Fela Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='idusiek']moją? co uważasz powinnam zrobić z tej sytuacji?[/QUOTE] Przestać się pienić, to przede wszystkim. Sorry, ja już kończę tę bezsensowną dyskusję. Quote
idusiek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 brawo. dyskusji nie ma- z Tobą nigdy nie ma dyskusji, dlatego nie masz czego kończyć, bo nic nie zaczęłaś. Szkoda mi w tym wszystkim tylko tych ostrowskich psiaków. Quote
mysza 1 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ida, założ im wątek, są jakiekolwiek zdjęcia? Może się znajdą jakieś tymczasy, zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
idusiek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 mam nadzieję, ze jutro będę miała zdjecia. Wiem od Pani Basi ( która nota bene znalazła Polę i maluchy ), Ze Kinga prosiła ją o zdjęcia- niestety ona aparatu nie ma, syn nie ma, komórki z aparatem brak.... Wybłagałam swoją koleżankę z Broku o to, żeby pojechała tam jutro i zrobiła jakiekolwiek zdjecia. Wiem, że maluchów jest 7 :( i są łaciate, nawet do 3 kolorów. pani Basia je dokarmia- ale nie ma ani za bardzo funduszy na takie stado to raz, a dwa - samochodu, zeby je gdziekolwiek zawieżć, a 3- miejsca ,zeby je gdziekolwiek trzymać ( Polę z maluchami umieściła wtedy w opuszczonej szopie). Ta pani to nie jest jakaś histeryczka, ma naprawdę dobre serce i dzwoni do mnie ( bo mnie zna, bo też jestem z Broku ) tylko w dramatycznych chwilach. W Broku znowu jest pełno bezpańskich psów, sama ostatnio widziałam 4 nowe.... :( nie każdemu można pomóc- ale tym maluchom naprawdę wypada bo prędzej czy później - tak jak wyczaiła je Pani Basia- tak wyczają je władze i "rozwiążą problem bezdomności po swojemu" - czyli do worka i do Buga :(- tak było tego lata ze szczeniakami na innej opuszczonej posesji.... dowiedziałam się przy okazji szukania i łapania Śnieżki :placz: Spróbuję założyć wątek jak będę miała zdjecia- ale naprawdę- na więcej mnie obecnie nie stać :( Quote
mysza 1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Niestety, większości z nas na więcej nie stać ale może jakoś uda się poszukać tymczasów. Czy są w jakimś w miarę bezpiecznym miejscu? Może przynajmniej gdzieś je przenieść? To tej szopy albo na podwórko, nie wiem. Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 nie :( tamta szopa po Poli jest daleko. Pani Basia nie da rady :/ mogłabym miec DT chyba dla 2 maluchów- u Pauliny na Ursynowie. A co z pozostałymi? ja nie dam rady :( Quote
mysza 1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Słuchaj, założóż wątek, nie ma sensu tu offować, tu jest już masa szczeniąt. W tytule że szczeniaki pod gołym niebiem proszą o DT. Zdjęcia dodasz jak będą. 2 to już coś, poszukamy dalej. Quote
Kaas1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jak będziecie potrzebowały przewozu, pomogę. Niestety domu nie mogę dać, choć żal mi małych.... Quote
Fela Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Bazyla, tu są zdjęcia Wicherka: [quote name='Fela']Wicherek. Starszak wśród szczeniaków, ma ok. pół roku. Bida przestraszona, wypłoszek. Dużo już nie urośnie (chyba), teraz jest wielkości kota. [URL="http://psyniczyje.jalbum.net/Wicherek"][IMG]http://jalbum.net/static/icons/album/id/1647776/q/20/type/FEATURED/[/IMG][/URL][/QUOTE] Quote
beka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='idusiek']nie :( tamta szopa po Poli jest daleko. Pani Basia nie da rady :/ mogłabym miec DT chyba dla 2 maluchów- u Pauliny na Ursynowie. A co z pozostałymi? ja nie dam rady :([/QUOTE] mowisz o Paulinie78 czy innej? bo ta Paulina zadeklarowała pomoc w watku szczeniat z mojego podpisu Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 acha. to znaczy ze nie mam nic. już nie będę zaśmiecać watku... Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 watek maluchów: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194977-7MALUCHÓW-KOCZUJE-POD-CMENTARZEM-W-BOKRU-błagam-o-pomoc-ONE-ZGINĄ-TRAGICZNIE[/URL]-! Quote
