Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś chociaż mała Rudolfinka powygrzewa się trochę na słoneczku, taka piękna pogoda w Trójmieście. Może komuś dziś wpadnie w oko złotowłosa panienka, pięknie lśniąca w promieniach słonka.:smilecol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
ale to pięknie ujęłaś:roll:

Dziękuję:oops: bo po prostu jak się patrzy na Rudolfinkę Wspaniałą to... od razu widać, że byłaby wspaniałą Muzą, Natchnieniem.
Może znacie jakiegoś artystę, któremu brakuje weny twórczej?:wallbash::evil_lol:

Posted

Weekend to dobry czas na odwiedziny i szukanie przyjaciela. Może jakaś starsza pani wybierze się z sąsiadeczką na poszukiwania pieska i wpadnie jej w oko złociutka Rudzia.

Posted

[quote name='akucha']Rudolfino, jak minęła sobota, cioteczki odwiedziły???? :loveu:

Panna Rudolfinka przebywa niestety w schronisku w Gdyni, a my z ciocią brązową1 byłyśmy w Sopocie, więc odwiedzinek nie było:shake:
Ale może ktoś inny odwiedził, może komuś wpadła w oko Mała Złotowłoska.

Posted

oktawia6 napisał(a):
Rudolfino jesteś urocza i kochana po prostu złoto-czy nikt tego nie zauważa:-( ?:sadCyber:

Jak to, MY zauważamy i Rudzię regularnie odwiedzamy.
Starsze panie mają pierwszeństwo, więc prosimy nas przepuścić na pierwszą stronę, do góry Rudolfinko.:multi:

Posted

oktawia6 napisał(a):
no wiem ale to było w innym kontekście;)

Wiem,że brak kogoś chętnego na piękną Rudzinkę ale gdyby nie my to nasza panna siedziałaby całkiem zapomniana na 50 już może stronie, a tak ciągle mam nadzieję, że jednak ktoś ją wypatrzy;)

Posted

Rudolfinka cały czas tam jest :lol: i to wyróżniona ;) za dwa dni kończy się aukcja, ale ją ponowimy i wrzucimy ją na sam początek żeby nikt nie miał szansy jej przegapić :lol: Ma 271 wyświetleń (na chwilę obecną) - 3 osoby ją obserwują - mam tylko nadzieję, że to nie dogomaniacy :mad:

Posted

Witokret napisał(a):
Rudolfinka cały czas tam jest :lol: i to wyróżniona ;) za dwa dni kończy się aukcja, ale ją ponowimy i wrzucimy ją na sam początek żeby nikt nie miał szansy jej przegapić :lol: Ma 271 wyświetleń (na chwilę obecną) - 3 osoby ją obserwują - mam tylko nadzieję, że to nie dogomaniacy :mad:

Żeby tylko z tych obserwacji jakaś dobra decyzja się narodziła;) i Rudzinka do domku w końcu trafiła:loveu:

Posted

akucha napisał(a):
A Ty cioteczko jeszcze nie śpisz i o zdjęciach Rudolfinki marzysz :loveu: A może wiesz, gdzie sie podziały cioteczki z Gdyni???

Cioteczki coś kombinują z Chojrakiem ale żeby nie zapeszyć to trzymamy tylko kciuki po cichu.
A ja spać nie mogę, no bo jak tu spać jak jeden wątek 30 stron!!:crazyeye: Czytam i nie śpię, bo muszę skończyć.;)

Posted

oooo i Rudzia by się pisała na dancing z Bajusią:cunao: i nawet staruszka włosków se nie musi farbować, ciągle ma takie piękne rude, kobitki pozazdroszczą:crazyeye::cool3: