Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE]U mnie z wstawaniem podobnie dziewczynki sa nauczone,ze o 6 pobudka a nagorsze w weekedny bo zaczynaja skakac po mnie aby mnie obudzic:shake:.[/QUOTE]
W sobotę dziewczyny zaspały? :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='Tośka_m']W sobotę dziewczyny zaspały? :cool3: :eviltong:[/quote]
Obudziły wiec je wypuściłam na dwór i poszłam dalej spać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bigos']U KaRa_TC to dość powszechne:diabloti::angryy::evil_lol:[/quote]
Haha wyszłam teraz na wielkiego śpiocha z moimi psami:lol: Ale na zlocie np. wstawałam wcześnie rano,żeby Delta niespodzianki nie zrobiła:eviltong:

Posted

[quote name='Tośka_m']Akurat. Nie widziałam, to nie wierzę :lol:[/quote]
O 7 juz bylam na nogach:cool3: i sobie z Delta spacerowalam tu i tam:eviltong:

Posted

[quote name='bigos']
A tutaj Bigosek poimprezowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(spał ze mną i z bratową)

[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/8766/9nt8.jpg[/IMG]
[/QUOTE]

Widzę, że Bigosek przedawkował Karmi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Widzę, że Bigosek przedawkował Karmi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dlatego go tak wygięło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witajcie :multi:
Melduje - zaległości nadrobione :p

[quote name='bigos']nie będzie mnie w niedzielę bo jadę do Bydgoszczy na zawody agility.[/quote]

[quote name='bigos']Ja nie startowałam:roll:Ale może za rok:razz::razz::razz:[/quote]

No prosze...to może spotkamy się i będziemy konkurować na jakiś debiutach lub w zerówkach :cool3:

[quote name='bigos']To nic trudnego:
- tunel (czerwony, sztywny) GRATIS do karmy Royal Canin:p
- tyczki do slalomu (znalezione i kupione na internecie za 2zł od sztuki)
- tunel (tunel, miękki) wykonany przez Kingę i jej brata własnoręcznie:p
- hopki też wykonali własnoręcznie (jakbym opisała konstrukcję to byś padała ze śmiechu- liczy się pomysł,a wtym przypadku był bardzo sprytny;)). Ja też teraz obmyślam jak by tu zrobić hopki[/quote]

No prosze, jak łatwo zrobić swój prywatny torek :cool3: tanim kosztem :lol:

[quote name='bigos']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://www.antu.pl/galeria/bigi/images/bigos_130.jpg[/IMG][/quote]

[quote name='PaYooK'][B]ELO!!![/B]

[B]:cool3::cool3::cool3::cool3:[/B]
[B][IMG]http://www.antu.pl/galeria/bigi/images/bigos_56.jpg[/IMG][/B]
[/quote]

Śliczne!!! :loveu: Tylko tyle napisze :eviltong:

Posted

[quote name='Honey']A gdzie nowe zdjecia ? :mad: :evil_lol:[/quote]

Oj Honey, Honey a wystarczy spojrzeć na daty, żeby zauważyć:mad::mad::mad::evil_lol:

[B]Cola[/B] - witajcie w bigoskowej galerii:multi::multi::multi:

[QUOTE] No prosze...to może spotkamy się i będziemy konkurować na jakiś debiutach lub w zerówkach :cool3: [/QUOTE]

Mam nadzieję, że będzie taka okazja. Ja po obejrzeniu ostatnich zawodów w Bydgoszczy i podziwianiu moich koleżanek z poznania (odniosły sukces) mam coraz większe na to chęci:p:p:p

Posted

[quote name='bigos']Mam nadzieję, że będzie taka okazja. Ja po obejrzeniu ostatnich zawodów w Bydgoszczy i podziwianiu moich koleżanek z poznania (odniosły sukces) mam coraz większe na to chęci:p:p:p[/quote]

Ja też tak zaczełam :mad: Poszłam jako widz na zawody i tak to się zaczeło :roll: ...a teraz z każdymi zajęciami podoba nam się coraz bardziej :multi: I podobno wiosną możemy spróbować swoich sił w zawodach :roll: Zobaczymy :p

Posted

[quote name='Tośka_m']Bigos - chęci chęciami, ale zostały nam tylko trzy zajęcia z Magdą przed przerwą zimową, więc się spręż kobieto i przyjedź![/quote]

cholerka ostatnio Taura nie jechała i nie miałam transportu:shake:
ale ja zawsze mam swój własny (mały) tor;););)
A i Taura nas zaprasza do siebie:eviltong:

Posted

[QUOTE]A kiedy jakieś foteczki:cool3: [/QUOTE]

[QUOTE]...a kiedy następne foty?:razz:[/QUOTE]
Hmmmmmmmmmmm, ale o co wam chodzi?????????:mad::mad::mad::mad:z tymi fotkami (poniżej: ja, mało zadowolona z takowych komentarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

[CENTER][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/4573/obraz111zs6.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='bigos']Hmmmmmmmmmmm, ale o co wam chodzi?????????:mad::mad::mad::mad:z tymi fotkami (poniżej: ja, mało zadowolona z takowych komentarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

[CENTER][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/4573/obraz111zs6.jpg[/IMG][/CENTER]
[/quote]
Co za mina:lol: :lol: :lol:
Widać,że wierna z Ciebie fanka DM:cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']
Widać,że wierna z Ciebie fanka DM:cool3: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Tak jest!!!!!!!!!!!!!!Koszulka zakupiona specjalnie na czerwcowy, warszawski koncercik:razz: