bigos Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Ale to taki fajny kwiatkowy ikełkowy:evil_lol: bo ja sobie pomyslałam i mama uszyje Bigoskowi posłanie a mi poszewki:cool3: A meble Wenge, czyli wszystko w ciemnym brązie:razz: Bigol ma obroże Rogzika czerwono-czarną więc jeden i drugi kolor pasuje ;) Quote
Tośka_m Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 No to Bigos będzie okupiony, zaopatrzony w nowe gadżety i piękne posłanie! :cool3: Quote
alive Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Materiał na posłanko bardzo ładny :loveu: Quote
bigos Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Dziękuję:loveu: mi tez się bardzo podoba! Smyczka zakupiona! Znalazłam fajną ofertę na allegro i zakupiłam:p Bigosek by wolal za tą kaskę szmakoski, ale co tam:evil_lol: Quote
taura1 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Hey Bigosy! :loveu: Ale mnie tu dawno nie było! :crazyeye: Aż wstyd sie przyznać. :oops: Ale co tam. I się wyprowadzką nie wykręcaj. Zdjęcia mają być i koniec! :eviltong: Quote
bigos Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 taura1 napisał(a):Hey Bigosy! :loveu: Ale mnie tu dawno nie było! :crazyeye: Aż wstyd sie przyznać. :oops: Ale co tam. I się wyprowadzką nie wykręcaj. Zdjęcia mają być i koniec! :eviltong: No właśnie! Lanie powinno zostac spuszczone:mad::diabloti: Olusia napisał(a):Cześć Bigoski :calus: Witamy:p Quote
drzalka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Hej, czytam ze chesz kupic flexi, mam takową baaardzo maą uzywaną osmio metrowke z gumową rączką z liną... Linak baardzo mocna i gruba, sprzedaje bo poprostu niemam gdzi euzywac, dookola łąki i do tego duzy ogrod ;) Quote
bigos Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 [quote name='drzalka']Hej, czytam ze chesz kupic flexi, mam takową baaardzo maą uzywaną osmio metrowke z gumową rączką z liną... Linak baardzo mocna i gruba, sprzedaje bo poprostu niemam gdzi euzywac, dookola łąki i do tego duzy ogrod ;) Za póxno! zamówienie zostało złozone, przesyłka w drodze:roll: Ale dziekuję:p [quote name='Matusz']hej Bigosy ! :multi: Witaj Matusz:loveu: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 W jakiej dzielnicy będziesz mieszkać?że flexi potrzebna będzie:lol: Quote
bigos Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Na Winogradach/ Kosmonautów! Męczy mnie już ludzka nadgorliwość i szukanie kłopotów:angryy: Dojście do Cytadeli czy poruszanie się po osiedlu wylącznie na flexi:diabloti: Będę zdrowsza! Inni tez;) Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 bigos napisał(a):Na Winogradach/ Kosmonautów! Męczy mnie już ludzka nadgorliwość i szukanie kłopotów:angryy: Dojście do Cytadeli czy poruszanie się po osiedlu wylącznie na flexi:diabloti: Będę zdrowsza! Inni tez;) Toż se dzielnice wybrałaś:evil_lol: ale plusem jest bliskość Cytadeli;) Quote
bigos Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 U mnie tylko Winogrady i Rataje wchodziły w grę:eviltong: Blisko to ja mam Wartę, Cytadelę, Rusałkę i znajomych psiarzy ze Zwycięstwa! A! i jeszcze Umultowo:eviltong::cool3:;) Quote
bigos Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Przyszła Flexi...piekna, czaerna i pachnąca nowością:p:p:p Trosze to ciężke, ale myślę, ze to kwsestia przyzwyczajenia:p:p:p Się będziemy prowadzać teraz! Straż miejsca nam nie podskoczy:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
drzalka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witamy...no to czekamy na nowe fotki Bigosa z Flexi :].. POwiem jak się sprawuje porównam z linką ;) Quote
bigos Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 :loveu::loveu::loveu:moja miłość Quote
bigos Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 "Patolki...moja miłość" - b.:diabloti: Takiego dużego pieska spotkaliśmy: Wiosna:loveu::loveu::loveu: Zmeczenie materiału hihi Quote
Matusz Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 no w końcu Bigosowe fotki się pojawiły :loveu::multi::multi: Witanko:p Quote
anetta Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Witojcie! Konik piękny. Bigosek ładuje akumulatory :lol: U mnie nie ma wiosny :placz: Quote
alive Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No nareszcie trochę Bigoska! :loveu: Nie obijać się Moja Droga ze zdjęciami! Żaden remont Cię nie usprawiedliwia! :mad: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :loveu::loveu::loveu:kanapowy Bigosik ....bowski :loveu: Quote
bigos Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 dziękuję za odwiedziny:loveu: A teraz pochwalę się nowym pontonem bigoskowym, który to uszyła moja mama:loveu::loveu: testy Quote
Recommended Posts