BUDRYSEK Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 (edited) [FONT=Times New Roman]Łezka jest małą, wesołą suczką pełną energii. Uwielbia biegać i bawić się. To idealny psiak dla aktywnej osoby. [/FONT][FONT=Times New Roman]Kocha ludzi , może mieszkać w domu z dziećmi. Jest bardzo łagodna i przyjacielska. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ma dopiero 3 lata. Dobrze dogaduje się z innymi pieskami. Czeka na dobry dom. [/FONT][FONT=Times New Roman]Łezka jest wysterylizowana, zaszczepiona i zaczipowana.[/FONT] [SIZE=5]kontakt w sprawie adopcji: tel. 508-957-072 [SIZE=5] [email protected][SIZE=5] Jeżeli mozesz nam pomóc bazarkiem, karmą lub drobną darowizną będziemy wdzięczni Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych [FONT=Arial]ul.Folwark 8 Żywiec 34-300 [/FONT][FONT=Arial][SIZE=5]NR KONTA 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220 [/FONT] Edited July 17, 2014 by BUDRYSEK Quote
piołun Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Nasza cudowna Łezka, taka mądrutka, mieszka z Lordem, we wtorek podeszłam do ich kojca i widzę tylko Lorda pytam go "gdzie masz Łezkę" a ona wyszła zaspana z tej wielkiej budy, oczka tak mrużyła, myślała że wejdę do środka, gdy zobaczyła, że nie, całą sobą przykleiła się mocno do siatki, wyciągnęła się maksymalnie na swą długość, tylko żebym ją głaskała, główeczkę tak wyciągała, żeby się tulić... We wtorek miałyśmy dużo pracy i jeszcze ten umierający kot.... Ale już za dni parę, za dni parę przyjdzie .... sobota i wspólnie będziemy się tulić na zielonej trawce, mam nadzieję, że suchej Uwaga, Łezka wychodzi z szelek, robi takie figury akrobatyczne, że z każdych szelek wyjdzie, ale jest bardzo grzeczna i wraca na wołanie Quote
BUDRYSEK Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Proszę poprzyjcie Kaszelka http://siepomaga.pl/f/dla-braci-mniejszych/c/137 Dziękujemy Quote
BUDRYSEK Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 prosimy o poparcie dla Wizuska wystarczy tylko kliknąć http://siepomaga.pl/f/dla-braci-mniejszych/c/156 Quote
togaa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='BUDRYSEK']prosimy o poparcie dla Wizuska wystarczy tylko kliknąć http://siepomaga.pl/f/dla-braci-mniejszych/c/156 Załatwione... Quote
BUDRYSEK Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Lezko bądz szczęśliwa w swoim domku! :) Quote
piołun Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Łezka została oddana za paczkę papierosów, dokładnie tak, mnie Pan też próbował częstować fajkami, odprowadziłam ich do wyjścia z Wysypiska, bardzo mi smutno, bo jakoś nie mogę uwierzyć, że będzie miała tam dobrą opiekę, opowiadał mi o swoim psie/poprzednim/ Romeo, który uciekał do psa sąsiadów - Julii, powiedział, że cała posesja będzie dla niej i będzie miała co jeść, tłumaczyłam, mu że Łezka ucieka, kto ją zna, sam przyzna, że wyrwie się z każdych szelek, a co dopiero jak będzie biegać po ogrodzie, tym bardziej, że w Sporyszu ruch uliczny jest spory, bała się, ogonek miała podkulony i dyszała, dopiero jak zobaczyła, że z nim i idę to się uspokoiła, ale Pan sobie nie życzył, żebym Go odprowadziła do domu, a miał ze sobą rower, który prowadził w jednej ręce, a w drugiej trzymał Łezunię/ jeśłi ktoś mieszka w Sporyszu, zróbcie wywiad, proszę Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 prosze pomózcie...mamy dłu za psiaki 1700 zł i kociali 1500 zł :( fakturę musimy zapłacić do 15.06...a przynajmniej jakąś część.... dopóki nie spłącimy długu nie możemy pomóc innym chorym zwierzakom :( moze ktoś ma jakies fanty na bazarek? prosze przesłąć je do mnie to zrobie aukcję na razie mamy kryzys straszny :( Quote
BUDRYSEK Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 czesto spotykam Lezke :) zaokraglila sie, futerko lsniace :) szczesliwa u swojego pana Quote
piołun Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 też ją widuję, biega za rowerem, wpatrzona w Pana w jak obrazek, ale takie bieganie po ulicy chyba nie jest dobre Quote
Recommended Posts