Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anouk92']Ciotki pomóżcie nam opłacić hotelik dla Marysi, bardzo prosimy.[/QUOTE]

To kupa kasy te hoteliki dla ONek, brakuje kosmicznej sumy. moje podopiecze siedzą w hotelach bez szans na domek na razie. Najpierw żałoba teraz powódź....

Posted

Dziewczyny ja mogę dać 10zł deklaracji stałej bo mam już trochę tych psiaków na ,,utrzymaniu'' i prześle w ramach deklaracji jednorazowej 20zł. Proszę o konto:)

Posted

[quote name='kami_23']Dziewczyny ja mogę dać 10zł deklaracji stałej bo mam już trochę tych psiaków na ,,utrzymaniu'' i prześle w ramach deklaracji jednorazowej 20zł. Proszę o konto:)[/QUOTE]
konto wysłane bardzo bardzo dziękujemy :-)

Posted

Mania naprawdę jest warta każdych pieniędzy. Tak szybko się uczy, że sama jestem w szoku. W pierwszych dniach obstawiałam horror:narwana, ciągnąca na smyczy, histeryczna - kicha. Dzisiaj nadal jest ruchliwa, ale w zasadzie teraz już się szkolimy. Zamiast szarpania jest Mania do mnie i Mania siedzi wpatrzona jak w lustereczko przede mną. Cudo nie pies. Jutro jedziemy na chipowanie. Mania jest [B]brązowa [/B]- jutro też wkleję tzn. Aga35 wklei, aja jej prześlę:) fotki Maniutki.

Posted

dzis rano kago dostała esa do przyszłej - nie doszłej pani Marysi która dwa tygodnie temu była zdecydowana na adopcje marysi ( poznały sie nawet , pani była w odwiedzinach w hoteliku ) że pani jednak rezygnuje bo doszła do wniosku że nie poradzi sobie z wychowaniem Marysi .Szkoda ze ta decyzja nie była podjeta wcześniej a pies siedział w hotelu przez trzy tygodnie bez ogłoszeń bo pani była zdecydowana na 100%.A na dodatek obiecała że zapłaci za hotelik marysi do końca jej pobytu ( hotelik był opłacony do końca maja a pani miła pokryć koszt hotelowania od 1 czerwca do 18 czerwca bo jutro marysia miała pojechac do niej ) .

Posted

Ja mam tylko nadzieję że Pani która miała adoptować Marysię zapłaci za te 3 tygodnie pobytu w hoteliku. Rozumiem że każdy może się rozmyślić, lepiej teraz niż po adopcji ale jeśli Pani była zdecydowana na 100% i przez to Marysia przez 3 tygodnie nie była ogłaszana to uważam że Pani powinna poczuć się zobowiązana do zapłacenia za te 3 tygodnie.

Posted

Napisała takiego SMSa - 16.06 -
"Co do Marysi mam zbyt dużo wątpliwości czy poradzę sobie z jej ułożeniem. Powinna trafić w doświadczone ręce. Dlatego też, aby nie krzywdzić psa jednak rezygnuję"

odpisałam - "Szkoda tylko, że dopiero teraz, zablokowałaś adopcję Mani i brak na jej utrzymanie środków, bo deklarowałaś pokrycie kosztu hotelu do jej odebrania"

po tym nastąpiła cisza

[B]Każdy może się rozmyślić, ale czas i forma są bardzo istotne.[/B] Co więcej to ta pani chciała psa nad którym trzeba będzie popracować o ile dobrze pamiętam. Lepiej, że zrezygnowała z tej adopcji teraz niż za tydzień czy miesiąc, ale uważam jak Anka, że powinna dotrzymać przynajmniej deklaracji finansowej. Chyba, że to ta deklaracja spowodowała tak na prawdę zamianę zdania. A jeśli tak, to oznacza dla mnie jedno, że nie byłoby jej stać na utrzymanie Mani - czyli jeszcze raz - lepiej teraz niż potem.

Posted

[quote name='Kago']chyba trzeba by panią na czarne kwiatki zapakować, zanim znowu namiesza[/QUOTE]

Kago a rozmawiałaś z nią? Może Pani nie zdaje sobie sprawy z tego że trochę namiesząła i że powinna się dołożyć do hoteliku?