panbazyl Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 a juz myślałam, ze coś o piechu dobrego poczytam.... Quote
Aimez_moi Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Boziu......to juz nic sie o psiaku nie dowiemy....... Quote
panbazyl Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 kurcze, myślalam, że coś się dowiem a tu się dowiedzialam, ze nic nadal nie wiem.... co z psem? Quote
Aimez_moi Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 panbazyl napisał(a):kurcze, myślalam, że coś się dowiem a tu się dowiedzialam, ze nic nadal nie wiem.... co z psem? Cudownego masz tego labiszonka... A czarne tez masz czy tylko biszkopty? Quote
panbazyl Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Aimez_moi napisał(a):Cudownego masz tego labiszonka... A czarne tez masz czy tylko biszkopty? zobacz sobie najlepiej w naszą galerię - zapraszam - link w podpisie - kliknij na zdjęcie. Ten z awatarka jest złoty - import, mam sucz czarną, i ich syna - też czarny. Zapowiada się bardzo dobrze. Przed nami dopiero pierwsze poważniejsze wystawy. ale jak coś więcej chcesz o nich wiedzieć - albo do galerii zapraszam, albo na maila - w podpisie w zakladce "hodowla" znajdziesz. a tam w ogóle - czy się coś dowiemy o psiaku z tego topiku? Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Chyba juz tu nikt nic nie napisze........ Quote
panbazyl Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ano chyba tak, może coś na forum labradorowym jest, ale ja tam nie zaglądam. Quote
Aimez_moi Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Caly czas pamietam o Labusiu......nie ma zadnych wiadomosci..... Quote
Recommended Posts