giselle4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [INDENT]Moja Sara w kenelu a ja sie martwiłam ze w ,,moim ,,schronie jej zle bo ma tylko 3x8 do wybiegania ale ma okno i spacer raz w tygodniu jaka ja głupia jestem jej oczyska tylko patrza i nie rozumieja dlaczego ja tam wyslalam...on tak kocha chodzic:( [/INDENT] Quote
giselle4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='IVV']napiszcie moze tu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186442-Hotel-kudłate-i-łaciate(wolne-miejsca[/URL]) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187647-Polecam-hotelik-dla-psów-w-potrzebie-w-Teresinie[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzieś-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostają-Miłość-i-odzyskują-Wiare[/URL][/QUOTE] napiszcie prosze to tych hoetlikow ja juz na dzisiaj mam gule w gardle i nie mysle ...a własciwie mysle jak szybko zabrac Sare Quote
brzośka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Hej dziewczęta :) Ufff, wreszcie przebrnęłam przez cały wątek Lisia... a nie było łatwo czytać o jego losach, pomimo tego, że z info od którejś z was wiedziałam, że wszystko się dobrze skończyło :multi::multi::multi::multi::multi: JESTEŚCIE WIELKIE!!! Ok, to ode mnie macie 30 zł. jednorazowo na dobry początek, a od sierpnia 10 zł. deklaracji stałej. Wybierzcie staruszkowi dobry hotelik, niech zazna choć trochę luksusu ;) :p "idę" robić przelew, pozdro! Quote
Mysza2 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='brzośka']Hej dziewczęta :) Ufff, wreszcie przebrnęłam przez cały wątek Lisia... a nie było łatwo czytać o jego losach, pomimo tego, że z info od którejś z was wiedziałam, że wszystko się dobrze skończyło :multi::multi::multi::multi::multi: JESTEŚCIE WIELKIE!!! Ok, to ode mnie macie 30 zł. jednorazowo na dobry początek, a od sierpnia 10 zł. deklaracji stałej. Wybierzcie staruszkowi dobry hotelik, niech zazna choć trochę luksusu ;) :p "idę" robić przelew, pozdro![/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo, bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Na pewno nie pojedzie bez sprawdzenia Hoteliku. Mam nadzieję że ZuziaM się zgodzi Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Mysiu podesle Ci cos na Lisia hotelik ,ale niestety tylko jednorazowo,to bedziesz mogla przelac te pieniadze na odpowiednie konto :) Quote
Mysza2 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='IVV']Mysiu podesle Ci cos na Lisia hotelik ,ale niestety tylko jednorazowo,to bedziesz mogla przelac te pieniadze na odpowiednie konto :)[/QUOTE] Iwonko, jestes aniołkiem , tyle tych psich bied sponsorujesz :loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo ci dziękuejmy razem z Lisiem :multi::multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Napisałam do Donki5 w sprawie DT. A ZuziaM się nie odezwałą? Quote
protzlav Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [B]I ja wskakuję na wąteczek Liska :) (D.)[/B] Quote
giselle4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Mysza2']Napisałam do Donki5 w sprawie DT. A ZuziaM się nie odezwałą?[/QUOTE] Zuzia jeszcze nie Quote
Renatalan Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 giselle4, w sytuacji takiej jak Sawa jest jeszcze onek Lion, z Dobrocina do Obornik, żal patrzeć Quote
giselle4 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Renatalan']giselle4, w sytuacji takiej jak Sawa jest jeszcze onek Lion, z Dobrocina do Obornik, żal patrzeć[/QUOTE] tam tez jest Negro z Dobrocina:( Quote
Ajula Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ale jazda z tymi Obornikami :crazyeye: i to u weta! Quote
Mysza2 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='protzlav'][B]I ja wskakuję na wąteczek Liska :) (D.)[/B][/QUOTE] Witamy na wątku Lisia Quote
Mysza2 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 IVV przesłała na mojego maila przez PAYPAL 20 USD po przeliczeniu przez PAYPAL 60,38 zł. Jak wpłyną na moje konto (to trwa 2-3 dni roboczych) zaraz przeleję na Lisia IVV bardzo Ci dziękujemy cioteczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: Cioteczki proszę rozsyłajcie też Pw bo mnie jutro i pojutrze nie będzie przy kompie. Dzisiaj jeszcze w pracy powalczę w miarę możliwości czasowych. Donka5 na razie mi nie odpisała w sprawie DT. Quote
giselle4 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Mysza2']IVV przesłała na mojego maila przez PAYPAL 20 USD po przeliczeniu przez PAYPAL 60,38 zł. Jak wpłyną na moje konto (to trwa 2-3 dni roboczych) zaraz przeleję na Lisia IVV bardzo Ci dziękujemy cioteczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: Cioteczki proszę rozsyłajcie też Pw bo mnie jutro i pojutrze nie będzie przy kompie. Dzisiaj jeszcze w pracy powalczę w miarę możliwości czasowych. Donka5 na razie mi nie odpisała w sprawie DT.[/QUOTE] Dziekuje za kazdy grosz..... jeszcze nie mam nic... szukam dla niego i dla Sawy....:( Quote
dudson13 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jestem na wątku. Na razie nie mam jak wesprzeć piesia, ale postaram się coś wykombinować od sierpnia. Ten "hotel" w Obornikach jest straszny. Te pieski na zdjęciach, aż serce się kraje!!!!! Quote
Mysza2 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='dudson13']Jestem na wątku. Na razie nie mam jak wesprzeć piesia, ale postaram się coś wykombinować od sierpnia. Ten "hotel" w Obornikach jest straszny. Te pieski na zdjęciach, aż serce się kraje!!!!![/QUOTE] Bardzo dziękujemy za obecnośc na wątku. Nawet od sierpnia byłoby cudownie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jo37 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jestem i ja - na stałe nic nie mogę zadeklarować ale podeślę coś po 10 lipca. Poproszę o konto. Quote
Mysza2 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Jo37']Jestem i ja - na stałe nic nie mogę zadeklarować ale podeślę coś po 10 lipca. Poproszę o konto.[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy:modla::modla::modla: Konto jest na pierwszej stronie Quote
kameralna Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Myszko, dziękuję za zaproszenie. Lisia będę mogła wesprzeć za 3 tygodnie. Quote
Mysza2 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='kameralna']Myszko, dziękuję za zaproszenie. Lisia będę mogła wesprzeć za 3 tygodnie.[/QUOTE] To my dziękujemy za chęć pomocy i obecność na wątku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: To będzie pomoc stała miesięczna czy jednorazowa? Quote
IVV Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 napiszcie do yumanji [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzieś-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostają-Miłość-i-odzyskują-Wiare[/URL] Quote
kycia1 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Dzien dobry Kochany Żabuleczku:*. Wrzuce Cie za chwile na wizaz:* Quote
kameralna Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Mysza2']To my dziękujemy za chęć pomocy i obecność na wątku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: To będzie pomoc stała miesięczna czy jednorazowa?[/QUOTE] Myszko, na razie mogę obiecać tylko jednorazową wpłatę. Ale zobaczymy, jak się poukładają różne inne psie sprawy ;) w każdym razie, nie zapomnę o Lisiu. Quote
Mysza2 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='kameralna']Myszko, na razie mogę obiecać tylko jednorazową wpłatę. Ale zobaczymy, jak się poukładają różne inne psie sprawy ;) w każdym razie, nie zapomnę o Lisiu.[/QUOTE]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts