chita Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ok, myslalam poprostu ze sie kotakt kompletnie urwal:roll: i nadal mocno trzymam kciuki a kto jeszcze nie glosowal na szczecinek:mad: biegiem,zostalo malo czasu;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-styczeń[/url] Quote
Czaruś Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='chita']ok, myslalam poprostu ze sie kotakt kompletnie urwal:roll: i nadal mocno trzymam kciuki a kto jeszcze nie glosowal na szczecinek:mad: biegiem,zostalo malo czasu;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-styczeń[/url][/QUOTE] ja już zagłosowałam :) Quote
Kana Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ciotka nie krzycz bo ja tez zagłosowałam! Mi się jakoś nie podoba podejście Pana.... Chyba sobie w kulki leci... ? Quote
ania z poznania Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Może opóźnia mu się przeprowadzka, wyprowadzają się z mieszkania do domu, chcieli Bruna już od razu do domu, żeby mu nie mieszać. Quote
Czaruś Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Wczoraj wpłynęły pieniądze od Ivo_ z niebieskiego, kwota 100 zł. Dziś rozmawiałam z p.Markiem, Pan kontaktował sie z nim w sobotę i w niedzielę. W sobotę poleciłam Panu zakup kagańca fizjologicznego Chopo i poleciłam tez stronę Pitmana. Wiem, że w sobotę zamówił dla niego kaganiec, a w niedzielę dzwoniąc do p. Marka pytał o obwód karku Bruna, także myślę, że zapewne chciał mu zamówić też coś na Pitmanie. W związku z tym, że tak to się przedłuża przelałam dziś 200 zł p.Markowi za drugą połowę stycznia. Quote
Kana Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Tak czy siak trochę długo to trwa ale dobrze że jest dalej w kontakcie :) Quote
Czaruś Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 W dniu 19.01. wpłynęły pieniążki od NINKA1 - deklaracja za styczeń 2011. Dziękuję :) Quote
Czaruś Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Nie chciałam wcześniej zapeszać :cool3: :D BRUNO dziś pojechał do nowego domu :multi::multi::multi: Pan Krzysztof odebrał Bruncia dziś z Bogatyni. Chłopaki się odrazu zakumplowali :p W sobotę udało się Bruncia zaczipować i zwróciłam p.Markowi 70 zł. Po drodze wracając odwiedzili Fioneczkę :) Teraz trzymajmy kciuki, żeby było wszystko dobrze i żeby się Bruncio zaklimatyzował :) [SIZE=3][COLOR=seagreen]BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA POMOC, A SZCZEGÓLNIE FIONECZCE[/COLOR][/SIZE][COLOR=seagreen] :loveu:[/COLOR] Quote
baster i lusi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 to ja jestem pierwsza :multi:Bruno powodzenia w nowym domku:loveu::multi::loveu::multi: Quote
fioneczka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 miałam okazję poznać Pana Krzysztofa ... pomimo krótkiego czasu spotkania Pan zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie Bruno był troszkę smutny ale już mu wytłumaczyłam ;) że wujek Marek spełnił swoją misję a teraz ma "Tatusia" który go będzie kochał, miział i przytulał ;) Pan podpisał umowę adopcyjną (taką wstępną ;)) z Markiem a u mnie podpisał umowę którą przygotowałyśmy z Sandrą wiecie, wydaje mi się że Bruno trafił na takiego PRAWDZIWEGO, SWOJEGO LUDZIA na 100 % ... oby przeczucie nie spłatało mi figla ... tfu, tfu, tfu Sandra dzwoniłaś może do P. Krzysztofa czy już dojechali ? podeślij Panu link do watku i zaproś ... może się do nas odezwie ;) może fotaska dostaniemy jak Bruńcio w łóżeczku kima ;) Quote
fioneczka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Sandra :hmmmm: a coś Ty w tym rozliczeniu zrobiła ? Quote
Alicja Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 No nareszcie napisały ...bo ileż można siedzieć i milczeć ;) za zgrany team Bruńcio i Pan K. :kciuki: Quote
Czaruś Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='fioneczka']Sandra :hmmmm: a coś Ty w tym rozliczeniu zrobiła ?[/QUOTE] A co zrobiłam?? Stan konta Bruncia wynosi 488 zł. Quote
fioneczka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='ARDNAS']A co zrobiłam?? Stan konta Bruncia wynosi 488 zł.[/QUOTE] no 518,- odjąć czip 70, - :hmmmm: Quote
Czaruś Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 A no faktycznie 448 zł :) Dziękuję :loveu: Dobrze, że jesteś :cool3:;) EDIT: Poprawione :) Quote
fioneczka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='ARDNAS']A no faktycznie 448 zł :) Dziękuję :loveu: Dobrze, że jesteś :cool3:;)[/QUOTE] co dwie księgowe to nie jedna :eviltong: napisz proszę na wątku jaki jest plan odnośnie kasy która została Quote
baster i lusi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='fioneczka']no 518,- odjąć czip 70, - :hmmmm:[/QUOTE] he he cioteczka pijana ze szczęścia. Quote
Czaruś Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 A więc..... Zostało na koncie BRUNA 448 zł i mam też kilka fantów - ubranek dla małych dzieci, które dostałam aby pieniądze z nich wspomogły Bruna. Bardzo proszę osoby, które wspomagały finansowo Bruna oraz te które bardzo pomagały swoją obecnością o wyrażenie swojej opinii. Mój plan jest taki, aby do miesiąca (dwóch) czasu przetrzymać te pieniążki, gdyby coś się stało i Bruno wrócił z adopcji, trzeba przewidzieć każdą sytuację, a taka kwota to akurat zabezpieczenie miesiąca. Później jeśli wszystko będzie dobrze to chciałabym abyśmy wspólnie podjęli decyzję komu te pieniążki przekażemy. Co Wy na to? Quote
Czaruś Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='baster i lusi']he he cioteczka pijana ze szczęścia.[/QUOTE] He he no chyba tak :D Quote
chita Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 bardzo ale to BARDZO sie ciesze ze Bruno w domu,zasluzyl chlopak i nadal trzymam kciuki za dogadanie sie ;) Ardnas pomysl super, i tak narazie trzeba w razie czego pieniazki potrzymac...tfu tfu..;) Quote
dorota k. Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Powodzenia Chłopaku :) Bądź grzeczny i słuchaj "Tatusia" :) Quote
Recommended Posts