Viris Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Moze sprobujemy to bemowo? Mi w sumie wszystko jedno, ale ponoc na bemowie miejsca do siedzenia itp. Tylko boje sie ze ludzi bedzie tam wiecej niz na Fortach... Quote
Joss Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Najwazniejsze zeby ludzi za duzo nie bylo. Tam gdzie był zlot było fajnie bo dosc odludnie:) [U][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img111.imageshack.us/img111/1919/zblizenie2on1qp7py.jpg[/IMG][/URL][/U] Czy to jest to miejsce mniej wiecej???[URL="http://img111.imageshack.us/my.php?image=zblizenie2on1qp7py.jpg"][/URL] Quote
Viris Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja postaram sie sprawdzic w ciagu tego weekendu jak sprawa z ludzikami sie tam przedstawia. Czy nie ma za duzo ludzi. Przy okazji jest to calkiem blisko miejsca zlotu, wiec jak cos sie przetransportujemy. Quote
Agama Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ludziska tam speceruja z psiakami ale nie przy miejscach gdzie sie grilluje:lol: przy grilach tez o 12 nie bedzie ludzi:lol: to ten KOSCIOL zaznaczony na mapce:lol: Quote
Viris Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Agama a Ty bedziesz? Damy reade, z kazdej sytuacji jest zawsze jakies wyjscie przeciez :evil_lol: Quote
Agama Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 buldozka nie mam-ale z 7 miesieczna grzywaczka chetnie-ona chodzac na kurs z zakresu dogoterapii chetnie obcuje z innymi psami-LAWINIA juz ja poznala:lol: Quote
Viris Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No to Cie zabuldozymy :> A ja grzywaczke chetnie zobacze :) Nigdy z bliska nie widzialam. Quote
Agama Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 jak mnie DRACZYN przaz tyle lat nie zabuldozyla to nikle szanse:cool3: :lol: -ale buldozki bardzo lubie:lol: Quote
_beatka_ Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 a ta grzywaczka z awatrka to wlasnie ta mloda sunia?:razz: Quote
Agama Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 BEATKO ten w awatarku to chlopczyk SMOK jest wielgasny-sunia jest malutka i taka juz bedzie nazywa sie KIKI:lol: zostala u nas ze wzgledu na cudowna psychike Quote
Joss Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Beatka, Ty oczywiscie bedziesz na spotkaniu 17go?:>:>:> Quote
_beatka_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 no cóz, chyba nie wypada mi nie przyjść:cool3: i koniecznie musze zobaczyć to Twoje czerwone ferrari;) Quote
Joss Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :))) No to fajowo, robi nas sie coraz wiecej. Beatka, Viris, Lavinia, ja...bedzie git:) Quote
_beatka_ Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 a kto jeszcze jest z warszawy? a mama wioli bedzie z wiolą? i maupa? Quote
lavinia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Agama, a Twoja grzywaczka jest slodka, przyprowadz ją koniecznie !!!! Quote
_beatka_ Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 w sumie to możesz przyprowadzić je...wszystkie:cool3: Quote
Agama Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dziekuja za zaproszenie:lol: pewnie bede:lol: BEATKO wszystkie to OSIEM:eviltong: :lol: taka sfora nie nadaje sie na spotkania:mad: Quote
_beatka_ Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 i nas więcej tym lepiej:cool3: no chyba, ze to jakies wielkie agresory?:razz: Quote
_beatka_ Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ja juz dotykalam:cool3: sa zupelnie inne w dotyku niz bulwki, takie mniej psią skóre mają;) Quote
Joss Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Kochani, w związku z tym iz do spotkania juz niecały tydzien, wpisujcie proszę w miare mozliwosci kto będzie i z iloma towarzyszami:) Draczyn załatwia niezłe miejsce. Koło lotniska reatauracja Cepelin, duzo miejsca, stoły lawy grille. Potrzebna jest informacja ile nas bedzie. Mniej wiecej oczywiscie. Z tego co ja wiem bedzie Viris, Lavinia, Beatka, Agama, Sylwia (ktorej nie ma na tym forum), Grażyna... moze jeszcze ktos, he?:> Pozapraszajcie znajomych z psami, nie tylko z buldozkami:) I potwierdzajcie obecnosc, to ułatwi organizacje spotkania:) Pozdrówka Quote
Agama Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ja moze jeszcze jakies grzywki zaprosze tym razem owlosione-moze jakiegos szarpejka podzwonie i jutro bede wiedziala:lol: Quote
Joss Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Fajowo:))) Do srody mamy wstępnie dac znać ile nas bedzie:) Powinno być naprawdę sympatycznie:) Quote
_beatka_ Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ja może wpadne z kolezanką i jej sunia paluchową;) Quote
Recommended Posts