Jump to content
Dogomania

doberman Alvaro - czeka w klinice, potrzebny dom! inaczej eutanazja :( MA DOM!!! :)

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a trochę widać;) pisała do mnie kobieta podałam jej nr tel. do Sandry(pracowniczki schroniska) Kobieta miała już 2dobki, jest w stanie przyjechac po niego z bardzo daleka jak mówiła Sandra to jedyna na prawdę sensowna osoba, która jest zainteresowana Alvaro więc ja bym tam nie rezygnowała cioteczki!!:)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
a trochę widać;) pisała do mnie kobieta podałam jej nr tel. do Sandry(pracowniczki schroniska) Kobieta miała już 2dobki, jest w stanie przyjechac po niego z bardzo daleka jak mówiła Sandra to jedyna na prawdę sensowna osoba, która jest zainteresowana Alvaro więc ja bym tam nie rezygnowała cioteczki!!:)

Super ! Oby się udało :)

Posted

No i było pytanie przez allegro. Ale mniej obiecujące... Facet się głównie zachwycał siostrą Mysi (to akurat zrozumiałe), ale żecz pisał przez ż...

Posted

telefonów o Alvaro miałam sporo, ale większość ludzi raczej niespecjalnie się dla Alvaro nadaje, albo sami rezygnują jak im opowidam o jego problemach.... :-( Jedna Pani wydawała się nawet bardzo fajna, ale ma już dwa dobki, a ja nie wiem czy on pogodził by się z dwoma samcami, bo jakby nie patrzec to jest dominującym psiakiem.

Posted

Bjuta napisał(a):
No i było pytanie przez allegro. Ale mniej obiecujące... Facet się głównie zachwycał siostrą Mysi (to akurat zrozumiałe), ale żecz pisał przez ż...

a ten mail to w ogóle bardzo mnie wkurzył :angryy::mad:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Nie wiem jak ta kobitka ktora się kontaktowała z sandra...ona ponoc byla bardzo fajna i konkretna..

z tego co wiem to jakoś na dniach ma poznać Alvaro, było by super gdyby się udało :roll: Ostatnio dowiedziałam się też, że Alvaro przechodzi szkolenie, ktoś przychodzi do niego i uczy podstawowych komend :razz:

Posted

Mysia_ napisał(a):
z tego co wiem to jakoś na dniach ma poznać Alvaro, było by super gdyby się udało :roll: Ostatnio dowiedziałam się też, że Alvaro przechodzi szkolenie, ktoś przychodzi do niego i uczy podstawowych komend :razz:

Same dobre wiesci :)

Posted

Mysia_ napisał(a):

Bardzo bym chciała żeby ten ktoś go zabrał i zapewnił mu dom.

Posted

Mysia_ napisał(a):
Nie mogę się doczekac, aż ta Pani wróci z urlopu i zadzwoni.... Oby to już byly ostatnie dni Alvaro w Klinice....

Oby oby ...Trzymam mocno kciuki !