giselle4 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 To jest Diva wykapna i wyczesana laleczka:) ciocia Ninka wyczesuje kudły...całe wiaderko jak mi fajnie :) jestem czysta i wygłaskana Quote
fiorsteinbock Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Jak taka sliczna to moze nowe fotki do ogloszen? :P Quote
giselle4 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Jak taka sliczna to moze nowe fotki do ogloszen? :P pewnie cioteczko....hihihi zrobisz? Quote
giselle4 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Edytka musimy cos zrobic za oknem prawie jesien i leje sie potok wody z nieba on nie moze zostac w takiej budzie...pomoz musimy troche potyrac przy tym..ale musi nas byc wiecej sama sie zaoram Quote
fiorsteinbock Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Grazynko, zrobimy bazarek - jestem na etapie obrobki zdjec. Musimy cos skolowac :( Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Nowe zdjecia DIVY w poscie #1 - za momencik - ImageShack wariuje i nie ładuje! Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Wyczyscilam troche post 1, Nemo w domu wiec niech grzeje dupke - zostala nam Diva i teraz o nia musimy walczyc :) Quote
giselle4 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ale laske z niej zrobiłas ciotka:0 Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 TAk, tak - nie musialam robic, ona sama sie lansuje, ze heeej :) Jak odblokuje swoje konto to kupie ogloszenia. Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Zamówione indywidualne allegro u Lilk_a Quote
DarkWater Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ja jej ciągle wznawiam Allegro i uzupełniam o nowe zdjęcia i obserwujących ma na pęczki, tylko że na tym niestety się kończy :-( Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Szkoda...bo ona jest naprawde piekna. Jesli ma allegro w takim razie innego psa wysle. Dzieki DW Quote
fiorsteinbock Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Zamowilam 30 ogloszen :) Quote
Nadziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Divunia codo dziewczynka!:crazyeye::loveu:miodzik poprostu:loveu:teraz musi byc cudzik jakis , zza gor , zza lasow niechaj przybywaja ludkowie , po panienke co sie Diva zowie!cioteczki , cz ci panstwo , ktorzy pokochali :loveu:Nemusia , czego potrzebuja , budy , moze jeszcze czegos dla swych psiaczkow? moze dla nich cos uzbieramy ? dla tych cudownych ludzi? Quote
fiorsteinbock Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Wiem o budzie, znaczy ma obecnie ale nadaje sie do wymiany i musimy ich wspomoc. Ludzie maja serce, kochaja psy ale z finansami ciezko. Ostatnio Gisella mi wspomniala, ze wlasciciel Nema pomaga wylawiac psy z rzeczki płynacej obok...w tym min. pomagal w akcji z Pływaczka. Bo w naszym ukochanym Dzierzoniowie psy, koty sa przedmiotem zabawy i sa wrzucane do rzeczki...i to kolo schroniska. W ten sposob pozbywaja sie ukochany Przyjaciol. Quote
Nadziejka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 :shake::shake::-(....los zwierzat jest przesadzony w myslunku niektorych ,,ludzi ,....straszny ten swiat , straszniejszy niz wszystkie plagi ....cioteczko a czy ci ludzie sa starsi?moze ta zorganizowac dla nich taki wateczek maluni , zbirka kocykow , roznych ubran , moze jakies paczki z jedzeniem? Quote
fiorsteinbock Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 ewa gonzales napisał(a)::shake::shake::-(....los zwierzat jest przesadzony w myslunku niektorych ,,ludzi ,....straszny ten swiat , straszniejszy niz wszystkie plagi ....cioteczko a czy ci ludzie sa starsi?moze ta zorganizowac dla nich taki wateczek maluni , zbirka kocykow , roznych ubran , moze jakies paczki z jedzeniem? Jak wroci Gisella to podpowie nam jak mozemy im pomoc. Ona zna cala okolice :) I jeszcze pod Tesco dokarmia psy...zanim dojdzie do schronu :) Quote
fiorsteinbock Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 sosnowieckie schronisko napisał(a):Jaki tekst do gołoszeń? Juz zbieram calosc i wysylam Jenny na maila, wraz ze zdjeciami :) Quote
Nadziejka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Divuniu z nadzieja jak zwykle wielka odwiedzam :modla::thumbs::painting:abys tej milosci i radosci psiaczkowej na kanapie zaznala nasza cudna suniu Quote
Recommended Posts