Kapsel Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Kamila28']Przelałam mały grosik, w tej chwili więcej nie mogę :([/QUOTE] Ehhhh, Kamila zbankrutujesz przez te boksie :cool3::loveu: Quote
Mysza2 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Zaglądamy zaglądamy i cieszymy się że następny biedak doczeka się lepszego losu :lol::lol::lol: Quote
Nes2009 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Piątek zbliża się wieeelkimi krokami. Oć Dieguś na sikanko. Quote
andegawenka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 W Lublinie pada i pada.....net też mi pada....:-( Quote
Kapsel Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='andegawenka']W Lublinie pada i pada.....net też mi pada....:-([/QUOTE] A u mnie wieje i wieje ale nie pada :p Quote
Mysza2 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 A ja wróciłam z moim suczem, u mnie też zawiewa ale nie pada. Net na razie ani nie zawiewa ani nie pada. W krzakach znowu nikogo nie było. Teraz zapraszam Diega. Jakby co to jesteśmy za krzakami Quote
ageralion Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ciotki przedwczoraj trafil do naszej umieralni staruszek bokser, ktory charczy jak traktor normalnie :( Zajrzyjcie prosze. Jesli szybko nie znajde mu DT, to go uspia... [url]http://www.dogomania.pl/threads/186741-Bokser-to-czy-traktor-8-latek-w-schronisku-w-Szczecinie[/url] Quote
Maruda666 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Z zimno na siedzenie w krzakach, wiec galopkiem - siuśki i co tam jeszcze. Ile razy taki pies może wychodzić :)???? Quote
IVV Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 chlopak spakowany? nie wiem jak wy ,ale mam jakies problemy z wysylaniem pw i odpowiedziami na dogo to moj pierwszy wpis od wczoraj... Quote
andegawenka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='IVV']chlopak spakowany? nie wiem jak wy ,ale mam jakies problemy z wysylaniem pw i odpowiedziami na dogo to moj pierwszy wpis od wczoraj...[/QUOTE] O! jakaś wirusówka dalekosiężna netowa... Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='andegawenka']O! jakaś wirusówka dalekosiężna netowa...[/QUOTE] Miałam to samo. Walizki dla Diega macie czy pożyczyć? Quote
Kapsel Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='ageralion']Ciotki przedwczoraj trafil do naszej umieralni staruszek bokser, ktory charczy jak traktor normalnie :( Zajrzyjcie prosze. Jesli szybko nie znajde mu DT, to go uspia... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186741-Bokser-to-czy-traktor-8-latek-w-schronisku-w-Szczecinie[/URL][/QUOTE] Kochane potrzebujemy transportu dla staruszka boksia Poznań-Warszawa!!!!!!!!!!!!!!!! Co to się dzieje!!!! :shake::shake::shake: Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Kapsel']Kochane potrzebujemy transportu dla staruszka boksia Poznań-Warszawa!!!!!!!!!!!!!!!! Co to się dzieje!!!! :shake::shake::shake:[/QUOTE] Kapselku Viola005 podała takie namiary "Sluchajcie, nowy wujek oferuje transport (Mazowsze - Lodz -Wroclaw - Kielce -Lubelszczyzna - Swietokrzyskie) ,chyba gratis, nie znam wielu szczegolow, podal telefon: tel 781-10-01-76 podaje link do jego postu: [URL="http://www.dogomania.1857...ce-quot/page19"]http://www.dogomania.pl/threads/1857...ce-quot/page19[/URL] Nic tu nie pisze o wielkopolsce, ale może warto się skontaktować Quote
andegawenka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Mysza2']Kapselku Viola005 podała takie namiary "Sluchajcie, nowy wujek oferuje transport (Mazowsze - Lodz -Wroclaw - Kielce -Lubelszczyzna - Swietokrzyskie) ,chyba gratis, nie znam wielu szczegolow, podal telefon: tel 781-10-01-76 podaje link do jego postu: [URL="http://www.dogomania.1857...ce-quot/page19"]http://www.dogomania.pl/threads/1857...ce-quot/page19[/URL] Nic tu nie pisze o wielkopolsce, ale może warto się skontaktować[/QUOTE] ...ja się naklepałam takich martwych linków kilkanaście, aż się ktoś ulitował i powiedziała że przez edycję zaawansowaną.... Quote
Nes2009 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Spieszę informować. Diego ma wszystko przygotowane. Pachnące 2 koce. 1 koldra i 2 jaśki. Drogę wraz z Lotką spędzi w wygodzie. Zabaweczki Natuś oddał swoje;) Trzymajcie kciuki. Quote
ageralion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Nes2009 ja bym te zabawki narazie pochowala, tak samo jak miski z jedzeniem. Czytalas moze jak sie wprowadza drugiego psa do domu? Quote
Faro Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No to sie ujawnię - miło mi było wczoraj poznać Wasżą rodzinkę - a Natuś jest cudownym, radosnym Maluchem. Pozdrawiam "internetowo". M. Quote
Nes2009 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='ageralion']Nes2009 ja bym te zabawki narazie pochowala, tak samo jak miski z jedzeniem. Czytalas moze jak sie wprowadza drugiego psa do domu?[/QUOTE] Słonko ja będę wprowadzała dwa pieski Diego i Lotkę. Wiem, że ma się odbyć to na neutralnym gruncie. W naszym przypadku będzie to na posesji domu. Zabawki będą na podróż. Goya nie bawi się zabawkami. Nie chce. Faro dziękuję za wizytę, za telefony. Miło było poznać osobę tak inteligentną i życiową. Pozdrawiamy serdecznie. Quote
ageralion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Nes2009']Słonko ja będę wprowadzała dwa pieski Diego i Lotkę. Wiem, że ma się odbyć to na neutralnym gruncie. W naszym przypadku będzie to na posesji domu. Zabawki będą na podróż. Goya nie bawi się zabawkami. Nie chce. [/QUOTE] No to super :) Czasami poporostu ludzie nie zdaja sobie sprawy jakie to wazne i niestety za duzo razy, DT konczyl sie zanim tak naprawde zaczal :shake: Quote
Nes2009 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Zrobię wszystko a może i nawet więcej by było wszystko dobrze. Przygotowujemy się całą rodziną na nowych członków. Mamy 4 ręce do miziania i oby nie zabrakło. Ustalamy właśnie karmienie każdego. Quote
ageralion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Hehehe logistycznie zaawansowana robota :evil_lol: To juz tylko 3 dni :cool3: Quote
Nes2009 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Tu potrzebna jest logistyka. Wiem że nie wolno im jeść razem. Każde musi czuć się ważne. Najgorzej będzie miała Lotka bo w poniedziałek pojedzie do swojego nowego domku. Znowu ją czeka podróż. Miejsce na miski dla każdego przygotowane. Pościeli nie krochmaliłam. Zostało jeszcze tylko powlec poszewki na koce, kołderkę i jaśki. Mam pytanie, bo tego akurat się nie doczytałam. Jak wygląda sprawa kąpieli u bokserków. Jakieś specjalne szampony? Jak będzie trzeba to się wykąpiemy razem w wannie.:evil_lol: Quote
Mysza2 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Nes2009']Zrobię wszystko a może i nawet więcej by było wszystko dobrze. Przygotowujemy się całą rodziną na nowych członków. Mamy 4 ręce do miziania i oby nie zabrakło. Ustalamy właśnie karmienie każdego.[/QUOTE] A nie masz tam dla mnie miejsca na moje stare lata.:lol::lol::lol::lol: Aż im zazdroszczę, poduszeczki kocyczki mizianie. też tak chcę;););) Quote
Recommended Posts