phase Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Mysza2']Witamy na wątku i dziękujemy za "kradzież" i podnoszenie:lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] `. A no dziękować nie trzeba, bo te podnoszenie moje to właściwie nic nie daje. :( Ale wzajemnie witam :) i na pewno zaglądać do Lisia będę. ;) Quote
Mysza2 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A gdzie sesja zdjęciowa Lisia? Przed jakim snem Gisell, o której ty chodzisz spać, ja dopiero z pracy wróciłam. Cioteczki zaktualizujcie deklaracje i wpłaty na pierwszej stronie bo potem się pogubimy. I banerek dobrze byłoby tam umieścić:):) Wiem że namolna jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Mysza2']A gdzie sesja zdjęciowa Lisia? Przed jakim snem Gisell, o której ty chodzisz spać, ja dopiero z pracy wróciłam. Cioteczki zaktualizujcie deklaracje i wpłaty na pierwszej stronie bo potem się pogubimy. I banerek dobrze byłoby tam umieścić:):) Wiem że namolna jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] oj ciotka,ja spioch i o21 palulu:) ale fotki bedą Adka nie maiła wczoraj neta i pewnie dzisiaj jak sie wyrobi wstawi. Wczoraj miala kota rudska z pogryzionym łebkiem i nie mogła jego zlapac aby cos z tym zrobic wiec prosimy o wybaczenie:) Quote
Korespondentka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Uffff.... przebrnęłam przez cały temat, cieszy to, że jest nadzieja na lepsze życie psiaka i nawet nie macie pojęcia jak się ucieszyłam, że pan do ciupy poszedł :diabloti: szkoda tylko, że tam jeść i pić dają. Quote
giselle4 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Korespondentka']Uffff.... przebrnęłam przez cały temat, cieszy to, że jest nadzieja na lepsze życie psiaka i nawet nie macie pojęcia jak się ucieszyłam, że pan do ciupy poszedł :diabloti: szkoda tylko, że tam jeść i pić dają.[/QUOTE] hihihi ale mnie rozsmieszylas super wypowiedz i masz racje:) Quote
Mysza2 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='Korespondentka']Uffff.... przebrnęłam przez cały temat, cieszy to, że jest nadzieja na lepsze życie psiaka i nawet nie macie pojęcia jak się ucieszyłam, że pan do ciupy poszedł :diabloti: szkoda tylko, że tam jeść i pić dają.[/QUOTE] He he bardzo dobre. Ja bym mu jeszcze sterylizację dołożyła, a co , po co ma takich przybywać. Gdyby poszedł do ciupy z takie traktowanie psa, to ja bym się jeszcze bardziej cieszyła:angryy::angryy::angryy: Mam odpowiedź na pw od "sabusia" , wysłałam nr konta. Nie wiem jaką kwotę sabusia wpłaci, ale za każdą bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Wysyłam i wysyłam te pw a tu nic dzisiaj:(:(:( i taka cisza u Lisia.:-(:-(:-( Quote
Lolalola Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 dobranoc Lisiu Pysiu:)hmmmm czy nie doszly jeszcze moje pieniazki dla Lisia?.......;) Quote
adkaaaaa5 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [IMG]http://lh3.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/TDT9zmrETyI/AAAAAAAABbE/lqurG2dnLvw/DSC03393.JPG[/IMG] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/TDT907aO7KI/AAAAAAAABbI/adhNR7Jitfk/DSC03394.JPG[/IMG] [IMG]http://lh5.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/TDT93OCgF8I/AAAAAAAABbM/853A8BNKSHs/DSC03395.JPG[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/TDT94VIG8uI/AAAAAAAABbQ/-b2sPd63aN4/DSC03396.JPG[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/TDT95s41wPI/AAAAAAAABbU/N62rSZ-8Nwk/DSC03397.JPG[/IMG] Quote
margaret Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 taki przestraszony, niepewny, zagubiony może... ale też i śliczny... ten psiak potrzebuje swoistej ludzkiej "cieplarni" wytrwałej troski, niezbyt ambitnego nastawienia - trzeba mu człowieka spokojnego, cierpliwego, nastawionego na powolne długoterminowe zbliżanie się, na małe kroczki, DOM DOM DOM!!! czy to jest możliwe w przypadku Lisia? czy będziemy starać się o adopcję dla niego? Quote
giselle4 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='margaret']taki przestraszony, niepewny, zagubiony może... ale też i śliczny... ten psiak potrzebuje swoistej ludzkiej "cieplarni" wytrwałej troski, niezbyt ambitnego nastawienia - trzeba mu człowieka spokojnego, cierpliwego, nastawionego na powolne długoterminowe zbliżanie się, na małe kroczki, DOM DOM DOM!!! czy to jest możliwe w przypadku Lisia? czy będziemy starać się o adopcję dla niego?[/QUOTE] Tak,bedziemy szukac spokojnej przystani na ostatnie lata jego zycia i jeszcze aby na koniec zrozumial ze człowiek to nie koniecznie łanch i jedzenie raz w tygodniu:( aale ze są łaki i lasy do zbadania i wybiegania i luz i duzo jedzenia i przyjazn z człowiekiem:) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 A czy teraz w schronie Lisek choć troszkę otworzył się? W sumie jest obecnie w zupełnie nowejsytuacji i ciekawa jestem jego zachowania tu i teraz... Pzdr. Quote
wujek & ciocia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 witam jestem na zaproszenie zuzia_kuzik :) póki co deklaruję jednorazowo 30 zł ... pzdr Quote
wujek & ciocia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='wujek & ciocia']witam jestem na zaproszenie zuzia_kuzik :) póki co deklaruję jednorazowo 30 zł ... pzdr[/QUOTE] i pieniążki już na koncie ze str 1. :) Quote
Mysza2 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='wujek & ciocia']witam jestem na zaproszenie zuzia_kuzik :) póki co deklaruję jednorazowo 30 zł ... pzdr[/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi:bardzo cioci i wujkowi dziekujemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='Asiaczek']A czy teraz w schronie Lisek choć troszkę otworzył się? W sumie jest obecnie w zupełnie nowejsytuacji i ciekawa jestem jego zachowania tu i teraz... Pzdr.[/QUOTE] Też jestem ciekawa. Myślę że Grażynka nam coś więcej napisze:) Quote
Lolalola Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 no wlasnie,dobre pytanie;)tez sie tak zastanawiam,choc z drugiej strony nielatwo i niepredko da sie naprawic tyle lat samotnosci:(ale ciekawa jestem czy chociaz odrobine sie cieszy jak kogos widzi??czy ten pies w ogole machal kiedys ogonkiem????............. Quote
yoko100 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 a czy wiadomo kiedy Lisiu pojdzie do hoteliku czy narazie deklaracje trzeba uzbierac? Quote
bela51 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Moze zajrzycie na bazarek dla śmiertelnie chorej Saszenki? [url]http://www.dogomania.pl/threads/188781-Letnie-bluzeczki-i-spodnice-na-chora-ONke-Sasz%C4%99-bazarek-do-19-lipca-br.?p=15003337#post15003337[/url] Quote
Recommended Posts