Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taki mam nr z internetu 605-85-85-85 pomoc drogowa holowanie itd
dzwoń powiedz gdzie stociie i ile chcą
inny nr 501-187-877 też dzwoń
Ja mogę dzwonić tylko nie wiem skąd dokąd holować i jaki samochód
Jak mi napiszesz to mogę dzwonić i pytać
To są pomoce drogowe z Krakowa bo to chyba najbliżej

Posted

[quote name='Mysza2']kurcze ciotki ma ktoś telefon do Nes bo nie usnę jak nie będę pewna że sobie poradzili[/QUOTE]
Faro jedzie z pomocą !!!!!!! Kurcze normalnie szok!!!!

Posted

[quote name='Kapsel']Faro jedzie z pomocą !!!!!!! Kurcze normalnie szok!!!![/QUOTE]
Dzieki Kapselku :loveu::loveu::loveu: to na pewno ty to zorganizowałaś

Posted

Nie ja, tylko sama Nes zadzwoniła do Faro i oczywiście Faro zorganizowała pomoc, w postaci swojego męża :loveu: niestety facet przydaje sie w takich przypadkach jest wprost nieodzowny i niezastąpiony :roll:

Posted

Faro mieszka na peryferiach Krakowa, tylko nie wiem z której strony.... a od Nes do Krakowa jest 20 km, a Paweł stoi 15 od od domu więc pewnie 35-40 km będzie jak nic. Oby tylko go tam znaleźli, bo podobno zasięgu nie ma! Straszne!!!! Boksie tez całe w stresie są! Głodne bo cały dzień nic nie jadły :shake::-(

Posted

Myszko, dla Twojej informacji, bo pewnie nie wiesz. Faro jest w Zarządzie Fundacji SOS Bokserom, więc Nes miała do niej kontakt. I dobrze że mieszka "tak blisko" co by było jakby sie to wydarzyło gdzieś w Polsce?

Posted

Nawet nie chcę myśleć , mojego TZ też nie ma. Wraca w niedzielę. Pozostałaby pomoc drogowa i składka. Trzymam kciuki żeby się odnaleźli i dojechali. Faceci jednak są niezbędni:). Ja nienawidzę jeździć po nocy bo wyobraźnia mi pracuje, co zrobię sama po nocy na drodze jakby co. Biedna Nes tak się cieszyła a tu takie klocki

Posted

Dobrze, że Natek juz bezpieczny i Nes go położyła spać :sad:
A co do składki na pomoc drogową, to bankowo!!!!! Pomoc dogowo-finansowa na bank jechałaby na sygnale ;)

Posted

Jestem. Jak ochłonę to Wam wszystko napiszę. A jest co:) Sikanko co 15-20 minut. Duuzo bąkali i wcale nie Natkowych ani nie naszych. Kupę uścisków, miętolenia i pocałunków od Diego. Zazdrości Lotki i walczenia o skrawek miejsca dla siebie. A zdjęcia sobie na pierwszej stronie oglądajcie. On i tak inaczej wygląda. JEST PIĘKNIEJSZY!!! Nadal czekam na ich przyjazd.

Posted

I tak bym miała noc z głowy. Właśnie zrobiłam herbatę i czekam na Ciągniętych i na Ciągających.
Bardzo się denerwuję i cały czas latam do okna. Z nerwów dostałam gorączki. Jak dotrą pewnie przejdzie.
I nie mogę się nadziwić, ostatnie sikanko i kupkanko przed domem. Ostatnia prosta i duuuup.

Posted

No ładnie, ja tu wracam do domu i wklejam zdjecia staruszka ze Szczecina, a od Kapselka sie dowiaduje, że jakies problemy z dojazdem są.
A ja myslałam, że juz smacznie spicie po tak długiej i męczącej podróży :shake:
Całe szczęście, ze pomoc w drodze

Posted

[quote name='Nes2009']I tak bym miała noc z głowy. Właśnie zrobiłam herbatę i czekam na Ciągniętych i na Ciągających.
Bardzo się denerwuję i cały czas latam do okna. Z nerwów dostałam gorączki. Jak dotrą pewnie przejdzie.
I nie mogę się nadziwić, ostatnie sikanko i kupkanko przed domem. Ostatnia prosta i duuuup.[/QUOTE]
Ty nie lataj do tego okna bo jeszcze im zejdzie. W sumie dobrze że pojechałaś ze swoim TZ. Wyobrażam sobie co byś przeżywała - jeśli tam nie ma zasięgu gdzie oni stoją - jakbyś była cały czas w domu i nie wiedziała co się dzieje:shake::shake::shake:
Ale nam wrażeń dostarczacie. I po co komu telewizja;););)
Nes jakbyś była panisko i miała nówkę mercedesa to by dojechał, a jak Ty w psie biedy inwestujesz to tak masz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Myszeńko, a dlaczego Ty jeszcze nie śpisz? Czekamy na fafluny, a Ty idź już spać. Twój psiaczek chory, musisz jutro rano lekarstwa mu dać, a kto mu da, jak rano będziesz spać? My się za Ciebie dosyc podenerwujemy. Czekamy na Faro, fafluny i Pawła, a Ty zmykaj! :-)

No i jeszcze Marudka nam nie śpi :mad: