idusiek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='rita60']-alegratka.pl -eoferty.pl -kupiepsa -e-zwierzak.pl przygarnijzwierzaka -adopcjeorg -nasipupile -kokosy.pl -CafeAnimal -kupsprzedaj.pl Powodzenia mały:razz: Wrzuce go jeszcze na ogolny watek terierow.[/QUOTE]\ a on ci jakiego teriera przypomina? Quote
rita60 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='idusiek']\ a on ci jakiego teriera przypomina?[/QUOTE] Takie polaczenie mini Onka z terierem walijskim;) Z teriera ma umaszczenie i szorstki włos. Quote
idusiek Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 a jakas rasa minionkowatoterierowa się na niego znajdzie ?:) Quote
agata51 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Pokazuj się, cudny! Czy któraś z cioteczek może zrobić Fredziowi banerek? Quote
idusiek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ja moge tylko nie mam dostępu do przesyłania na serwer w pracy ...tak mnie urzadzili :( zrobię wieczorem. Quote
agata51 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='idusiek']agata, co z nim jest nie tak co ?[/QUOTE] Z nim jest wszystko ok, to z ludźmi jest coś nie tak. Potrzebuję (a właściwie rita) instrukcji do wyróżnienia alegratki. No i czekam na banerek. Quote
agata51 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='idusiek']ale jak to instrukcji? na stronie nie ma?[/QUOTE] Ja się na tym nie znam, ja tylko kod mogę wysłać :oops: Fredziu, muszę znaleźć trochę czasu i pospraszać trochę ciotek do ciebie. Quote
agata51 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 No i tydzień zleciał! To wszystko przez wnusię, Fredziu. Okazało się, że najlepiej jej u babci! Quote
idusiek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 a Freedkowi skonczyla sie karma, dobrze, ze mamy jakąs z darów bo byłoby kiepsko :( Quote
idusiek Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 ja coś wiem ,ale nie powiem, bo jak zwykle się zawali.... cicho sza przez najbliższe 2 tygodnie, próbuję kogoś zachwycić Fredziem... Quote
idusiek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 jestem zła jak cholera....bo była u niego 3 razy pewna pani, wyprowadzała go na spacerki i w ogole. teraz ma urlop i po nim miała go adoptowac. i mi pisze ze jej sie plany zmieniły i go moze odwiedząc, ale go nie przygarnie :-( Fredek szuka domu od Konca listopada :-( Ku rwa. :-( Quote
NiJaSe Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 jaki on jest genialny , no niemozliwe że taki psiak tyle czasu szuka domu ......:( Quote
idusiek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 no własnie, siedzi jak zaklęty :( Teraz to jestem w sumie na siebie zła, bo ludzie od Lili chcieli początkowo kudłacza - Fredzio by się nadał jak ulał, bo podobny z charakteru, domowy, terierowaty i w ogole. Lila ma dom i znalazła go w ciagu miesiąca a Fredzio jak nie miał tak nie ma . w mordę jeża :( Quote
Awit Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Widocznie kobitka nie miała być właścicielką tego psiaka. Dobrze, że zrezygnowała po 3 spacerach, a nie po adopcji. Dopiero by było żal Quote
LadyBell Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 a ja w między czasie uaktualniłam jego ogłoszenia... po raz setny... szkoda że bez skutku :( Quote
NiJaSe Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 będzie dobrze , taki przystojniak napewno znajdzie super dom , nie moze byc inaczej Quote
idusiek Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 nijase...znajdzie? kiedy jak juz pół roku czeka i miałam w jego sprawie 2 telefony? moze jakis tekst nowy? moze nie wiem ,zdjecia? nie wiem samaa... Quote
NiJaSe Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Idusiek ja wiem że tych bid bez liku , ale nie trać nadziei postaram się troszkę pomoc z ogłoszeniami Quote
Recommended Posts