Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ninko, to trzecie zdjęcie Boryska co kojarzysz? On pewnie chce koniecznie tą gałązke powąchać i zobaczyć, bo przecież ciekawość na pierwszym miejscu, prawda? Tez tak sądzisz? On spragniony i ludzi i świata.... a nie kraty i kraty :shake: Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Nes2009']Co to jest kufa???[/QUOTE] przód mordki - nos Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Kapsel']Ninko, to trzecie zdjęcie Boryska co kojarzysz? On pewnie chce koniecznie tą gałązke powąchać i zobaczyć, bo przecież ciekawość na pierwszym miejscu, prawda? Tez tak sądzisz? On spragniony i ludzi i świata.... a nie kraty i kraty :shake:[/QUOTE] To Borysek!?!? Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Nes2009']Co to jest kufa???[/QUOTE] Nos z brodą i faflami, dobrze tłumaczę :evil_lol: Quote
Nes2009 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 No przeca na początku napisałom żech to Borysek... Jesooo co to są fafle????????????????????? Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='andegawenka']To Borysek!?!?[/QUOTE] tak to Borysek, który jest w tym samym schronie co Diego i Lotka. On zostaje, jest ponad rok w schronie... Quote
Nes2009 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Dziewczyny bierzcie go. Transport jest, może się trzy zmieszczą... Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Nes2009']Dziewczyny bierzcie go. Transport jest, może się trzy zmieszczą...[/QUOTE] Dwa boksery razem? :shake: Chyba ze w klatkach, albo jeden na dachu :shake: Quote
Nes2009 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Diego z Lotka będzie jechał. Jest jakiś problem? Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Nes2009']No przeca na początku napisałom żech to Borysek... Jesooo co to są fafle?????????????????????[/QUOTE] nie przeczytałam od razu na zdjęcia wlazłam. To nco wisi po bokach to fafle... Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Nes2009']Diego z Lotka będzie jechał. Jest jakiś problem?[/QUOTE] Przecież zagryzły by się po schronie? dwa samce i sunia? Neseczko, Ty nie widzisz problemu? No pewnie bo Ty optymistka jesteś i dla Ciebie zero problemu, czy trzy czy cztery, pakujesz i jedziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Kapsel']Przecież zagryzły by się po schronie? dwa samce i sunia? Neseczko, Ty nie widzisz problemu? No pewnie bo Ty optymistka jesteś i dla Ciebie zero problemu, czy trzy czy cztery, pakujesz i jedziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Trzy to już sfora, a jeszcze suka i stres? Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Nes2009']Bo ja bym je wszystkie...:placz: Napiszę coś Wam w tajemnicy ogromniastej. Trufel chce się położyć spać Goya warczy i szczeka na niego. Teraz jak będzie nastepny psiak Trufel będzie musiał chyba zrezygnować z łóżka na rzecz psiaków:)[/QUOTE] Trufel na podłogę, przeciez to normalne ja wcale nie jestem zaskoczona :evil_lol: Quote
Maruda666 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Nes, to ja dopiero teraz załapałam, że to [SIZE=3][B]ten Diego,[/B][SIZE=2] na którego czekasz. Chyba jednak powinnam iść już na urlop.[/SIZE][/SIZE] Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Nes2009']Bo ja bym je wszystkie...:placz: )[/QUOTE] ...my też... Quote
Maruda666 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 A mi sie wydawało,że to po bokach to uszy :evil_lol:. człowiek całe życie się uczy Edit - miał być cytat z faflami, ale coś mi nie wkleiło :( Wogóle coś mi się dziś dzieje, co rusz nie mogę odpisać na pw, cytatów nie wkleja - u Was też tak? Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Maruda666']A mi sie wydawało,że to po bokach to uszy :evil_lol:. człowiek całe życie się uczy [/QUOTE] ...o kufie była mowa....:evil_lol:proszę się nie spóźniać nawet z przyczyn technicznych:lol: Quote
Nes2009 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Marudko tak to ten sam Diego. Nie mogłam już patrzeć na niego jak tam siedział. Mi wszystko wkleja jak należy. To chyba komp i Ty powinniście się troszkę pourlopować. Zapraszam do siebie z własnym namiotem i na warzywne jedzenie i swojski chlebek z wlasnej roboty powidłami. Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Słuchajcie, chyba nam się Mysza zgubiła.....idziemy szukać Quote
Kapsel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Myszka powiedziała, że jej nie będzie do niedzieli, chyba dziś to nikt nie kontaktuje, czyli nie jestem odosobniona :D:D:D Quote
Maruda666 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Nes2009']Marudko tak to ten sam Diego. Nie mogłam już patrzeć na niego jak tam siedział. Mi wszystko wkleja jak należy. To chyba komp i Ty powinniście się troszkę pourlopować. Zapraszam do siebie z własnym namiotem i na warzywne jedzenie i swojski chlebek z wlasnej roboty powidłami.[/QUOTE] ....z własnym namiotem i siedmioma kotami :evil_lol::evil_lol:. Jadę :lol: Quote
andegawenka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Kapsel']Myszka powiedziała, że jej nie będzie do niedzieli, chyba dziś to nikt nie kontaktuje, czyli nie jestem odosobniona :D:D:D[/QUOTE] Styrane towarzystwo i już, nie wiem jak Maruda ale ja od poniedziałku na urlopie ...pierwszy od września, który był jeszcze z Karą:shake: Quote
Recommended Posts