Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kopciuszek napisał(a):
Borysku czemu Ciebie nikt nie chce :shake:

Też tego nie rozumiem :( Kopciuszku czy dobrze kojarzę, że zgłaszałaś Borysa do SOS Bokserom i innych fundacji??

Posted

Czy są potrzebne jakieś wpłaty, bo jeśli chodzi o ogłoszenia i inne sprawy wymagające czasu, to niestety nie dam rady.

A czy nie lepiej byłoby te psiaki dać na 1 wspólny wątek?

Posted

[quote name='Bamboo ®']Dziewczyny, zaglądajcie do działu Przygarnę psa http://www.dogomania.pl/forums/97-Przygarne-psa
Pełno tam chętnych, a u Was do wyboru do koloru psów, suk, szczeniąt.
Najlepiej jakby jakaś wyznaczona osoba zajęła się śledzeniem tamtych tematów i wklejała fotki, np. kto nie ma kasy, a ma dużo czasu, mógłby się tak przysłużyć :) Właśnie zaglądam do tego działo, ale nie lubie polecać psa o którym mało wiem. Tam sa dość sprecyzowane wymagania, raczej dla psów z DT.

Posted

[quote name='Talia']Właśnie zaglądam do tego działo, ale nie lubie polecać psa o którym mało wiem. Tam sa dość sprecyzowane wymagania, raczej dla psów z DT.

Niektórzy mają bardzo sprecyzowane wymagania, ale są też takie tematy ogólniejsze, np. zapotrzebowanie na kudłacze ;)
Zawsze warto wstawić, jeśli nawet założyciel tematu się nie zainteresuje, to może inni oglądający dany wątek :)
Ważne by poza fotką (koniecznie!) podać link do wątku docelowego i parę info + kontakt (najlepiej też taki spoza dogo, np. mail, tel), bo wiele osób przeglądających w ogóle nie jest na dogo zarejestrowanych.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dziekuje za zaproszenie. Niestety nie mam pomyslu jak pomoc - dt u nas nie ma zadnego...tylko schron.
Oferowane sa deklaracje na ewentualny hotelik?

Witamy na wątku, niestety jeszcze żadnych deklaracji nie ma. Na wątku ogólnym psiaków http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!/page15?highlight=lista+pszczy%C5%84skich pisałam, że jest jedno miejsce dla psiaka w hoteliku u ULKA12, ale dla Borysa to pewnie byłby spory koszt chyba 15 zł/dobę bo to jednak duży pies...