Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[INDENT]Moja Sara w kenelu
a ja sie martwiłam ze w ,,moim ,,schronie jej zle bo ma tylko 3x8 do wybiegania
ale ma okno i spacer raz w tygodniu
jaka ja głupia jestem
jej oczyska tylko patrza i nie rozumieja dlaczego ja tam wyslalam...on tak kocha chodzic:(

[/INDENT]

Posted

[quote name='IVV']napiszcie moze tu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186442-Hotel-kudłate-i-łaciate(wolne-miejsca[/URL])

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187647-Polecam-hotelik-dla-psów-w-potrzebie-w-Teresinie[/URL]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzieś-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostają-Miłość-i-odzyskują-Wiare[/URL][/QUOTE]
napiszcie prosze to tych hoetlikow
ja juz na dzisiaj mam gule w gardle i nie mysle
...a własciwie mysle
jak szybko zabrac Sare

Posted

Hej dziewczęta :)
Ufff, wreszcie przebrnęłam przez cały wątek Lisia...
a nie było łatwo czytać o jego losach, pomimo tego, że z info od którejś z was wiedziałam, że wszystko się dobrze skończyło :multi::multi::multi::multi::multi:
JESTEŚCIE WIELKIE!!!
Ok, to ode mnie macie 30 zł. jednorazowo na dobry początek, a od sierpnia 10 zł. deklaracji stałej.
Wybierzcie staruszkowi dobry hotelik, niech zazna choć trochę luksusu ;) :p
"idę" robić przelew, pozdro!

Posted

[quote name='brzośka']Hej dziewczęta :)
Ufff, wreszcie przebrnęłam przez cały wątek Lisia...
a nie było łatwo czytać o jego losach, pomimo tego, że z info od którejś z was wiedziałam, że wszystko się dobrze skończyło :multi::multi::multi::multi::multi:
JESTEŚCIE WIELKIE!!!
Ok, to ode mnie macie 30 zł. jednorazowo na dobry początek, a od sierpnia 10 zł. deklaracji stałej.
Wybierzcie staruszkowi dobry hotelik, niech zazna choć trochę luksusu ;) :p
"idę" robić przelew, pozdro![/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo, bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Na pewno nie pojedzie bez sprawdzenia Hoteliku.
Mam nadzieję że ZuziaM się zgodzi

Posted

Mysiu podesle Ci cos na Lisia hotelik ,ale niestety tylko jednorazowo,to bedziesz mogla przelac te pieniadze na odpowiednie konto :)

Posted

[quote name='IVV']Mysiu podesle Ci cos na Lisia hotelik ,ale niestety tylko jednorazowo,to bedziesz mogla przelac te pieniadze na odpowiednie konto :)[/QUOTE]
Iwonko, jestes aniołkiem , tyle tych psich bied sponsorujesz :loveu::loveu::loveu::loveu:
Bardzo ci dziękuejmy razem z Lisiem :multi::multi::multi::multi:

Posted

IVV przesłała na mojego maila przez PAYPAL 20 USD po przeliczeniu przez PAYPAL 60,38 zł. Jak wpłyną na moje konto (to trwa 2-3 dni roboczych) zaraz przeleję na Lisia
IVV bardzo Ci dziękujemy cioteczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi:
Cioteczki proszę rozsyłajcie też Pw bo mnie jutro i pojutrze nie będzie przy kompie.
Dzisiaj jeszcze w pracy powalczę w miarę możliwości czasowych.
Donka5 na razie mi nie odpisała w sprawie DT.

Posted

[quote name='Mysza2']IVV przesłała na mojego maila przez PAYPAL 20 USD po przeliczeniu przez PAYPAL 60,38 zł. Jak wpłyną na moje konto (to trwa 2-3 dni roboczych) zaraz przeleję na Lisia
IVV bardzo Ci dziękujemy cioteczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi:
Cioteczki proszę rozsyłajcie też Pw bo mnie jutro i pojutrze nie będzie przy kompie.
Dzisiaj jeszcze w pracy powalczę w miarę możliwości czasowych.
Donka5 na razie mi nie odpisała w sprawie DT.[/QUOTE]

Dziekuje za kazdy grosz.....
jeszcze nie mam nic...
szukam dla niego i dla Sawy....:(

Posted

Jestem na wątku. Na razie nie mam jak wesprzeć piesia, ale postaram się coś wykombinować od sierpnia.
Ten "hotel" w Obornikach jest straszny. Te pieski na zdjęciach, aż serce się kraje!!!!!

Posted

[quote name='dudson13']Jestem na wątku. Na razie nie mam jak wesprzeć piesia, ale postaram się coś wykombinować od sierpnia.
Ten "hotel" w Obornikach jest straszny. Te pieski na zdjęciach, aż serce się kraje!!!!![/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za obecnośc na wątku. Nawet od sierpnia byłoby cudownie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Jo37']Jestem i ja - na stałe nic nie mogę zadeklarować ale podeślę coś po 10 lipca.
Poproszę o konto.[/QUOTE]
:loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy:modla::modla::modla:
Konto jest na pierwszej stronie

Posted

[quote name='kameralna']Myszko, dziękuję za zaproszenie. Lisia będę mogła wesprzeć za 3 tygodnie.[/QUOTE]
To my dziękujemy za chęć pomocy i obecność na wątku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
To będzie pomoc stała miesięczna czy jednorazowa?

Posted

napiszcie do yumanji [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzieś-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostają-Miłość-i-odzyskują-Wiare[/URL]

Posted

[quote name='Mysza2']To my dziękujemy za chęć pomocy i obecność na wątku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
To będzie pomoc stała miesięczna czy jednorazowa?[/QUOTE]

Myszko, na razie mogę obiecać tylko jednorazową wpłatę. Ale zobaczymy, jak się poukładają różne inne psie sprawy ;) w każdym razie, nie zapomnę o Lisiu.

Posted

[quote name='kameralna']Myszko, na razie mogę obiecać tylko jednorazową wpłatę. Ale zobaczymy, jak się poukładają różne inne psie sprawy ;) w każdym razie, nie zapomnę o Lisiu.[/QUOTE]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: