bigos Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 wstałam właśnie i zupełnie nie wiem skąd u mnie tan ból głowy:diabloti: Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='bigos']wstałam właśnie i zupełnie nie wiem skąd u mnie tan ból głowy:diabloti:[/QUOTE] pewnie jakieś niemowlę nie dało ci pospać :hmmmm: Quote
bigos Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 nogi, nogi nogi roztańczone la la la Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='bigos']nogi, nogi nogi roztańczone la la la[/QUOTE] rzec by mozna szampański nastrój :evil_lol: Quote
bigos Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 prośzę nie wiązać dziś mojego nastroju z żadnym z alkoholi. na sama o nim myśl mam drgawki:evil_lol: nie mniej jednaknie mam postanowienia noworocznego co by z niego rezygnować:evil_lol: oby do następnego:drink1: moim postanowieniem jest nie jedzenie słodyczkow:roll::roll:AAAAAAAAAAAa co też narobiłam:evil_lol: ej ide zaraz spać bo spalam dziś tylko do 16stej:diabloti: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 hahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahha to pa Quote
anetta Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 TYlko do 16 hahahah. Ja już wróciłam do świata żywych :evil_lol::eviltong: Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 bogosowa - mam nadzieję, że nie zaszłaś w ciązę podczas tej upojnej nocy roztańczonej :nono: Quote
bigos Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 nogi, nogi, nogi roztańczone a nie rozchylone buchahahah Quote
bigos Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 byłam skora do zabaw, ale nie takich Waszko:eviltong::evil_lol: [IMG]http://zapodaj.net/images/730c04b8d653.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 a panowie na kolanach przed Tobą :lol: Quote
bigos Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 wiadomo gdzie ich miejsce [img]http://zapodaj.net/images/4152178db0d8.jpg[/img] hahaha Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 a gdzie Ty mu tam tą drugą rękę lewą trzymasz :shock: hahahahha Quote
bigos Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 ej ja go nawet zbyt dobrze nie znam więc mi tu nie imputuj nic:grin::grin::grin: zboczuchy Wy jedne:evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 to nie ja wstawiam TAKIE zdjęcia :roflt: żeby z nieznajomym takie rzeczy wyprawiać i jeszcze nas od zboczeniuchów wyzywać ::obrazic: Quote
bigos Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no bo tak Quote
bigos Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 się nawet pogibać nie można bez insynuacji jakiś hahahhaha Quote
malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 nie no gibaj się gibaj tylko żebyś mnie potem w postanowieniu nie opuściła :roflt: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='bigos']ej ja go nawet zbyt dobrze nie znam więc mi tu nie imputuj nic:grin::grin::grin: zboczuchy Wy jedne:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] a co ma znanie do trzymania :roll: to tak na nieznanie i zapoznanie nie mozna :roll: :diabloti: Quote
Aga K Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witajcie :) wreszcie sie dokopalam do waszego watku :buzi: wiesze, ze zabawa jak najbardziej udanba :grins: wsiego dobrego w nowym roku ;) pozdrawiam Quote
bigos Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']a co ma znanie do trzymania :roll: to tak na nieznanie i zapoznanie nie mozna :roll: :diabloti:[/QUOTE] A to zboczuchy, że jam porządna panienka i przestrzegam zawsze i wszędzie zasad savoir vivre <dyg>:diabloti: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='bigos']A to zboczuchy, że jam porządna panienka i przestrzegam zawsze i wszędzie zasad savoir vivre <dyg>:diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] z obcym łatwiej przestrzegać niz ze swoim :evil_lol: Quote
Recommended Posts