Talia Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Zapisuje wątek. Dzisiaj juz nie bardzo myślę, więc wpadnę tu jutro :) Quote
mikoada Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Talia napisał(a):Zapisuje wątek. Dzisiaj juz nie bardzo myślę, więc wpadnę tu jutro :) Serdecznie zapraszamy :) Quote
kopciuszek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Borysku czemu Ciebie nikt nie chce :shake: Quote
mikoada Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 kopciuszek napisał(a):Borysku czemu Ciebie nikt nie chce :shake: Też tego nie rozumiem :( Kopciuszku czy dobrze kojarzę, że zgłaszałaś Borysa do SOS Bokserom i innych fundacji?? Quote
kopciuszek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Tak napisałam do dziewczyny z SOS Bokserom Quote
mikoada Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 kopciuszek napisał(a):Tak napisałam do dziewczyny z SOS Bokserom A dostałaś może jakąś odpowiedź?? Quote
kopciuszek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Dostałam odpowiedź, że poinformuje inne osoby od bokserów :) Zaraz będę pisać na e-mail do fundacji Quote
mikoada Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 kopciuszek napisał(a):Dostałam odpowiedź, że poinformuje inne osoby od bokserów :) Zaraz będę pisać na e-mail do fundacji Super dziękuję :) Quote
kopciuszek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 I jeszcze zgłoszę go do Fundacji Boksery w Potrzebie ;) Nie ma za co ;) Zakochałam się w nim na maksa ;) Quote
mikoada Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 kopciuszek napisał(a):Zakochałam się w nim na maksa ;) Wcale Ci się nie dziwię :) Quote
Bamboo ® Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Czy są potrzebne jakieś wpłaty, bo jeśli chodzi o ogłoszenia i inne sprawy wymagające czasu, to niestety nie dam rady. A czy nie lepiej byłoby te psiaki dać na 1 wspólny wątek? Quote
mikoada Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Psiaki mają jeden wspólny wątek http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!?highlight=lista+pszczy%C5%84skich Quote
Bamboo ® Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dziewczyny, zaglądajcie do działu Przygarnę psa http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa Pełno tam chętnych, a u Was do wyboru do koloru psów, suk, szczeniąt. Najlepiej jakby jakaś wyznaczona osoba zajęła się śledzeniem tamtych tematów i wklejała fotki, np. kto nie ma kasy, a ma dużo czasu, mógłby się tak przysłużyć :) Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 No to jeszcze raz :) Pomysł super, kto mógłby nam pomóc w ten sposób??? Quote
Talia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Bamboo ®']Dziewczyny, zaglądajcie do działu Przygarnę psa http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa Pełno tam chętnych, a u Was do wyboru do koloru psów, suk, szczeniąt. Najlepiej jakby jakaś wyznaczona osoba zajęła się śledzeniem tamtych tematów i wklejała fotki, np. kto nie ma kasy, a ma dużo czasu, mógłby się tak przysłużyć :) Właśnie zaglądam do tego działo, ale nie lubie polecać psa o którym mało wiem. Tam sa dość sprecyzowane wymagania, raczej dla psów z DT. Quote
Bamboo ® Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Talia']Właśnie zaglądam do tego działo, ale nie lubie polecać psa o którym mało wiem. Tam sa dość sprecyzowane wymagania, raczej dla psów z DT. Niektórzy mają bardzo sprecyzowane wymagania, ale są też takie tematy ogólniejsze, np. zapotrzebowanie na kudłacze ;) Zawsze warto wstawić, jeśli nawet założyciel tematu się nie zainteresuje, to może inni oglądający dany wątek :) Ważne by poza fotką (koniecznie!) podać link do wątku docelowego i parę info + kontakt (najlepiej też taki spoza dogo, np. mail, tel), bo wiele osób przeglądających w ogóle nie jest na dogo zarejestrowanych. Quote
mikoada Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Talia']Mam podawać ten mail z pierwszych postów? Tak możesz podawać tego maila lub mój adres mailowy: [email protected] Quote
mikoada Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Borys będzie jeszcze na tygodniowej kwarantannie, później można by go stamtąd zabrać, pytanie tylko gdzie...:( Quote
fiorsteinbock Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dziekuje za zaproszenie. Niestety nie mam pomyslu jak pomoc - dt u nas nie ma zadnego...tylko schron. Oferowane sa deklaracje na ewentualny hotelik? Quote
mikoada Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Dziekuje za zaproszenie. Niestety nie mam pomyslu jak pomoc - dt u nas nie ma zadnego...tylko schron. Oferowane sa deklaracje na ewentualny hotelik? Witamy na wątku, niestety jeszcze żadnych deklaracji nie ma. Na wątku ogólnym psiaków http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!/page15?highlight=lista+pszczy%C5%84skich pisałam, że jest jedno miejsce dla psiaka w hoteliku u ULKA12, ale dla Borysa to pewnie byłby spory koszt chyba 15 zł/dobę bo to jednak duży pies... Quote
mikoada Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Zrobiłam takie zbiorcze allegro psiaków http://allegro.pl/item1198383463_psy_pilnie_szukaja_domow_pies_suka_psy.html , dajcie znać czy coś zmienić :) Quote
mikoada Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Borysku nikt tu do Ciebie nie zagląda :( chyba nam się nie uda... Quote
kopciuszek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Ja zaglądam, ale nie wiem co napisać :( Żal mi go :( Quote
Recommended Posts