Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno pisałam ze Avanti ma piękny wiek - jak na dużego psa, podziwiam nadal ze wytrwal tyle po takich chorobach jak pisałas. Na pewno podjęłas dobra decyzje o skróceniu cierpienia - Avanti biegaj sobie spokojnie juz bez bólu i cierpienia.

Trzymaj się, Iza.

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Niedawno pisałam ze Avanti ma piękny wiek - jak na dużego psa, podziwiam nadal ze wytrwal tyle po takich chorobach jak pisałas. Na pewno podjęłas dobra decyzje o skróceniu cierpienia - Avanti biegaj sobie spokojnie juz bez bólu i cierpienia.

Trzymaj się, Iza.[/QUOTE]

Dziękuję. Ciężka decyzja, ale tylko ja mogłam ją podjąć :(

Posted

[quote name='Menrzuś']Spoko ;)
A jak Zuzia?[/QUOTE]

Mała ok. Tylko co jakiś czas chodzi i pyta, jak mu tam, za TM.... Czy ma kogoś, kto rzuca mu piłką, czy jest zdrowy, czy nic go nie boli, czy jest wesoły. Czy ma co pić i jeść... Czy ma go ktoś przytulić... Czy się z nim spotkamy, jak tam pójdziemy...

Ciżękie pytania, jeszcze cięższe odpowiedzi..

• 4 months later...
Posted

[quote name='Medorowa']Iza co u Was??[/QUOTE]

A no jakoś żyjemy. Na miejscu Avantiego zadomowił się u nas kot. Jest z nami trzeci tydzień i jak tak bardzo, bardzo mocno mu się przyglądnę, widzę w nim namiastkę boksera ;)Tak samo rozlewa wodę w kuchni, tak samo pilnuje otwartej lodówki, tak samo łazi za mną krok w krok.

Na psa było za wcześnie... I jeszcze długo bedzie za wcześnie.

Avanti ma swoje miejsce na cmentarzyku w Bytomiu

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-REXGuSmKMrE/T2c8zfZrK3I/AAAAAAAABbs/Fv9ytLBYum4/s640/20120319174.jpg[/IMG]

Odwiedzamy go z córką od czasu do czasu i moja 5-latka coraz mocniej za nim tęskni. Chyba dotarło do niej, że już go nie zobaczy. Mimo tego, że Avanti nie pałał do niej miłością, powiedziałabym, że ją tylko tolerował, to ona go pokochała całym swoim malutkim serduszkiem. I tylko jej smutno, że to ja pierwsza go zobaczę za TM...

Posted

[quote name='Jagoda1']... najpiekniejsze, ze serduszko Zuzi otworzyłaś na milość do zwierząt.[/QUOTE]

Tak, Zuzia kocha zwierzątka. Wszystkie, oprócz latających "robaczków" :evil_lol: Czasami długo muszę jej tłumaczyć, dlaczego ktoś wyrzuca boksera ze swojego domu. Nie potrafi zrozumieć, jak można porzucić pieska/kotka/etc. Choć ja też tego nie rozumiem....

• 4 months later...