haliza Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 U nas dzisiaj zelżało, ale pada śnieg drobny ale cały czas :roll: Quote
Lili8522 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Bgra']u nas tez dobrze daje...wracając do domku postałam na przystankach... oj postałam,nie mogę się odmrozić:razz: jak te biedaki schronie dają radę:crazyeye:serce się kraje,w zeszłym tygodniu kilka 7 czy 8 kocy poszło,pewnie się przydają [B] Lili jesteś na wolontariacie?[/B][/QUOTE] Ta Lili jest na wolontariacie :-( u Nas już - 12... :shake: Quote
haliza Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Lili8522']Ta Lili jest na wolontariacie :-( u Nas już - 12... :shake:[/QUOTE] Kiedy zaczyna się prawdziwa zima serce pęka :-(, a u nas tradycyjnie zaczyna się wyrzucanie psów :-( - dzisiaj widziałam 2 obce, myślę, że wyrzucone :shake: Quote
Lili8522 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='haliza']Kiedy zaczyna się prawdziwa zima serce pęka :-(, a u nas tradycyjnie zaczyna się wyrzucanie psów :-( - dzisiaj widziałam 2 obce, myślę, że wyrzucone :shake:[/QUOTE] Niestety to coś strasznego... ja nigdy nie zrozumiem tych ludzi co wyrzucają psy... :shake: to jest dla mnie nieludzkie... nie wiem gdzie Ci ludzie mają serce... Quote
ladyahia Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Lili8522']Niestety to coś strasznego... ja nigdy nie zrozumiem tych ludzi co wyrzucają psy... :shake: to jest dla mnie nieludzkie... nie wiem gdzie Ci ludzie mają serce...[/QUOTE] Ja też nie wiem gdzie Ci ludzie mają serca, nawet rozumu nie mają:-( Jak wychodzę z domu to rozglądam się wokoł , ale na szczęście nie widziałam jeszcze żadnej zabłąkanej bidy... Eh nasze psiaki wygrzewają się zakopane w pościeli w te mrozy, a te schroniskowe... Jedyny sposób nie rozmnażać, dotąd dokąd pies nie stanie się dobrem luksusowym, ale to pewnie nasze wnuki nie dożyją:-( Miziaki dla całej Halizkowej bandy:loveu: Quote
Lili8522 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 A my mamy w schronie plaskate stworzenie (pies shih-tzu) :placz: Quote
bianka0 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Buziaki dla plaskatych Halinko :loveu: Ciekawostka może wbrew naszej naturze, ale takie jest życie i tego nie zmienimy. Ktoś odpuścił moherowy beton i próbuje dotrzeć do pokolenia JP.:cool2: [URL]http://www.siepomaga.pl/r/dlapsa[/URL] Quote
haliza Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='bianka0']Buziaki dla plaskatych Halinko :loveu: Ciekawostka może wbrew naszej naturze, ale takie jest życie i tego nie zmienimy. Ktoś odpuścił moherowy beton i próbuje dotrzeć do pokolenia JP.:cool2: [URL]http://www.siepomaga.pl/r/dlapsa[/URL][/QUOTE] Właśnie zaglądałam :cool2:, może wreszcie światełko w tunelu :p Quote
haliza Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Lili8522']A my mamy w schronie plaskate stworzenie (pies shih-tzu) :placz:[/QUOTE] Moja Ami nie chce wychodzić na dwór, a po śniegu chodzi jak po szkle :roll:, jak on przetrwa :placz:( kiedyś Oska mówiła, że Kasia ma troszkę wolnego miejsca w Kocim Świecie ) Quote
Osa Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Miejsce jest ale to Bielsko Biała - Koci świat nie da rady go przywieść. Nikogo tam nie mamy A jakby dojechał np. do Katowic to Małgosia by go wzięła... Quote
haliza Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 A u nas znowu jazda !!!!!! - pani zauważyła na posesji psa przypiętego na 1 m łańcuchu i kolczatce :cool3:, podobno głodzony i bity (na pewno, ale strach zeznawać) przez właściciela, zgłosiła do SM. Pies interwencyjnie został przywieziony do lecznicy która ma podpisaną umowę na interwencje, i co ........pan vet stwierdził, że pies jest stary i chudy ze starości a nie z głodu, pan bardzo dobrze się nim opiekuje ( widział go z panem na spacerach :crazyeye::cool3:) i wystawił zaświadczenie, że pies jest w super kondycji :shake:, zwymyślał SM i Policję a psa oddał właścicielowi :placz::mad:..........no i nic nie można zrobić, Policja ma związane ręce :shake:, może co najwyżej mandat za brak szczepienia od wścieklizny :cool3: Quote
haliza Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Zaglądamy ostatnio rzadziej ale i nic takiego się nie dzieje, zima dużo pracy i święta za pasem.... Quote
Lili8522 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Witamy się, jaka u Was pogoda? U Nas deszcz i zimno :shake: Koszmar... Nie martw się Cioteczko my też na nic czasu nie mamy... Ehh i jeszcze te święta na dokładkę :roll: Wyprzytulaj swoje czworonogi od Cioci Lili :cool3::loveu: Quote
