giselle4 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Alexandra29']Jejku ja nawet nie znam regulaminu:-( A co to nie wolno rozsyłać linków z Bazarkiem? Dziewczyny oświećcie mnie![/QUOTE] wolno ,nie wolno ale i tak to robimy:( ja tez miałam punkty karne za 6 fotek w poscie bałam sie ,pewnie ze sie bałam Zuziu wracaj do nas szybko:( Quote
Korespondentka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Lisia w górę :lol: najpierw siadła mi klawiatura, więc zero pisania, a potem internet :razz::angryy: więc i zero czytania. XXI wiek, a wszystko się psuje :p Quote
giselle4 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Korespondentka']Lisia w górę :lol: najpierw siadła mi klawiatura, więc zero pisania, a potem internet :razz::angryy: więc i zero czytania. XXI wiek, a wszystko się psuje :p[/QUOTE] dobrze ze juz jestes czy ksiazka dotarła? Quote
Korespondentka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='giselle4']dobrze ze juz jestes czy ksiazka dotarła?[/QUOTE] jestem, jestem ... tak, książka dotarła, dziękuję bardzo - wpis o dotarciu zrobiłam na bazarku, i były to jedne z ostatnich zdań, które udało mi się wpisać Quote
giselle4 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Korespondentka']jestem, jestem ... tak, książka dotarła, dziękuję bardzo - wpis o dotarciu zrobiłam na bazarku, i były to jedne z ostatnich zdań, które udało mi się wpisać[/QUOTE] dziekuje:) Quote
Lolalola Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 o kurde Lisiu cioteczke Ci "zamkneli".............:( ja dalej mam przerabane i moge miec tylko 1 banerek............ale o co im chodzi w ogole............kurde!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kamilawa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Uwazaja, ze tak bedzie szybciej dogo chociło chyba :D Quote
Mysza2 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Alexandra29']Jejku ja nawet nie znam regulaminu:-( A co to nie wolno rozsyłać linków z Bazarkiem? Dziewczyny oświećcie mnie![/QUOTE] Oświecam cię :evil_lol::evil_lol: nie wolno, bo to są spamy i zaśmiecanie wątku. Na pw też nie wolno jeśli odbiorca sobie tego nie życzy Quote
brzośka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Mysza2']Na pw też nie wolno jeśli odbiorca sobie tego nie życzy[/QUOTE] A skąd mamy wiedzieć, czy sobie życzy czy nie, dopóki nie wyślemy? :roll: :lol: Quote
giselle4 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='brzośka']A skąd mamy wiedzieć, czy sobie życzy czy nie, dopóki nie wyślemy? :roll: :lol:[/QUOTE] masz racje ale ja uwazam tak jak dogomaniak to nie powinien sie złoscic i napisac tak albo nie nie moge albo cos wplacic przezciez otrzymujemy dziennie pare takich spamow i co? i nic Quote
giselle4 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Lisiu fikaj na pierwsza ja dzisiaj sprawdze teren...co u ciebie na starej posesji słychac i widac Quote
ossa98 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Przykra sprawa z tym regulaminem i troche utrudniajaca zycie...Sama nie wiem, jakie groza mi restrykcje i za co?:-( Cioteczke Giselle prosze o osobiste wymizianie Lisiunia i wycalowanie slodkiego ryjka:-) Quote
giselle4 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='ossa98']Przykra sprawa z tym regulaminem i troche utrudniajaca zycie...Sama nie wiem, jakie groza mi restrykcje i za co?:-( Cioteczke Giselle prosze o osobiste wymizianie Lisiunia i wycalowanie slodkiego ryjka:-)[/QUOTE] nie moge ryjka cmoknąc ...moze tylko jedan osoba -kikou ale ona i tak to robi.:) buzka i ma do niego anielska cierpliwosc Quote
protzlav Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [B][COLOR=red]Ludzie !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Trzeba więc napisać do moderatora z apelem o zdjęcie Zuzi banika, ona przecież tyle dobrego tu robi ... no wiecie co ??? Co Wy na to ??? Proszę o opinie !!! Zdjąć bana Zuzi, i to szybciutko !!! <D.>[/COLOR][/B] Quote
fiorsteinbock Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Pisac zawsze mozemy, jasne. link juz dostarczony :) Zuzia pozdrawia wszystkie Cioteczki, dziekuje za wsparcie - jest wzruszona wasza lojalnoscia. Jednak uwaza, ze prosby o zdjecie bana nic nie dadza - spokojnie przeczeka miesiac, wypocznie ale bedzie monitorwac Lisia :) Zuziu, jestes z nami - wiemy :) Pisz na maila, bedziemy w kontakcie :) Quote
Mysza2 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Też bym bardzo chciała żeby Zuzi zdjąć bana, może moderator będzie tak łaskawy, plizzzzz. Tyle się dziewczyna napracowała przy tych bazarkach, tylu psom pomogła. Fajnie byłoby żeby moderator ostrzegał co jest źle. Każdy chętnie wtedy poprawi. Szkoda żeby zniechęcili sie do pracy na dogo tacy ludzie jak Zuzia Quote
dorota k. Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 To się porobiło:roll: Kurczaki, ja też nie wiedziałam, że nie wolno:roll: Faktycznie, powinno być najpierw jakieś ostrzeżenie, a nie tak z gubej rury:roll: Trzymaj się Chłopaku i się pokazuj! Quote
Lolalola Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Mysle,ze Zuzia sie nie zniechceci;).......w koncu milosc do psow Ci wszystko wybaczy........... wspolczuje jednakze Zuzi a Lisia caluje bardzo mocno:) Quote
fiorsteinbock Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Zuzia sie nie poddaje, dziewczyny! Wroci wypoczęta i z moca 3razy wieksza, dopiero pozamiata nas bazarkami! Tym razem juz regulaminowo ;) Cioteczki, przepraszam za spam - to watek Lisia ale inna dzierzoniowska bida potrzebuje pomocy - na cito. Jutro bedziemy mialy jej fotki. Suczka zostala adoptowana z naszego schroniska, nie wiem jaki czas temu. Jej Pan zostal bestialsko zabity przez mlodocianego narkomana, za co? za przygarniecie szczeniaczka amstaffa. Przeczytajcie prosze: [URL]http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=14287&mod=1[/URL] Ten Pan dokarmial bezpanskie psy, wzial suczke ze schronu, sam nie wiele mial ale umial sie dzielic. Jego najmniejsza przyjaciolka zostala sama, teskni, spi pod drzwiami... Musimy jej pomoc znalezc kąt :-( Quote
giselle4 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='protzlav'][B][COLOR=red]Ludzie !!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Trzeba więc napisać do moderatora z apelem o zdjęcie Zuzi banika, ona przecież tyle dobrego tu robi ... no wiecie co ??? Co Wy na to ??? Proszę jestem za:) Quote
giselle4 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Pisac zawsze mozemy, jasne. link juz dostarczony :) Zuzia pozdrawia wszystkie Cioteczki, dziekuje za wsparcie - jest wzruszona wasza lojalnoscia. Jednak uwaza, ze prosby o zdjecie bana nic nie dadza - spokojnie przeczeka miesiac, wypocznie ale bedzie monitorwac Lisia :) Zuziu, jestes z nami - wiemy :) Pisz na maila, bedziemy w kontakcie :)[/QUOTE] wspieramy Ciebie a TY NASZE PSIAKI JA TEZ DOSTALAM ZE 3 OSTRZEZENIA ALE BEZ KARY....:( Quote
giselle4 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 to tylko ja pozdrawaimy serdecznie i czekamy Zuziu na Ciebie:) i podnosimy Lisienka:) Quote
Lolalola Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 jak sie miewasz Lisiuniu? moze jakies foteczki nowe...? Quote
Recommended Posts