Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Osa']I ma świętą rację...
Bo Amanda niedługo będzie wyglądać jak Twój kot gigant..:evil_lol:[/QUOTE]
Nie będzie tak źle, nie dopuszczę do tego - ale muszę mieć coś do przytulania...:evil_lol:

Posted

[quote name='haliza']Tyle na dzisiaj, troszkę pokazaliśmy naszych zdjęć :roll:[/QUOTE]

No tylko troszkę :roll::roll::eviltong:
Ale był kocur pluszowy :evil_lol: Tomiś i Amanda :loveu::loveu: i dzidzia słodka :p

Posted

[quote name='Iv_']No tylko troszkę :roll::roll::eviltong:
Ale był kocur pluszowy :evil_lol: Tomiś i Amanda :loveu::loveu: i dzidzia słodka :p[/QUOTE]

Wszystko na zamówienie :roll::evil_lol: - obiecałam, że będą jak dorwę się do aparatu :razz:

Posted

[quote name='haliza']Wszystko na zamówienie :roll::evil_lol: - obiecałam, że będą jak dorwę się do aparatu :razz:[/QUOTE]

Udało Ci się :mad::eviltong::p
Zwierzyniec masz super :evil_lol: wnusia przesłodka, taki cukiereczek :loveu:, a w dodatku jaka pomocna w kuchni :crazyeye: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']Udało Ci się :mad::eviltong::p
Zwierzyniec masz super :evil_lol: wnusia przesłodka, taki cukiereczek :loveu:, a w dodatku jaka pomocna w kuchni :crazyeye: :diabloti:[/QUOTE]
Nie da się ukryć :loveu: pomocnik pierwsza klasa - kiedy wracam do domu nigdy nie wiem o co pomniejszyło się moje gospodarstwo :cool3::evil_lol:. Dobrze, że inwentarz żywy się nie daje :evil_lol::eviltong:

Posted

Tylko Ivunia do nas zajrzała a inne cioteczki zapomniały o Tobie Tomisiu :shake: - a my sobie chodzimy na spacerki :evil_lol: , chyba troszkę przejdziemy na dietkę bo faktycznie może pańcia przegina z jedzonkiem :roll:. Mamy dobry apetyt i wszystko nam smakuje :lol:

Posted

A tam nie zapomniały, tylko na pewno zabiegane ;)

Halizka, Ty nie przeginaj z jedzeniem :mad::mad: bo utuczysz sierściuchy tak jak kocura :eviltong: i nie dość, że masz mega kota (nota bene cudny:p), to będziesz miała mega psy :diabloti:
Trzeba spacerować i spacerować.... :painting::painting: :cool3:

Posted

[quote name='Iv_']A tam nie zapomniały, tylko na pewno zabiegane ;)

Halizka, Ty nie przeginaj z jedzeniem :mad::mad: bo utuczysz sierściuchy tak jak kocura :eviltong: i nie dość, że masz mega kota (nota bene cudny:p), to będziesz miała mega psy :diabloti:
Trzeba spacerować i spacerować.... :painting::painting: :cool3:[/QUOTE]
Na utuczenie mega kota nie miałam większego wpływu :shake::cool3:, on już taki od urodzenia :lol: - wyglądał jakby miał dobry miesiąc :mad::mad:.Je dwa razy dziennie i to odchudzone karmy:p:eviltong:. Ale z psiochami to muszę uważać - damesa Amanda chodzi kiedy chce :roll: a jak nie chce to skacze na kolano i" jak chcesz to mnie bierz " a nie to kładzie się na środku i głucha na wszystko :cool3:, Tomiś ta safanduła kochana pomalutku, bez stresu tu siknie tam powącha kalorii spalonych pięć na krzyż :lol::eviltong:, więc może faktycznie coś z tym trzeba zrobić .....a te ciotki zabiegane to jeszcze rozliczymy :cool3::diabloti: