Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

Posted

Ale to taki fajny kwiatkowy ikełkowy:evil_lol:

bo ja sobie pomyslałam i mama uszyje Bigoskowi posłanie a mi poszewki:cool3: A meble Wenge, czyli wszystko w ciemnym brązie:razz:

Bigol ma obroże Rogzika czerwono-czarną więc jeden i drugi kolor pasuje ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję:loveu: mi tez się bardzo podoba!

Smyczka zakupiona! Znalazłam fajną ofertę na allegro i zakupiłam:p Bigosek by wolal za tą kaskę szmakoski, ale co tam:evil_lol:

Posted

Hey Bigosy! :loveu:
Ale mnie tu dawno nie było! :crazyeye: Aż wstyd sie przyznać. :oops: Ale co tam. I się wyprowadzką nie wykręcaj. Zdjęcia mają być i koniec! :eviltong:

Posted

taura1 napisał(a):
Hey Bigosy! :loveu:
Ale mnie tu dawno nie było! :crazyeye: Aż wstyd sie przyznać. :oops: Ale co tam. I się wyprowadzką nie wykręcaj. Zdjęcia mają być i koniec! :eviltong:

No właśnie! Lanie powinno zostac spuszczone:mad::diabloti:

Olusia napisał(a):
Cześć Bigoski :calus:

Witamy:p

Posted

Hej, czytam ze chesz kupic flexi, mam takową baaardzo maą uzywaną osmio metrowke z gumową rączką z liną... Linak baardzo mocna i gruba, sprzedaje bo poprostu niemam gdzi euzywac, dookola łąki i do tego duzy ogrod ;)

Posted

[quote name='drzalka']Hej, czytam ze chesz kupic flexi, mam takową baaardzo maą uzywaną osmio metrowke z gumową rączką z liną... Linak baardzo mocna i gruba, sprzedaje bo poprostu niemam gdzi euzywac, dookola łąki i do tego duzy ogrod ;)

Za póxno! zamówienie zostało złozone, przesyłka w drodze:roll: Ale dziekuję:p

[quote name='Matusz']hej Bigosy ! :multi:

Witaj Matusz:loveu:

Posted

Na Winogradach/ Kosmonautów! Męczy mnie już ludzka nadgorliwość i szukanie kłopotów:angryy: Dojście do Cytadeli czy poruszanie się po osiedlu wylącznie na flexi:diabloti: Będę zdrowsza! Inni tez;)

Posted

bigos napisał(a):
Na Winogradach/ Kosmonautów! Męczy mnie już ludzka nadgorliwość i szukanie kłopotów:angryy: Dojście do Cytadeli czy poruszanie się po osiedlu wylącznie na flexi:diabloti: Będę zdrowsza! Inni tez;)

Toż se dzielnice wybrałaś:evil_lol: ale plusem jest bliskość Cytadeli;)

Posted

U mnie tylko Winogrady i Rataje wchodziły w grę:eviltong:

Blisko to ja mam Wartę, Cytadelę, Rusałkę i znajomych psiarzy ze Zwycięstwa! A! i jeszcze Umultowo:eviltong::cool3:;)

Posted

Przyszła Flexi...piekna, czaerna i pachnąca nowością:p:p:p
Trosze to ciężke, ale myślę, ze to kwsestia przyzwyczajenia:p:p:p

Się będziemy prowadzać teraz! Straż miejsca nam nie podskoczy:diabloti::diabloti::diabloti: