KaRa_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 U mnie z wstawaniem podobnie dziewczynki sa nauczone,ze o 6 pobudka a nagorsze w weekedny bo zaczynaja skakac po mnie aby mnie obudzic:shake:. Quote
Tośka_m Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [QUOTE]U mnie z wstawaniem podobnie dziewczynki sa nauczone,ze o 6 pobudka a nagorsze w weekedny bo zaczynaja skakac po mnie aby mnie obudzic:shake:.[/QUOTE] W sobotę dziewczyny zaspały? :cool3: :eviltong: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Tośka_m']W sobotę dziewczyny zaspały? :cool3: :eviltong:[/quote] Obudziły wiec je wypuściłam na dwór i poszłam dalej spać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Tośka_m']W sobotę dziewczyny zaspały? :cool3: :eviltong:[/quote] U KaRa_TC to dość powszechne:diabloti::angryy::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bigos']U KaRa_TC to dość powszechne:diabloti::angryy::evil_lol:[/quote] Haha wyszłam teraz na wielkiego śpiocha z moimi psami:lol: Ale na zlocie np. wstawałam wcześnie rano,żeby Delta niespodzianki nie zrobiła:eviltong: Quote
Tośka_m Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [QUOTE]Ale na zlocie np. wstawałam wcześnie rano,żeby Delta niespodzianki nie zrobiła:eviltong:[/QUOTE] Akurat. Nie widziałam, to nie wierzę :lol: Quote
KaRa_ Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Tośka_m']Akurat. Nie widziałam, to nie wierzę :lol:[/quote] O 7 juz bylam na nogach:cool3: i sobie z Delta spacerowalam tu i tam:eviltong: Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bigos'] A tutaj Bigosek poimprezowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(spał ze mną i z bratową) [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/8766/9nt8.jpg[/IMG] [/QUOTE] Widzę, że Bigosek przedawkował Karmi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='beria']Widzę, że Bigosek przedawkował Karmi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Dlatego go tak wygięło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 czesc bigosiątka :buzi: co u was w poniedziałkowy wieczor?:cool3: Quote
Cola Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Witajcie :multi: Melduje - zaległości nadrobione :p [quote name='bigos']nie będzie mnie w niedzielę bo jadę do Bydgoszczy na zawody agility.[/quote] [quote name='bigos']Ja nie startowałam:roll:Ale może za rok:razz::razz::razz:[/quote] No prosze...to może spotkamy się i będziemy konkurować na jakiś debiutach lub w zerówkach :cool3: [quote name='bigos']To nic trudnego: - tunel (czerwony, sztywny) GRATIS do karmy Royal Canin:p - tyczki do slalomu (znalezione i kupione na internecie za 2zł od sztuki) - tunel (tunel, miękki) wykonany przez Kingę i jej brata własnoręcznie:p - hopki też wykonali własnoręcznie (jakbym opisała konstrukcję to byś padała ze śmiechu- liczy się pomysł,a wtym przypadku był bardzo sprytny;)). Ja też teraz obmyślam jak by tu zrobić hopki[/quote] No prosze, jak łatwo zrobić swój prywatny torek :cool3: tanim kosztem :lol: [quote name='bigos']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [IMG]http://www.antu.pl/galeria/bigi/images/bigos_130.jpg[/IMG][/quote] [quote name='PaYooK'][B]ELO!!![/B] [B]:cool3::cool3::cool3::cool3:[/B] [B][IMG]http://www.antu.pl/galeria/bigi/images/bigos_56.jpg[/IMG][/B] [/quote] Śliczne!!! :loveu: Tylko tyle napisze :eviltong: Quote
bigos Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Honey']A gdzie nowe zdjecia ? :mad: :evil_lol:[/quote] Oj Honey, Honey a wystarczy spojrzeć na daty, żeby zauważyć:mad::mad::mad::evil_lol: [B]Cola[/B] - witajcie w bigoskowej galerii:multi::multi::multi: [QUOTE] No prosze...to może spotkamy się i będziemy konkurować na jakiś debiutach lub w zerówkach :cool3: [/QUOTE] Mam nadzieję, że będzie taka okazja. Ja po obejrzeniu ostatnich zawodów w Bydgoszczy i podziwianiu moich koleżanek z poznania (odniosły sukces) mam coraz większe na to chęci:p:p:p Quote
Cola Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='bigos']Mam nadzieję, że będzie taka okazja. Ja po obejrzeniu ostatnich zawodów w Bydgoszczy i podziwianiu moich koleżanek z poznania (odniosły sukces) mam coraz większe na to chęci:p:p:p[/quote] Ja też tak zaczełam :mad: Poszłam jako widz na zawody i tak to się zaczeło :roll: ...a teraz z każdymi zajęciami podoba nam się coraz bardziej :multi: I podobno wiosną możemy spróbować swoich sił w zawodach :roll: Zobaczymy :p Quote
Tośka_m Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Bigos - chęci chęciami, ale zostały nam tylko trzy zajęcia z Magdą przed przerwą zimową, więc się spręż kobieto i przyjedź! Quote
bigos Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Tośka_m']Bigos - chęci chęciami, ale zostały nam tylko trzy zajęcia z Magdą przed przerwą zimową, więc się spręż kobieto i przyjedź![/quote] cholerka ostatnio Taura nie jechała i nie miałam transportu:shake: ale ja zawsze mam swój własny (mały) tor;););) A i Taura nas zaprasza do siebie:eviltong: Quote
bigos Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='madzia i medor']Dobry diem:razz: :razz:[/quote] witam:hand: Quote
Medorowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 A kiedy jakieś foteczki:cool3: :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ...a kiedy następne foty?:razz: ...takie w sam raz do jedzenia frytek w bigosie:p Quote
bigos Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [QUOTE]A kiedy jakieś foteczki:cool3: [/QUOTE] [QUOTE]...a kiedy następne foty?:razz:[/QUOTE] Hmmmmmmmmmmm, ale o co wam chodzi?????????:mad::mad::mad::mad:z tymi fotkami (poniżej: ja, mało zadowolona z takowych komentarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) [CENTER][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/4573/obraz111zs6.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
KaRa_ Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='bigos']Hmmmmmmmmmmm, ale o co wam chodzi?????????:mad::mad::mad::mad:z tymi fotkami (poniżej: ja, mało zadowolona z takowych komentarzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) [CENTER][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/4573/obraz111zs6.jpg[/IMG][/CENTER] [/quote] Co za mina:lol: :lol: :lol: Widać,że wierna z Ciebie fanka DM:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Widać,że wierna z Ciebie fanka DM:cool3: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Tak jest!!!!!!!!!!!!!!Koszulka zakupiona specjalnie na czerwcowy, warszawski koncercik:razz: Quote
Recommended Posts