bianka0 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 A gdzie umieściłyście zabranego psiaka ? Quote
haliza Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='bianka0']A gdzie umieściłyście zabranego psiaka ?[/QUOTE] Na razie został w lecznicy, ale rokowania są bardzo złe :placz:, vet mówi ,że jest w złym stanie i nie wiadomo jak się to skończy..... Quote
Lili8522 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='haliza']Na razie został w lecznicy, ale rokowania są bardzo złe :placz:, vet mówi ,że jest w złym stanie i nie wiadomo jak się to skończy.....[/QUOTE] Jakiego psiaka? Quote
haliza Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Lili8522']Witamy się, jaka u Was pogoda? U Nas deszcz i zimno :shake: Koszmar... Nie martw się Cioteczko my też na nic czasu nie mamy... Ehh i jeszcze te święta na dokładkę :roll: Wyprzytulaj swoje czworonogi od Cioci Lili :cool3::loveu:[/QUOTE] A u nas zima na całego, mróz nie puszcza, biało, wieje wiatr więc przy kilku stopniowym mrozie zimno jak licho. Amusia chodzi w kaftaniku i nawet jej się to podoba :loveu:. jak ją rozbieram to taka cieplutka jak piecyk :evil_lol:.Ciocia Halinka też przesyła mizianka ;)/ Quote
bianka0 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [SIZE=4][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HALINKO. WESOŁYCH ŚWIĄT.[/B][/SIZE] Czekamy na Ciebie zimowo z psio-końsko-ludzką rodzinką :loveu: [video=youtube;XMiNOZeoHFE]http://www.youtube.com/watch?v=XMiNOZeoHFE[/video] Quote
Bgra Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [IMG]http://i45.tinypic.com/1jx2co.jpg[/IMG] Zdrowych, pełnych miłości Świąt Narodzenia Pańskiego refleksji nad cudem jaki wydarzył się w Betlejem oraz jego łaski w życiu codziennym. Ucałowania dla całej gromadki:) Quote
Lili8522 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [SIZE=5][B]Wesołych Świąt Kochani oby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego! :tree1::x-mas:[/B][/SIZE] Quote
haliza Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='bianka0'][SIZE=4][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HALINKO. WESOŁYCH ŚWIĄT.[/B][/SIZE] Czekamy na Ciebie zimowo z psio-końsko-ludzką rodzinką :loveu: [video=youtube;XMiNOZeoHFE]http://www.youtube.com/watch?v=XMiNOZeoHFE[/video][/QUOTE] [quote name='Bgra'][IMG]http://i45.tinypic.com/1jx2co.jpg[/IMG] Zdrowych, pełnych miłości Świąt Narodzenia Pańskiego refleksji nad cudem jaki wydarzył się w Betlejem oraz jego łaski w życiu codziennym. Ucałowania dla całej gromadki:)[/QUOTE] [quote name='Lili8522'][SIZE=5][B]Wesołych Świąt Kochani oby nadchodzący rok był lepszy od poprzedniego! :tree1::x-mas:[/B][/SIZE][/QUOTE][SIZE=5][COLOR=#008000] Bardzo, bardzo dziękujemy za życzenia[/COLOR][/SIZE] [COLOR=#008000][SIZE=5]i też życzymy oby ten czas był pełen miłości i spokoju [/SIZE][/COLOR][IMG]http://www.ekartki.pl/cards_files/19/19083_Zima.gif[/IMG] Quote
haliza Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='bianka0'][SIZE=4][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HALINKO. WESOŁYCH ŚWIĄT.[/B][/SIZE] Czekamy na Ciebie zimowo z psio-końsko-ludzką rodzinką :loveu: [video=youtube;XMiNOZeoHFE]http://www.youtube.com/watch?v=XMiNOZeoHFE[/video][/QUOTE] Ale się rozmarzyłam :huh:, już nie pamiętam kiedy widziałam las w śnieżnej odsłonie :roll:, jest tak cudowny, że dech zapiera .........u nas chwilowo zimy nie ma :shake: i w domu jakaś zaraza nas dopadła :mad: Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Od wczoraj u nas też już zimy nie ma :niewiem:, szkoda było tak śnieżnie że planowaliśmy kulig, A nas już zaraza ,, odpadła", wymęczyła nas wszystkich pomimo szczepień. Quote
Bgra Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 zima chyba wszystkich skutecznie omija ja co roku mam dylemat,szczepić się p/grypie czy nie? ale co roku tak się składa,że chorują tylko ci co się zaszczepili,więc odpuszczam jestem w grupie ryzyka tym bardziej powinnam... a las kocham w każdej odsłonie,nawet jak leje z nieba,warunek jeden...kalosze i coś p/deszczowego z kapturem na grzbiet:loveu: Quote
haliza Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='bianka0']Od wczoraj u nas też już zimy nie ma :niewiem:, szkoda było tak śnieżnie że planowaliśmy kulig, A nas już zaraza ,, odpadła", wymęczyła nas wszystkich pomimo szczepień.[/QUOTE] U mnie Martusia najbardziej walczy z tym ,, czymś " - a zima jeszcze będzie, tylko zrobiła sobie przerwę :diabloti:, myślę, że po Nowym Roku.... Quote
Recommended Posts