giselle4 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Mam na imie Zlota i jestem mamusia kolorowych dzieci,mam ich osiem. Urodziłam w lesie i tam wykopałam nore aby dzieci miały namiastke posłanka.. szukałam jedzenia ,wiec je opuszczałam ale zaraz wracalam,chciałam zyc ale chciałam aby moje dzieci tez zyły.Jestem dobrą matką. Padało kiedy zobaczylam zblizajacych sie ludzi,szczekalam bo chciałam ich odstraszyc aby nie zobaczyli moich dzieci...ale była za pozno. Bali sie mnie wiec strzelili i uspili,zabrali wszystkich do schroniska.Kiedy sie obudzilam lezałam na posłaniu a moje dzieci obok chcialam uciekac aby dalej i ...wyskoczylam gora. Uciekłam ale nie cieszyłam sie wolnoscia,tam zostały moje dzieci bylo mi smutno i zle. Wrocilam pod klatke i zostałam wpuszczona do dzieci,oni czekali na mnie chyba wiedzieli ze nie jestem wyrodna matka i ze wroce.Dzisiaj bym tego nie zrobiła, karmia nas i poją,nie zabieraja moich dzieci i wychodze na spacerki kiedy chce....mam otwarty kojec ufaja mi....nie gryze,nie warcze,pilnuje sie schroniska. Jestem zaszczepiona i odrobaczona ,wszystkie dzieci zdrowe i wiem ze znajda im dobre domki tylko co bedzie ze mna? Czy ktos mnie jeszcze pokocha? czy wezma mnie do domku? jeszcze czeka mnie sterylka i wychowanie dzieci ale juz sie martwie.... 664 315 852 74 83 11 800 [email protected] Quote
adkaaaaa5 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Hopamy do góry :) Piekna mamusia i szczeniorki- oby szybko znalazły kochajace domki :) Quote
giselle4 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 DarkWater napisał(a):a kiedy ona będzie bidulka do adopcji? jeszcze ze 2-3 tygodnie i mozna ja oglaszac:) Quote
giselle4 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Edytka dzisiaj zrobiła profesjonalne fotki...to wstawi na nich mamulka jeszcze piekniejsza:) Quote
kamilawa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ciocia, ogłaszamy już? czy czekamy aż odkarmi malenstwa? Quote
giselle4 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 kamilawa napisał(a):Ciocia, ogłaszamy już? czy czekamy aż odkarmi malenstwa? Oglaszamy KAMILKA wiesz,zawsze troche tra az ktos zobaczy i pokocha..... a maluszki jak tylka podrosna tez oddamy do dobrych adopcji... Dziekuje:) Quote
Niebieska713 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 giselle4 napisał(a):Edytka dzisiaj zrobiła profesjonalne fotki...to wstawi na nich mamulka jeszcze piekniejsza:) Czekamy na fotki....:lol: Quote
DarkWater Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Uploaded with ImageShack.us fior :multi: ukradłam Ci zdjęcie :multi: Quote
kamilawa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 No ja dziś chyba podwójnie widzę :D Sklonowaliście kolejnego psa? :P Teraz Maxa widzę, hihih. Quote
DarkWater Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 http://www.allegro.pl/item1051116212_zlota_z_lasu_jestes_matka_kliknij.html Quote
giselle4 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='DarkWater']http://www.allegro.pl/item1051116212_zlota_z_lasu_jestes_matka_kliknij.html oj,wiesz jak poruszyc serca dla mnie suuuper:) Quote
Recommended Posts