Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alexandra29']Jejku ja nawet nie znam regulaminu:-( A co to nie wolno rozsyłać linków z Bazarkiem? Dziewczyny oświećcie mnie![/QUOTE]
wolno ,nie wolno
ale i tak to robimy:(
ja tez miałam punkty karne
za 6 fotek w poscie
bałam sie ,pewnie ze sie bałam
Zuziu wracaj do nas szybko:(

Posted

[quote name='Korespondentka']Lisia w górę :lol:
najpierw siadła mi klawiatura, więc zero pisania, a potem internet :razz::angryy: więc i zero czytania. XXI wiek, a wszystko się psuje :p[/QUOTE]
dobrze ze juz jestes
czy ksiazka dotarła?

Posted

[quote name='giselle4']dobrze ze juz jestes
czy ksiazka dotarła?[/QUOTE]

jestem, jestem ...
tak, książka dotarła, dziękuję bardzo - wpis o dotarciu zrobiłam na bazarku, i były to jedne z ostatnich zdań, które udało mi się wpisać

Posted

[quote name='Korespondentka']jestem, jestem ...
tak, książka dotarła, dziękuję bardzo - wpis o dotarciu zrobiłam na bazarku, i były to jedne z ostatnich zdań, które udało mi się wpisać[/QUOTE]

dziekuje:)

Posted

o kurde Lisiu cioteczke Ci "zamkneli".............:(
ja dalej mam przerabane i moge miec tylko 1 banerek............ale o co im chodzi w ogole............kurde!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Alexandra29']Jejku ja nawet nie znam regulaminu:-( A co to nie wolno rozsyłać linków z Bazarkiem? Dziewczyny oświećcie mnie![/QUOTE]
Oświecam cię :evil_lol::evil_lol: nie wolno, bo to są spamy i zaśmiecanie wątku.
Na pw też nie wolno jeśli odbiorca sobie tego nie życzy

Posted

[quote name='Mysza2']Na pw też nie wolno jeśli odbiorca sobie tego nie życzy[/QUOTE]

A skąd mamy wiedzieć, czy sobie życzy czy nie, dopóki nie wyślemy? :roll: :lol:

Posted

[quote name='brzośka']A skąd mamy wiedzieć, czy sobie życzy czy nie, dopóki nie wyślemy? :roll: :lol:[/QUOTE]
masz racje
ale
ja uwazam tak
jak dogomaniak
to nie powinien sie złoscic i napisac tak albo nie
nie moge
albo cos wplacic
przezciez otrzymujemy dziennie pare takich spamow i co?
i nic

Posted

Przykra sprawa z tym regulaminem i troche utrudniajaca zycie...Sama nie wiem, jakie groza mi restrykcje i za co?:-(
Cioteczke Giselle prosze o osobiste wymizianie Lisiunia i wycalowanie slodkiego ryjka:-)

Posted

[quote name='ossa98']Przykra sprawa z tym regulaminem i troche utrudniajaca zycie...Sama nie wiem, jakie groza mi restrykcje i za co?:-(
Cioteczke Giselle prosze o osobiste wymizianie Lisiunia i wycalowanie slodkiego ryjka:-)[/QUOTE]
nie moge ryjka cmoknąc ...moze tylko jedan osoba
-kikou
ale ona i tak to robi.:)
buzka
i ma do niego anielska cierpliwosc

Posted

[B][COLOR=red]Ludzie !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Trzeba więc napisać do moderatora z apelem o zdjęcie Zuzi banika, ona przecież tyle dobrego tu robi ... no wiecie co ??? Co Wy na to ??? Proszę
o opinie !!! Zdjąć bana Zuzi, i to szybciutko !!! <D.>[/COLOR][/B]

Posted

Pisac zawsze mozemy, jasne.
link juz dostarczony :)

Zuzia pozdrawia wszystkie Cioteczki, dziekuje za wsparcie - jest wzruszona wasza lojalnoscia. Jednak uwaza, ze prosby o zdjecie bana nic nie dadza - spokojnie przeczeka miesiac, wypocznie ale bedzie monitorwac Lisia :)

Zuziu, jestes z nami - wiemy :) Pisz na maila, bedziemy w kontakcie :)

Posted

Też bym bardzo chciała żeby Zuzi zdjąć bana, może moderator będzie tak łaskawy, plizzzzz.
Tyle się dziewczyna napracowała przy tych bazarkach, tylu psom pomogła. Fajnie byłoby żeby moderator ostrzegał co jest źle. Każdy chętnie wtedy poprawi.
Szkoda żeby zniechęcili sie do pracy na dogo tacy ludzie jak Zuzia

Posted

To się porobiło:roll: Kurczaki, ja też nie wiedziałam, że nie wolno:roll: Faktycznie, powinno być najpierw jakieś ostrzeżenie, a nie tak z gubej rury:roll:
Trzymaj się Chłopaku i się pokazuj!

Posted

Zuzia sie nie poddaje, dziewczyny! Wroci wypoczęta i z moca 3razy wieksza, dopiero pozamiata nas bazarkami! Tym razem juz regulaminowo ;)

Cioteczki, przepraszam za spam - to watek Lisia ale inna dzierzoniowska bida potrzebuje pomocy - na cito.
Jutro bedziemy mialy jej fotki. Suczka zostala adoptowana z naszego schroniska, nie wiem jaki czas temu. Jej Pan zostal bestialsko zabity przez mlodocianego narkomana, za co? za przygarniecie szczeniaczka amstaffa. Przeczytajcie prosze:

[URL]http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=14287&mod=1[/URL]

Ten Pan dokarmial bezpanskie psy, wzial suczke ze schronu, sam nie wiele mial ale umial sie dzielic. Jego najmniejsza przyjaciolka zostala sama, teskni, spi pod drzwiami... Musimy jej pomoc znalezc kąt :-(

Posted

[quote name='protzlav'][B][COLOR=red]Ludzie !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Trzeba więc napisać do moderatora z apelem o zdjęcie Zuzi banika, ona przecież tyle dobrego tu robi ... no wiecie co ??? Co Wy na to ??? Proszę

jestem za:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Pisac zawsze mozemy, jasne.
link juz dostarczony :)

Zuzia pozdrawia wszystkie Cioteczki, dziekuje za wsparcie - jest wzruszona wasza lojalnoscia. Jednak uwaza, ze prosby o zdjecie bana nic nie dadza - spokojnie przeczeka miesiac, wypocznie ale bedzie monitorwac Lisia :)

Zuziu, jestes z nami - wiemy :) Pisz na maila, bedziemy w kontakcie :)[/QUOTE]
wspieramy Ciebie a TY NASZE PSIAKI
JA TEZ DOSTALAM ZE 3 OSTRZEZENIA ALE BEZ KARY....:(