Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok, myslalam poprostu ze sie kotakt kompletnie urwal:roll: i nadal mocno trzymam kciuki

a kto jeszcze nie glosowal na szczecinek:mad: biegiem,zostalo malo czasu;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-styczeń[/url]

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chita']ok, myslalam poprostu ze sie kotakt kompletnie urwal:roll: i nadal mocno trzymam kciuki

a kto jeszcze nie glosowal na szczecinek:mad: biegiem,zostalo malo czasu;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/199771-KRAKVET-wybieramy-kandydata-na-styczeń[/url][/QUOTE]

ja już zagłosowałam :)

Posted

Wczoraj wpłynęły pieniądze od Ivo_ z niebieskiego, kwota 100 zł.
Dziś rozmawiałam z p.Markiem, Pan kontaktował sie z nim w sobotę i w niedzielę. W sobotę poleciłam Panu zakup kagańca fizjologicznego Chopo i poleciłam tez stronę Pitmana. Wiem, że w sobotę zamówił dla niego kaganiec, a w niedzielę dzwoniąc do p. Marka pytał o obwód karku Bruna, także myślę, że zapewne chciał mu zamówić też coś na Pitmanie.
W związku z tym, że tak to się przedłuża przelałam dziś 200 zł p.Markowi za drugą połowę stycznia.

Posted

Nie chciałam wcześniej zapeszać :cool3: :D
BRUNO dziś pojechał do nowego domu :multi::multi::multi:
Pan Krzysztof odebrał Bruncia dziś z Bogatyni. Chłopaki się odrazu zakumplowali :p
W sobotę udało się Bruncia zaczipować i zwróciłam p.Markowi 70 zł.
Po drodze wracając odwiedzili Fioneczkę :)
Teraz trzymajmy kciuki, żeby było wszystko dobrze i żeby się Bruncio zaklimatyzował :)
[SIZE=3][COLOR=seagreen]BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA POMOC, A SZCZEGÓLNIE FIONECZCE[/COLOR][/SIZE][COLOR=seagreen] :loveu:[/COLOR]

Posted

miałam okazję poznać Pana Krzysztofa ... pomimo krótkiego czasu spotkania Pan zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie
Bruno był troszkę smutny ale już mu wytłumaczyłam ;) że wujek Marek spełnił swoją misję a teraz ma "Tatusia" który go będzie kochał, miział i przytulał ;)

Pan podpisał umowę adopcyjną (taką wstępną ;)) z Markiem a u mnie podpisał umowę którą przygotowałyśmy z Sandrą

wiecie, wydaje mi się że Bruno trafił na takiego PRAWDZIWEGO, SWOJEGO LUDZIA na 100 % ... oby przeczucie nie spłatało mi figla ... tfu, tfu, tfu

Sandra dzwoniłaś może do P. Krzysztofa czy już dojechali ?
podeślij Panu link do watku i zaproś ... może się do nas odezwie ;)
może fotaska dostaniemy jak Bruńcio w łóżeczku kima ;)

Posted

[quote name='ARDNAS']A no faktycznie 448 zł :) Dziękuję :loveu:
Dobrze, że jesteś :cool3:;)[/QUOTE]

co dwie księgowe to nie jedna :eviltong:

napisz proszę na wątku jaki jest plan odnośnie kasy która została

Posted

A więc..... Zostało na koncie BRUNA 448 zł i mam też kilka fantów - ubranek dla małych dzieci, które dostałam aby pieniądze z nich wspomogły Bruna.
Bardzo proszę osoby, które wspomagały finansowo Bruna oraz te które bardzo pomagały swoją obecnością o wyrażenie swojej opinii.
Mój plan jest taki, aby do miesiąca (dwóch) czasu przetrzymać te pieniążki, gdyby coś się stało i Bruno wrócił z adopcji, trzeba przewidzieć każdą sytuację, a taka kwota to akurat zabezpieczenie miesiąca.
Później jeśli wszystko będzie dobrze to chciałabym abyśmy wspólnie podjęli decyzję komu te pieniążki przekażemy.
Co Wy na to?

Posted

bardzo ale to BARDZO sie ciesze ze Bruno w domu,zasluzyl chlopak i nadal trzymam kciuki za dogadanie sie ;)

Ardnas pomysl super, i tak narazie trzeba w razie czego pieniazki potrzymac...tfu tfu..;)