Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będąc dzisiaj na spacerze z dziewczyną i futrzakiem natknęliśmy się na malutką suczkę. Jest zaniedbana, trochę zapchlona, najprawdopodobniej zarobaczona ale wydaje się być zdrowa w sensie ogólnym. Chciałem podejść z nią do okolicznego weta ale był już zamknięty więc udam się do niego dopiero w poniedziałek. Możliwe, że wyrośnie z niej coś rasowego/rasopodobnego. Malizny nie możemy zatrzymać u siebie bo mamy już wystarczająco swoich obowiązków, a do tego posiadamy już psiaka :-( Ja zaczynam nową pracę i nikt nie będzie się mógł nią zająć, a takie szczenie jest właściwie jak dziecko. Sprawa jest o tyle pilna, że najpóźniej do wtorku będziemy musieli ją oddać. Jeżeli nie znajdzie się nikt kto by ją przygarnął zostaje schronisko :-( Proszę wszystkich abyście postarali się znaleźć kogoś chociaż na jakiś czas póki się nie znajdzie domek dla tej kuleczki. My już rozpoczęliśmy poszukiwania ale nie idzie zbyt łatwo.
Poniżej zamieszczam troszkę zdjęć tego cudnego stworzenia:

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że dosłownie parę minut temu po Pindzię (ze względu na jej charakterek :)) przyszły nowe właścicielki. Suńka znalazła nowy domek i trzymamy mocno kciuki aby wszystko było dobrze. Dziękujemy serdecznie za pomoc w szukaniu :)

Posted

no i klapa.. mała wróciła :( ehhh ludzie to naprawdę są idiotami... powód STANDARD ALERGIA .... poprosiłam Adam&Homer, zeby podpisał umowę adopcyjną KONIECZNIE a adnotacją o sterylce

Posted

Mała jest już w kolejnym domku. Sporządziłem umowę na kształt tej, którą podpisywałem biorąc Homera. Dziewczyna, która przyjechała po suńkę i tak szukała psiaka do domu, a jak zobaczyła Pindolinę to zadzwoniła. Myślę, że już się nie powtórzy zwrot, poza tym mieszkam niedaleko nowej właścicielki więc będę czasem doglądał jak rośnie to charakterne Pindzisko :)