Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='haliza']Tomiś niestety bez strzyżenia :eviltong::evil_lol:
[IMG]http://images45.fotosik.pl/903/32b53616687a1704gen.jpg[/IMG][/QUOTE]
A co Niuniek ma na oczku?
Takie mu się "zbielałe" zrobiło? :(

Amanda prawie jak moja Zuzka. Zawsze tak twierdziłam :lol:
Kto Ci ją strzygł?

Posted

[QUOTE][quote name='Agucha']A co Niuniek ma na oczku?
Takie mu się "zbielałe" zrobiło? :
[/QUOTE]
Tomik ma oczko z bakterią i od czasu do czasu musowo ją przeleczyć, ale ona wraca i daje taką wydzielinę i czasami nie zauważę :shake: bo wychodzi z pod tego odwróconego oka - dr. Garncarz mówił że tak będzie(oko nie jest przekrwione tylko pojawia się ta wydzielina)

Posted

[quote name='Iv_']Ale słodka :loveu: cudna mordeczka :loveu::loveu: i jaka dzielna uuuuu :loveu:
Jeszcze zdjęcie Tomika :mad: i kocura :p i dzidzi :multi:[/QUOTE]

Dzisiaj tylko Tomiczek i Amanda :loveu::evil_lol:

Posted

:lol::evil_lol:[IMG]http://images46.fotosik.pl/850/1c402bd0a5bc51e3gen.jpg[/IMG]no i koniec sesji na dzisiaj
Nie mam aparatu na stałe tylko z doskoku, więc zdjęcia będą od czasu do czasu

Posted

Śliczny Tomiś i Amanda :loveu::loveu: czekam jeszcze na kocura :cool3: i dzidzię :lol:
a ktoś jeszcze jest na zdjęciach, kto? :razz:

Posted

[QUOTE]Kto Ci ją strzygł?[/QUOTE][/QUOTE]

Dostałam namiar od Osy :p , ale okazało się, że to nasz wspólny znajomy :lol::evil_lol: dawno temu strzygł mojego teriera :lol:. Jak wygląda? - wzięłam spineczki ale nie miałam ich do czego przyczepić :roll::lol:

Posted

[quote name='haliza']Dostałam namiar od Osy :-P , ale okazało się, że to nasz wspólny znajomy :lol::evil_lol: dawno temu strzygł mojego teriera :lol:. Jak wygląda? - wzięłam spineczki ale nie miałam ich do czego przyczepić :roll::lol:[/QUOTE]
fajnie! jak shih w bikini :loveu::loveu::loveu: przynajmniej będzie jej chłodniej ;-)
[SIZE=1]ja bym skróciła jeszcze brodę, bo trochę za długa w porównaniu do głowy i grzbietu nosa[/SIZE] ;-)

Posted

[quote name='Iv_']Śliczny Tomiś i Amanda :loveu::loveu: czekam jeszcze na kocura :cool3: i dzidzię :lol:
a ktoś jeszcze jest na zdjęciach, kto? :razz:[/QUOTE]

Niestety na resztę towarzystwa poczekasz do przyszłego tygodnia, bo przyjeżdżają na tydzień z aparatem ;):evil_lol: - odnośnie drugiej części pytania to masz jakieś zwidy :eviltong::evil_lol:.
Na zdjęciach wyraźnie jest Tomiś i Amanda :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='haliza']Niestety na resztę towarzystwa poczekasz do przyszłego tygodnia, bo przyjeżdżają na tydzień z aparatem ;):evil_lol: - odnośnie drugiej części pytania to masz jakieś zwidy :eviltong::evil_lol:.
Na zdjęciach wyraźnie jest Tomiś i Amanda :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]

Amanda w nowej fryzurze strasznie mi się podoba - taka pucia :loveu:
No dobra, poczekam :roll: ale kocur(olbrzym)to mój idol :p
taaaaaa zwidy :siara: tralalala :siara: :eviltong:
Owszem wyraźnie: Tomiś, Amanda i ....... Ktoś :eviltong: :mad: :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='Agucha']fajnie! jak shih w bikini :loveu::loveu::loveu: przynajmniej będzie jej chłodniej ;-)
[SIZE=1]ja bym skróciła jeszcze brodę, bo trochę za długa w porównaniu do głowy i grzbietu nosa[/SIZE] ;-)[/QUOTE]

Wiesz Agusiu ja narobiłam takiej paniki, że to histeryczka, że być może ze strzyżenia wyjdą nici :cool3::lol: więc on już przez telefon podjął decyzję o całkowitym obcięciu żeby nauczyła się obcować ze szczotką i grzebieniem na krótkich włosach :evil_lol:. Doopkę też ma w bliznach więc łatwiej mi będzie jej pielęgnować :-( - częściej będę mogła natrzeć i spryskać :roll:

Posted

[quote name='haliza']Wiesz Agusiu ja narobiłam takiej paniki, że to histeryczka, że być może ze strzyżenia wyjdą nici :cool3::lol: więc on już przez telefon podjął decyzję o całkowitym obcięciu żeby nauczyła się obcować ze szczotką i grzebieniem na krótkich włosach :evil_lol:. Doopkę też ma w bliznach więc łatwiej mi będzie jej pielęgnować :-( - częściej będę mogła natrzeć i spryskać :roll:[/QUOTE]
No toż pewnie, że taka fryzurka jest o wiele wygodniejsza. Tym bardziej jeżeli psiak ma problemy skórne ;)

Posted

[quote name='Iv_']Amanda w nowej fryzurze strasznie mi się podoba - taka pucia :loveu:
No dobra, poczekam :roll: ale kocur(olbrzym)to mój idol :p
taaaaaa zwidy :siara: tralalala :siara: :eviltong:
Owszem wyraźnie: Tomiś, Amanda i ....... Ktoś :eviltong: :mad: :evil_lol: :cool3:[/QUOTE]

Nie bądź Ivusiu taka dociekliwa :cool3::mad::evil_lol: bo ciekawość to pierwszy stopień do piekła :diabloti::saeek::diabloti: a kocura obfocę w przyszłym tygodniu :lol::kociak:

Posted

Piękne oba psiaki!
Amanda cości przytyła deczko...;)
A fryzura mi się podoba - J.... strzyże zawsze tak jak wymaga tego sytuacja.
W pewnym sensie to artysta w swoim fachu, przy tym jest doskonale zorientowany w najnowszych trendach i ma świetną rękę.
Właśnie zachowanie proporcji całości ogólnego wyglądu bardzo u niego cenię.

Posted

[quote name='Osa']Piękne oba psiaki!
Amanda cości przytyła deczko...;)
A fryzura mi się podoba - J.... strzyże zawsze tak jak wymaga tego sytuacja.
W pewnym sensie to artysta w swoim fachu, przy tym jest doskonale zorientowany w najnowszych trendach i ma świetną rękę.
Właśnie zachowanie proporcji całości ogólnego wyglądu bardzo u niego cenię.[/QUOTE]
Mnie też się podoba :loveu:, ale kazał ukrucić jedzenia Amandzie :roll: a to taki fajny wałeczek :evil_lol:;)

Posted

[quote name='haliza']Mnie też się podoba :loveu:, ale kazał ukrucić jedzenia Amandzie :roll: a to taki fajny wałeczek :evil_lol:;)[/QUOTE]
I ma świętą rację...
Bo Amanda niedługo będzie wyglądać jak Twój kot gigant..:evil_lol: