bigos Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Na początek zdjęcia z wystawy: [SIZE=2] c.d.n. Quote
Marysia_i_gończy Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='bigos']Na początek zdjęcia z wystawy:[SIZE=2] Byłeś i nie złapałeś mnie :placz: :placz: :placz: Quote
bigos Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Byłeś i nie złapałeś mnie :placz: :placz: :placz: Widziałam i podziwiałam gończego i wilczarza:loveu::loveu::loveu::multi::multi: Quote
bigos Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 WOŁAM I APELUJĘ:OGLĄDAJCIE MOJĄ GALERIĘ!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Oglądamy,oglądamy:cool3: Ach szkoda,ze mnie nie bylo ale nie dalo sie dwoch wyjazdow pogodzic;) Quote
bigos Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):Oglądamy,oglądamy:cool3: Ach szkoda,ze mnie nie bylo ale nie dalo sie dwoch wyjazdow pogodzic;) Szkoda, szkoda, że Cię nie było. Pogoda dopisała i było naprawdę na co popatrzeć:multi: Quote
bigos Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Esfera napisał(a):oglądamy ! :D bardzo ładne zdjęcia robisz :D Dziękuję:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Tośka_m Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ech, Bigos, zrób banner z odsyłaczem do galerii, bo niełatwo tu trafić, a warto :multi: Zdjęcia z wystawy naprawdę pierwsza klasa. Mojego czarnucha sfociłaś? Bo że widziałaś, to już wiem ;) Quote
Esfera Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 żeby tu trafić trzeba dobrze poszukać :evil_lol: a jaka satysfakcja z poszukiwań jak już trafisz :evil_lol: :cool3: Quote
bigos Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Tośka_m napisał(a):Ech, Bigos, zrób banner z odsyłaczem do galerii, bo niełatwo tu trafić, a warto :multi: Zdjęcia z wystawy naprawdę pierwsza klasa. Mojego czarnucha sfociłaś? Bo że widziałaś, to już wiem ;) O bannerek musze poprosic moda??? A Twojego czarnuszka nie mam na fotkach:-(, bo akurat karelskie schodziły z ringu jak przybyłam na wystawę:-( Quote
Tośka_m Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Esfera - nie inaczej :razz: Bigos - bannerek możesz zrobić sama. TU jest na tyle prosta i łopatologiczna instrukcja, że nawet ja (totalny komputerowy lajkonik) pojęłam jak się to robi :lol: Gorbi to nie jest karel, tylko łajka rosyjsko-europejska ;) Quote
Esfera Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Tośka_m']Esfera - nie inaczej :razz: :evil_lol: Quote
bigos Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Bannerek bardzo amatorski-tak na początek! A co zrobić żeby był aktywny? Nieaktuale! Udało mi się samej. Posiedzę jeszcze później i zrobię ładniejszy bannerk Quote
sylrwia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='bigos'] Co sie stało Bigosowi w łapkę? Quote
anetta Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Sliczneee :loveu: Zdradz, co to za wystawa byla? Dziwne ze na kostkach psy byly wystawiane, zawsze na jakis dywanikach jest :razz: Quote
bigos Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 sylrwia napisał(a):Co sie stało Bigosowi w łapkę? Sama nie wiem. Biegał za piłką, do wody i nagle zauważyłam, że ma niezłą dziurę w nodze. Nic nie piszczał ani nie dawał sygnału, że go boli. Szybko do domu, woda utleniona a teraz cały czas nosi opatrunek:-( Quote
Tośka_m Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Bidulek :-( Wielkie buziaczki dla Bigosa, niech się goi ładnie i szybko. Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Łiii - Bigos robi takie miny jak Gezesław ! Ale Gezesław nie chce nosić opatrunków :roll: Quote
bigos Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Tośka_m - nochal ucałowany HankaRupczewska - Bigosek musi; dodatkowo rozważam kupno "bucika", bo teraz cały czas pada i co chwila opatrunek jest mokrt, co nie sprzja gojeniu:shake: Quote
madziasto4 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ojej:shake: niech się łapka szybko goi ;) Wyjec jeden :evil_lol: Quote
sylrwia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Życze szybkiego powrotu do pełnej sprwności bez perworacji. Szkoda,że nie zaczepiłac mnie w Antoninku :( byłaś w ogóle z Bigosem czy sama? Quote
KaRa_ Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Niech Bigoska lapka zdrowieje;) i czekamy na zdjecia Bigoska Quote
Recommended Posts