Fela Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Zuzia miała być, ale nie wiem, czy jej się udało. Dopytam Quote
idusiek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 dycha nie ma netu - dlatego sie nie odzywa i nie wiadomo co z maluchem u niej - przynajmniej na forum. Ktos miał przyjechać do malucha, zeby zrobic mu ładne zdjęcia ( bo ania nie bardzo umie ;)) ale niestety się nie pojawił. Quote
Fela Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Co z maluchem - Kleksem vel Kulfonem, to akurat wiadomo ;-) A ktoś pyta? (nie bardzo rozumiem Maluchy dwa w lecznicy, te najsłabsze, zabrane w sobotę, strasznie zasmarkane ciągle. Na szczęście to nie wirusówka, tylka mega przeziębienie. Takie kruszyny, biedne bardzo. Quote
ludwa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Tak, Felu, czasami ktoś dzwoni po maluchy (np sporo jeszce z ogłoszeń o Chmurkę) ale skoro nie ma informacji, to odsyłam do innych CIotek, które mają maluchy, bo jak rozumiem wy się bardzo przywiązujecie do maluchów:) Quote
idusiek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='Fela']Co z maluchem - Kleksem vel Kulfonem, to akurat wiadomo ;-) A ktoś pyta? (nie bardzo rozumiem Maluchy dwa w lecznicy, te najsłabsze, zabrane w sobotę, strasznie zasmarkane ciągle. Na szczęście to nie wirusówka, tylka mega przeziębienie. Takie kruszyny, biedne bardzo.[/QUOTE] no przecież wiadomo, że wiadomo.... wszystkie informacje dostepne są u odpowiednich osób ;) tak, było pytanie na wątku- o nowe zdjęcia. ale zostało olane ;) Quote
Fela Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Dzięki Ida, na Twoją czujność można zawsze liczyć. Quote
idusiek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 NIE MA SPRAWY. polecam się na przyszłość Elżbieto - wiesz, że ZAWSZE MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ W TEJ KWESTI :) Quote
beka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Nie ma tego złego ;) przynajmniej watek jest na górze Quote
mysza 1 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='beka']Nie ma tego złego ;) przynajmniej watek jest na górze[/QUOTE] A mnie to zraża do wątku, myślę, że nie tylko mnie. Ale cóż. Quote
auraa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Ja też uważam, ze dziewczyny powinny wziąć na wstrzymanie........ Quote
LadyBell Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='LadyBell'][FONT=Palatino Linotype][FONT=Verdana][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][SIZE=4][B]Stan szczeniaków w dt:[/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT] [LIST] [*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Pikuś ( hotel Otrębusy)[/SIZE][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Agatka [/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]( dt u [/SIZE][/COLOR][/FONT][URL="http://www.dogomania.pl/members/93476-zina7777"][B]zina7777[/B][/URL] ) [*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Boni (dt u Feli)[/SIZE][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Ptyś ( hotel Otrębusy) [/SIZE][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Kuleczka ( dt na Bemowie )[/SIZE][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Kleks ( dt u dychy) [/SIZE][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Kiwi,Szajka, Wicherek ( hotel Otrębusy)[/SIZE][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Johny, Laura, Piter [/SIZE][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]2 maluchy ( lecznica)[/SIZE][/COLOR][/FONT] [*][FONT=Palatino Linotype][COLOR=Blue][SIZE=3]Wega i Poter ( dt u [/SIZE][/COLOR][/FONT][URL="http://www.dogomania.pl/members/93476-zina7777"][B]zina7777[/B][/URL] ) [/LIST] [COLOR=Blue]pod opieką grupy Psy Niczyje[/COLOR] / [COLOR=Green]na utrzymaniu osób prywatnych [/COLOR] [/QUOTE] zgadza się czy coś pokręciłam? Quote
Recommended Posts