fiorsteinbock Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Zapraszamy na bazarek dla Adusi i Luizki: http://www.dogomania.pl/threads/220809-Czasopisma-Zwierciad%C5%82o-Sens-MensHealth-Sztuka-%C5%BBycia-PHOTOSHOP-Practical-do-20.01 Quote
protzlav Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Witam Lisiu po rocznej niemal przerwie :) Nie było mnie, ale wróciłem i znów będę !!! Oby ten rok przyniósł Ci zdrowie, szczęście i wymarzony domek !!! Quote
fiorsteinbock Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Wujaszku, brakowało nam męskiego głosu :) Nie opuszczaj naszego Lisia na tak długo, bo on zacznie narzekać na swój babiniec :) Fajnie, że wróciłes! Quote
fiorsteinbock Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Zagubiłam w noworocznych życzeniach wiadomość od p. Anety, która również wspiera Lisia i chciałabym przekazać spóźnione życzenia noworoczne: [FONT=Book Antiqua]Życzę Pani oraz wszystkim osobom wspierającym Liska wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, przede wszystkim dużo szczęścia, zdrowia, samych radosnych chwil i spełnienia wszystkich marzeń[/FONT][FONT=Book Antiqua][FONT=Wingdings]J[/FONT] Znalezienia cudownych domów i swoich własnych Ludzi dla wszystkich potrzebujących psiaków, kotów i wszystkich innych zwierzaków, które tego potrzebują. No i żeby miała Pani mniej „pracy” w tym zakresie, chociaż to chyba jeszcze długo nie będzie możliwe w naszym kraju... [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Liskowi i jego Towarzyszom - samych beztroskich i szczęśliwych chwil oraz dużo miłości u Kikou. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Kikou – absolutnie wszystkiego najlepszego i serdeczne podziękowania za to, że dała Liskowi wspaniałą opiekę i przywróciła mu Jego psią godność.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]PS.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Do życzeń dołącza się moja osobista Asystentka biurowa Emi. Trochę leniwa, ale cóż, w końcu sama ją „zatrudniłam”...[/FONT][FONT=Book Antiqua][FONT=Wingdings]J[/FONT] A tak naprawdę, to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu. I Emi: [/FONT] Quote
Mysza2 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='protzlav']Witam Lisiu po rocznej niemal przerwie :) Nie było mnie, ale wróciłem i znów będę !!! Oby ten rok przyniósł Ci zdrowie, szczęście i wymarzony domek !!! Witamy wujka "rodzynka" :loveu::loveu: [quote name='Kamila Proc']fajna ta Emi Bardzo fajna :) Quote
fiorsteinbock Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Cioteczki, wyslalam przelew za kolejny miesiac - czyli do 20. lutego Lisio ma oplacony pobyt a na koncie: Kwota na koncie Lisia:625,37zl Dziękuję za pomoc :) [SIZE=3]Cioteczki, przy okazji proszę o wsparcie, bazarek, cokolwiek na rzecz Saszki, koleżanki Lisia, której zostało na koncie 16zł :( http://www.dogomania.pl/threads/183579-SASZA-guz-na-podniebieniu-i-16z%C5%82-na-koncie!-Prosimy-o-wsparcie... Quote
ossa98 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Witaj Lisku wieczorkiem:-) tęskniłeś za mną? Quote
basia34 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 No to ranna zmiana tez na posterunku i mocno Lisia mizia. Quote
Kocurek Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Cioteczki przepraszam-kliknijcie: www.karmimypsiaki.pl Tule Lisku:) Quote
Mysza2 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Kocurek']Cioteczki przepraszam-kliknijcie: www.karmimypsiaki.pl Tule Lisku:) dawno nakarmione:):) A Lisia ja też miziam Quote
brzośka Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 zapraszam Lisiowe cioteczki na bazarek, z którego dochód zostanie przeznaczony na opłacenie hoteliku dla Saszki - koleżanki lisia http://www.dogomania.pl/threads/2210...01.-(edycja-II) Saszce zostało na koncie jedynie 16 zł, nie możemy pozwolić żeby straciła hotelik, a Lisio koleżankę!!! Quote
Recommended Posts