Wind Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 aska, Prawie przy samym bazarku od strony Wawozowej :-) W. Quote
NNikka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Zaopiekuję się także niekonfliktowym yorkiem-ami... :) Termin oczywiście do uzgodnienia bo czasem wyjeżdzam. Sama mam dwie suczki, a obecnie dwa 2,5 miesięczne szczeniaki :) Quote
AgaCzips Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Również możemy zaopiekować sie yoreczkiem(lub innym psiaczkiem). Jesteśmy z Konina. :) Quote
Nesjanna Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Witam, prowadzę hodowlę - mam sporą gromadkę psiaków - oferuję: wspaniałe domowe warunki zahotelowania , ogród 1,700m - do dyspozycji psiaków, żywienie wg instrukcji, do tego mogą być zabiegi pielęgnacyjne w tym np strzyżenie, całodzienną opiekę inne w razie potrzeby miejsce pod Białobrzegami radomskimi tj ok 70km z centrum W-wy (1 godz drogi) ze względu na zapewnienie odpowiednich warunków mogę przyjąć tylko małego pieska: yorka, maltańczyka, grzywacza (te rasy posiadam) lub inne maluszki chętnych zapraszam :loveu: Quote
nikusia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Czy ktoś z Was mógłby się zająć Ramzesikiem w czasie 17-29 lipiec? Szukam kogoś (doświadczonego w opiece nad Yorkiem) kto zapewniłby mu codzienne zabiegi pielęgnacyjne- czesanie, spacerki, i duużo ciepła. Ramzes nie jest konfliktowym psem, jednakże bardzo się boi ruchliwych i szczekających psów. Quote
julita104 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 nikusia, ewentualnie my chetnie pomożemy. tyle ze do 29 wieczorem, bo jedziemy na urlopik 30 rano ale pozatym bardzo chetnie Ramzesika przygarniemy, moje baczki napewno by sie ucieszyły z nowego kompana. Quote
Mona4 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Chetnie zaopiekuje sie yorczkiem w czasie urlopu i nietylko:loveu: Mam 3 swoje dziewczynki,niekonfliktowe ,Panienki.zapewnie Psiakowi odpowiednia pielegnacje,spacerki i piesciochanie i spanie w lozeczku. Jestem z Slaska-BYTOM tel podam na prv Quote
melinda:-) Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ja tez sie chce dołączyć do opieki nad yoreczkami-ja mam dwa niekonfliktowe yoraski suczke i psiaka ktore chetnie wraz ze mna zaopiekuja sie nowym kolega-lolezanka ...zapenwimy opieke nad pielegnacja a takze obdarzymy go miloscia..... jestesmy z Poznania jak cos to prosze pisac;) Quote
nikusia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Dziękuję Wam bardzo za propozycje ;) ale okazało się że Ramzes może zostać przez ten czas " w rodzinie " ;) więc lepiej żeby był w domu, który zna. Jeszcze raz dziękujemy!! :multi: :* Quote
nela84 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja również mogę zaopiekować się Yoreczkiem. Mam kochaną Wikusie w domku która uwielbia bawić się z innymi psiaczkami:) Niebawem sylwester a ja będę siedziała z moim psiaczkiem w domciu:) Więc gdyby była taka potrzeba to chętnie zaopiekuje sie psiakiem. Jestem z okolic Leszna (woj. wlkp). Ściskam :) Quote
Cytrynka343 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 [quote name='nela84']Ja również mogę zaopiekować się Yoreczkiem. Mam kochaną Wikusie w domku która uwielbia bawić się z innymi psiaczkami:) Niebawem sylwester a ja będę siedziała z moim psiaczkiem w domciu:) Więc gdyby była taka potrzeba to chętnie zaopiekuje sie psiakiem. Jestem z okolic Leszna (woj. wlkp). Ściskam :)[/quote] Hej! Ja też jestem z okolic Leszna(woj. Wielkopolskie) odezwij się do mnie na PW, pogadamy, może mieszkamy blisko siebie i mogłybyśmy się spotkac;) Quote
NNikka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 U mnie teraz bedzie psi raj bo wyprowadziłam się pod Łódź do domku... Quote
tristan Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [URL]http://kupiepsa.pl/hotele.php[/URL] tu są podane hotele w różnych województwach. Sam sprawdziłem tylko jeden w grodziszczku pod Poznaniem - dobra cena i rewelacyjna obsługa , z czystym sumieniem polecam pozdrawiam Quote
Gwiazdeczka* Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [B]fajnie że coś takiego powstało jak ten dział[/B] Quote
hania1981 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 dokladnie teraz na swieta musze Porszaka zostawic bo wracam do Polski na szczescie z polecenia znajomych znalazlam pania ktora zajmie sie moim lobuziakiem przez te 12 dni .W programie tego (hoteliku) jest kolacja wigilijna:lol: oraz impreza sylwestrowa !!!!!!!!oraz codzienne przytulanie i mizianie:loveu: bo to obowiazek!!!! pragne wszystkim ktorzy maja taki problem znalezc taka pania jaka ja znalazlam jak bede miec zdjecia to przesle bo sama sie nie moge doczekac ja kluseczka bedzie wygladac, a tez zdaje sobie sprawe ze to bedzie ogromnie trudne dla mnie zostawic go obcej osobie bo ostatnie wakacje spedzil z nami (do Polski lecial dzielnie samolotem a w drodze powrotnej w samochodzie) powodzenia ... Quote
Gwiazdeczka* Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [B]ja mam lepszy problem mą psinke musze zostawić na 3 miesiące bo jest za młoda i nie mogę zrobić badań żeby pojechała ze mna do norwegii[/B] Quote
Magda Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Gwiazdeczka*'][B]ja mam lepszy problem mą psinke musze zostawić na 3 miesiące bo jest za młoda i nie mogę zrobić badań żeby pojechała ze mna do norwegii[/B][/quote] Wspolczuje. Ja bym nie wytrzymala tyle czasu.....:shake: Quote
Gwiazdeczka* Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [B]Niestety nie mam innego wyjścia nie chce ryzykować jego zyciem!![/B] Quote
nikusia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Gwiazdeczka, o kurcze... :shake: współczuję... A gdzie malucha zostawiasz?- pytam z ciekawości... Quote
Gwiazdeczka* Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [B]sama nie wiem myślam o mamie mojego chłopaka albo o hotelu ale niewiadomo czy mama chłopaka sobie poradzi a hotel to troche bezduszne a i przy okazj drogie[/B] Quote
Gwiazdeczka* Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 no chyba że mi uda sie załatwić szkole od stycznia zaocznie to zostane ale wątpie Quote
Pegaza Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Gwiazdeczka to troche długo 3 miesiące a ile Twój psiak ma lat czy miesięcy? Pytam bo jak młody to dzielnie to zniesie gorzej jak już w starszym wieku:roll: Radze poszukać zaprzyjażnionej osoby którą pies zna. Quote
Mona4 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Gwiazdeczko ,jezeli nieznajdziesz nikogo mozesz go przywiez domnie:lol: Wprawdzie mam 4 swoich rozbojnikow.Wiec moze byc i 5:lol: Jedyny warunek to piesek niekonfliktowy i zdowy. Quote
julita104 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Pegaza']Gwiazdeczka to troche długo 3 miesiące a ile Twój psiak ma lat czy miesięcy? Pytam bo jak młody to dzielnie to zniesie gorzej jak już w starszym wieku:roll: Radze poszukać zaprzyjażnionej osoby którą pies zna.[/quote] 3 miesieczny piesek z tego co czytałam :( zostawic takiego szczeniorka w hoteliku? to najwazniejsy okres w jego zyciu- nauka, socjalizacja, przywiazanie do własiciciela. Quote
Recommended Posts