Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ninko, to trzecie zdjęcie Boryska co kojarzysz?

On pewnie chce koniecznie tą gałązke powąchać i zobaczyć, bo przecież ciekawość na pierwszym miejscu, prawda?

Tez tak sądzisz? On spragniony i ludzi i świata.... a nie kraty i kraty :shake:

Posted

[quote name='Kapsel']Ninko, to trzecie zdjęcie Boryska co kojarzysz?

On pewnie chce koniecznie tą gałązke powąchać i zobaczyć, bo przecież ciekawość na pierwszym miejscu, prawda?

Tez tak sądzisz? On spragniony i ludzi i świata.... a nie kraty i kraty :shake:[/QUOTE]

To Borysek!?!?

Posted

[quote name='andegawenka']To Borysek!?!?[/QUOTE]
tak to Borysek, który jest w tym samym schronie co Diego i Lotka. On zostaje, jest ponad rok w schronie...

Posted

[quote name='Nes2009']Dziewczyny bierzcie go. Transport jest, może się trzy zmieszczą...[/QUOTE]
Dwa boksery razem? :shake: Chyba ze w klatkach, albo jeden na dachu :shake:

Posted

[quote name='Nes2009']No przeca na początku napisałom żech to Borysek...

Jesooo co to są fafle?????????????????????[/QUOTE]

nie przeczytałam od razu na zdjęcia wlazłam. To nco wisi po bokach to fafle...

Posted

[quote name='Nes2009']Diego z Lotka będzie jechał. Jest jakiś problem?[/QUOTE]
Przecież zagryzły by się po schronie? dwa samce i sunia? Neseczko, Ty nie widzisz problemu? No pewnie bo Ty optymistka jesteś i dla Ciebie zero problemu, czy trzy czy cztery, pakujesz i jedziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kapsel']Przecież zagryzły by się po schronie? dwa samce i sunia? Neseczko, Ty nie widzisz problemu? No pewnie bo Ty optymistka jesteś i dla Ciebie zero problemu, czy trzy czy cztery, pakujesz i jedziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Trzy to już sfora, a jeszcze suka i stres?

Posted

[quote name='Nes2009']Bo ja bym je wszystkie...:placz:

Napiszę coś Wam w tajemnicy ogromniastej. Trufel chce się położyć spać Goya warczy i szczeka na niego. Teraz jak będzie nastepny psiak Trufel będzie musiał chyba zrezygnować z łóżka na rzecz psiaków:)[/QUOTE]
Trufel na podłogę, przeciez to normalne ja wcale nie jestem zaskoczona :evil_lol:

Posted

A mi sie wydawało,że to po bokach to uszy :evil_lol:. człowiek całe życie się uczy

Edit - miał być cytat z faflami, ale coś mi nie wkleiło :(
Wogóle coś mi się dziś dzieje, co rusz nie mogę odpisać na pw, cytatów nie wkleja - u Was też tak?

Posted

[quote name='Maruda666']A mi sie wydawało,że to po bokach to uszy :evil_lol:. człowiek całe życie się uczy

[/QUOTE]

...o kufie była mowa....:evil_lol:proszę się nie spóźniać nawet z przyczyn technicznych:lol:

Posted

Marudko tak to ten sam Diego. Nie mogłam już patrzeć na niego jak tam siedział. Mi wszystko wkleja jak należy. To chyba komp i Ty powinniście się troszkę pourlopować. Zapraszam do siebie z własnym namiotem i na warzywne jedzenie i swojski chlebek z wlasnej roboty powidłami.

Posted

[quote name='Nes2009']Marudko tak to ten sam Diego. Nie mogłam już patrzeć na niego jak tam siedział. Mi wszystko wkleja jak należy. To chyba komp i Ty powinniście się troszkę pourlopować. Zapraszam do siebie z własnym namiotem i na warzywne jedzenie i swojski chlebek z wlasnej roboty powidłami.[/QUOTE]

....z własnym namiotem i siedmioma kotami :evil_lol::evil_lol:. Jadę :lol:

Posted

[quote name='Kapsel']Myszka powiedziała, że jej nie będzie do niedzieli, chyba dziś to nikt nie kontaktuje, czyli nie jestem odosobniona :D:D:D[/QUOTE]

Styrane towarzystwo i już, nie wiem jak Maruda ale ja od poniedziałku na urlopie ...pierwszy od września, który był jeszcze z Karą:shake: