ona jest spora,ja mam 1,70 i siegała mi do kolana.

Posted

rita60 napisał(a):
Ona jest spora,ja mam 1,70 i siegała mi do kolana.

Czyli średnia duża.
Popytam ludzi lubiących myśliwskie. Wydrukuję sobie jej zdjęcie. Schronisko sterylizuje przed wydaniem ?

Posted

Zdrapka napisał(a):
Czyli średnia duża.
Popytam ludzi lubiących myśliwskie. Wydrukuję sobie jej zdjęcie. Schronisko sterylizuje przed wydaniem ?

Bedzie wysterylizowana przed oddaniem. Zdrapka tylko nie bezposrednio do mysliwego:shake:

Posted

rita60 napisał(a):
Bedzie wysterylizowana przed oddaniem. Zdrapka tylko nie bezposrednio do mysliwego:shake:

no coś Ty !!!
mam już doświadczenie z szajbniętymi myśliwymi, żaden ode mnie żadnego zwierzęcia nie dostanie, mowy nie ma, wyczulili mnie na siebie bardzo skutecznie ...

Posted

Zdrapka napisał(a):
no coś Ty !!!
mam już doświadczenie z szajbniętymi myśliwymi, żaden ode mnie żadnego zwierzęcia nie dostanie, mowy nie ma, wyczulili mnie na siebie bardzo skutecznie ...

Nie chciałam cie urazic:razz:dobrze,ze mamy takie same zdanie:p

Posted

Nie uraziłaś mnie, absolutnie, przecież nie znamy wzajemnie swoich doświadczeń, no nie ?
podejrzewam zresztą, że Sarenka to też efekt myśliwskiej hodowli trzymającej teriery w szopach i stodołach "żeby się nie rozhartowały i węchu nie straciły" - potem szczeniaki skundlone dzieci teriera z wiejskimi psami, bojące się wystrzałów lądują w domach kompletnie nieprzygotowanych do myśliwskiego temperamentu psa, nie potrafiących i z lenistwa nie mających zamiaru pracować z psem aby skanalizować jego witalność na inne akcje niż dzikie gonitwy po mieszkaniu i demolki - i stąd takie Sarenki w schronach niestety.

Posted

Druknęłam zdjęcia, przedstawię jutro ślicznotę. Będę bez dostępu do netu do jutra wieczorem, chyba że akurat przypadkiem jakoś się zdarzy dopaść kogoś w Polsce z laptopem, ale wątpię.