Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tym może być niestety kłopot. Może ogłaszać ją z tymi fotkami zrobionymi podczas wizyty w lecznicy? Nie widac, że to lecznica, a ona bardzo się nie zmieniła

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Diabełek i to uparty! Dom tylko u ludzi, którzy wiedzą jak z psami postępować. Żeby nie było tak jak z Malwinką-Tosią. Moje zwierzaki uciekają przed nią gdzie pieprz rośnie!

Posted

Zajrzycie do pięknej Melby w ciąży? [url]http://www.dogomania.pl/threads/196323-Melba-w-zaawansowanej-ci%C4%85%C5%BCy-czy-ma-rodzi%C4%87-w-schroniskowym-brudzie-B%C5%82aga-o-szans%C4%99[/url]

Posted

Pixunia ciągle jest zasmarkana. W nocy wydaje takie odgłosy aż się budzę. Biedna nie umie wysmarkać nosa. Dziś trochę kasłała.:shake: Mam nadzieję, ze to jednorazowo.
Samopoczucie ma wspaniałe. Ta mała zapomniała jak się chodzi. Potrafi tylko biegać!:lol:
Rana się goi!

Posted

nareszcie jestem, u mnie smutki i za duży spokój. A najdziwniejsze że Neli tęskni za Kulfoniskiem kleksem, przez pierwsze dni była bardzo osowiała, tak jak jej pani

Posted

[quote name='dycha']nareszcie jestem, u mnie smutki i za duży spokój. A najdziwniejsze że Neli tęskni za Kulfoniskiem kleksem, przez pierwsze dni była bardzo osowiała, tak jak jej pani[/QUOTE]

oo Klusek ma dom? super.
to co chcesz kolejnego?:)

Posted

Proponuje suplementy z omega-3-6 typu Gammolen ( 60 kapsułek ok. 25zł) albo DermafitDog ( 225ml tranu ok. 45zł ). U nas się sprawdziły przy atopowym zapaleniu skóry.

I do codziennej diety zmielone siemię lniane.

Posted

[quote name='LadyBell']wic może na otarcie łez następny szczeniak? :razz::razz:[/QUOTE]
Już jest, to znaczy będzie jutro :-) Nocuje w lecznicy, dostał na robale i pchły, jedzenie i padł zmęczony.
Cóż, efekt dzisiejszej wizyty w schronisku... A właściwie jeden z efektów.

Posted

[quote name='Fela']Już jest, to znaczy będzie jutro :-) Nocuje w lecznicy, dostał na robale i pchły, jedzenie i padł zmęczony.
Cóż, efekt dzisiejszej wizyty w schronisku... A właściwie jeden z efektów.[/QUOTE]
Widziałam, przebojowy gość ;) Bardzo urodziwy :)

Posted

Dziś przyszła dziewczyna mojego syna. Pixi , na jej widok schowała się za fotel i zaczęła warczeć. Zaniepokoiło mnie jej zachowanie. Ogon pod brzuchem. Przeziębionego i nieszczepionego szczeniaka boję się wypuszczać na podwórko a w domu dziczeje.

Posted

[FONT=Palatino Linotype][FONT=Verdana][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][SIZE=4][B]Stan szczeniaków w dt:[/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT]

[LIST]
[*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Pik ( hotel Otrębusy)[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Boni (dt u Feli)[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Ptyś ( hotel Otrębusy)
[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Kiwi,Szajka, ( hotel Otrębusy)[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Johny, Laura, Piter ( Otrębusy)
[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Morelka ( hotel Otrębusy)
[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Strzałka
[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Pixi (dt u Aury)
[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]suczka (dt na Bemowie)[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Poter ( dt u [/SIZE][/COLOR][/FONT][URL="http://www.dogomania.pl/members/93476-zina7777"][B]zina7777[/B][/URL] )
[*][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][COLOR=Blue]Sparkos ( dt u dychy)[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/LIST]
[FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][B][COLOR=Blue]= 14[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

tyle naliczyłam ja, ale być może coś się zmieniło. nie wiem..

Posted

[IMG]http://http://i52.tinypic.com/j1282a.jpg[/IMG]dupa, nie umiem wklejać tych fotek, jutro zrobie kilka aparetem to wyślę którejś z was mailem, bo to co chciałam wstawić to takie byle jakie tel zrobione

Posted

Mi już niedługo zabraknie pomysłow do wymyslania imion. Kupiłam małej olej z wiesiołka na sierść. Sprawdzimy czy pomoże. Poprzednie tymczasy w porównaniu z Pixi , to były aniołki.Ta mała jeśli nie śpi to się drze, gania psy, ściąga i sika! Diabełek!!!!!!!!!!!!!!:cool3: