asher Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='ayshe']aleszsz proszem uprzejmnie.w czwartek znaczy sie mamy zajatka dodatkowe hehe[ale w dziiiiiwni jestescie:razz: ]:cool1:[/quote]Łiiii :laola: Gdzie i o której? No i zawczasu spytam jadacą do Łącka grupę, czy woli, żebym zapłacila tresserowi jask zwykle w jęczmieniu, czy może jednak tym razem wyjątkowo w życie, które będziecie mogli (oczywiście jak Tresser się podzieli :diabloti: ) grupowo skonsumowac? :drinking: :evil_lol:
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='asher']Łiiii :laola: Gdzie i o której? No i zawczasu spytam jadacą do Łącka grupę, czy woli, żebym zapłacila tresserowi jask zwykle w jęczmieniu, czy może jednak tym razem wyjątkowo w życie, które będziecie mogli (oczywiście jak Tresser się podzieli :diabloti: ) grupowo skonsumowac? :drinking: :evil_lol:[/quote]w sumie to moge sie dostosowac.ale tak moze kolo rana co?:oops:
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='ayshe']w sumie to moge sie dostosowac.ale tak moze kolo rana co?:oops:[/QUOTE] a nie dałoby naprawde rano to bym się tyż podłączyła jak byście się zgodzili???pleeeaaasssseeeeeeee Muchomorek tak ślicznie robi przeszkode :multi: i więcej nic:mad: :mad:
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Ewa-Jo']a nie dałoby naprawde rano to bym się tyż podłączyła jak byście się zgodzili???pleeeaaasssseeeeeeee Muchomorek tak ślicznie robi przeszkode :multi: i więcej nic:mad: :mad:[/quote]5?pole mokotowskie?6?jutro nie jade na slady:cool3: :cool3:
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='ayshe']5?pole mokotowskie?6?jutro nie jade na slady:cool3: :cool3:[/QUOTE] Yes yes yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie może być 5 będe nawet wiedziała jak się nazywam o tej godzinie!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='asher']Jeśli już, to szósta :modla:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: . ewa-jo-jak sytuacja na polach o 6?tlumek czy pustawo?ja moga o 6 mnie tam wsio ryba i tak zwlekam sie codziennie o 3..30 na slady...jak wstane pozniej to chyba nie bede wiedziala co zrobic z tym nadmiarem komfortu:cool1:
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='ayshe']:evil_lol: :evil_lol: . ewa-jo-jak sytuacja na polach o 6?tlumek czy pustawo?ja moga o 6 mnie tam wsio ryba i tak zwlekam sie codziennie o 3..30 na slady...jak wstane pozniej to chyba nie bede wiedziala co zrobic z tym nadmiarem komfortu:cool1:[/QUOTE] Da się wytrzymać pare sztuk się z daleka przewinie i nic więcej.Dama poszczeka z daleka i przejdzie .Przy rostafińskich???
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Da się wytrzymać pare sztuk się z daleka przewinie i nic więcej.Dama poszczeka z daleka i przejdzie .Przy rostafińskich???[/quote]pseplasam co to "dama"?:oops: oki to ja bede jutro o 6[tj.ja bede pewno wczesniej,dzieciak od dzisiaj juz pasie loooowieckiiiii z psiuramiiiii:multi: :multi: ].jestem ciekawa jak dlugo wytrzyma:mad: :placz: .oby oby.....bo juz tego piszczenia nad uchem to norrrrmalnie:mad: :roll: .... aaaaa co to jest rostafinskich?ja bede tam gdzie zawsze.nie wiem co to rostafinskich i gdzie toto jest....
asher Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ja też nei wiem, gdzie Rostafińskich... :lol: Może po prostu umówmy się na środku, przy tym największym jeziorku z nieszczęsnymi fontannami, co? Ayshe, a o jakim pasącym dzieciaku piszesz? :razz: O córze?
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='ayshe']pseplasam co to "dama"?:oops: oki to ja bede jutro o 6[tj.ja bede pewno wczesniej,dzieciak od dzisiaj juz pasie loooowieckiiiii z psiuramiiiii:multi: :multi: ].jestem ciekawa jak dlugo wytrzyma:mad: :placz: .oby oby.....bo juz tego piszczenia nad uchem to norrrrmalnie:mad: :roll: .... aaaaa co to jest rostafinskich?ja bede tam gdzie zawsze.nie wiem co to rostafinskich i gdzie toto jest....[/QUOTE] Dama to Don-ek szczekający i dopadający co się da/psy/.Teresa nad nia nie panuje nie panowałą i pewnie nigdy nie będzie panować względem ataków na psy :evil_lol: Najpierw oddałą ją na 2 miechy do Aski Milewskiej tera chodzi do Cywila drugi semestr. Nie jest problem że dama nie wie Dama wie tylko totalnie olewa Terese przy innych psach -ona świetnie ćwiczy normalnie ale biesi się i atakuje psy.Jest bardzo fajna lubie ją ale pewnie dlatego że Josh nic sobie nie robi z jej napadów. Teresa zamiast skarcić szarpnąć kolcami to ciągnie i tłumaczy że tak nie wolno!!!:lol: :lol: No a Dama robi swoje - olewa tak jak Josh olewał mnie na szkoleniu po 2 miesiącach trzesawki nad sercowcem. Rostafińskich to ta ulica na której kończy się polana:lol: Czyli tam gdzie zawsze.Czy przynieść pani tresser coć na wzmocnienie coby wytrzymała z sercowcem i emerytem i nie zeszłą na zawał????:loveu: :loveu:
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 bogata kobieta jak do cywila chodzi:evil_lol: . no dobra ....:roll: :lol: asher-moja corka z jorgenem i friedrichem pojechala w bieszczady do moich lowiec z psami.psy zostana tam przy owcach do konca pazdziernika.pojechaly babcie alme,fee,cimba i zesna,niekumaty grando i na doczepke tapsi ktora nosi:mad: .
asher Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Aleee super wakacje, Bieszczady, onki i owce :multi: :multi: :multi: A Cywil, to ta "popolicyjna" szkoła, co się na owczarku reklamowała? Gdzie oni trenują? Poszłabym kiedyś popatrzeć :razz: Ewa-Jo, a ja nadal nie wiem, gdzie sie spotykamy. Dla mnie "tam, gdzie zwykle", to jest przy tych małych bajorkach :lol: Rany, musze dzis iść wqczesnie spać :roll: :evil_lol:
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='asher']Aleee super wakacje, Bieszczady, onki i owce :multi: :multi: :multi: A Cywil, to ta "popolicyjna" szkoła, co się na owczarku reklamowała? Gdzie oni trenują? Poszłabym kiedyś popatrzeć :razz: Ewa-Jo, a ja nadal nie wiem, gdzie sie spotykamy. Dla mnie "tam, gdzie zwykle", to jest przy tych małych bajorkach :lol: Rany, musze dzis iść wqczesnie spać :roll: :evil_lol:[/quote]asher przeca dzisiaj o 20 tyz szkolenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .na cyplu.tam gdzie zawsze oznacza lake za tym duuuuzym stawem. trenuja zdaje sie na polach ale ja malo oblatana w te klimaty jezdem:oops: .
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='Żmija']Skończyłysmy ciec, możemy się dołączyć jutro rano?[/quote]:multi: yuppiiii.jasssssne:p
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='asher'] Ewa-Jo, a ja nadal nie wiem, gdzie sie spotykamy. Dla mnie "tam, gdzie zwykle", to jest przy tych małych bajorkach :lol: Rany, musze dzis iść wqczesnie spać :roll: :evil_lol:[/QUOTE] Pamiętasz gdzie wszystkie pieski ślicznie warowały na odłożeniu a my padłyśmy na ławeczke przy Merlinie??? No to jak tam będziesz to zobaczysz .Chwila ty byłaś z nami jak podeszłyśmy do Roxy???Jeżeli tak to włąśnie tam gdzie była pani z Roxy.
Alix Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='ayshe']:multi: yuppiiii.jasssssne:p[/quote] Ayshe Ty sie przez nas wykonczysz:evil_lol: Robilam dzisiaj porzadki w zdjeciach Barosza i znalazlam filmiki :evil_lol: Jak widac charakterek to mial od malego, nawet pilce potrafi nawrzucac:diabloti::loveu: [URL="http://www.zippyvideos.com/6950946025676526/barosvideo2_003/"]http://www.zippyvideos.com/6950946025676526/barosvideo2_003/[/URL] [URL="http://www.zippyvideos.com/6582946965676516/barosvideo2_006/"]http://www.zippyvideos.com/6582946965676516/barosvideo2_006/[/URL]
Alix Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 buuu jest bez dzwieku i sie zacina, beznadziejna ta strona:placz:
monisieczka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Żmija']Skończyłysmy ciec, możemy się dołączyć jutro rano?[/quote] to my tez przyjedziemy !!! Bedziemy rozpraszać jak tylko mozna :diabloti::diabloti::diabloti:
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='monisieczka']to my tez przyjedziemy !!! Bedziemy rozpraszać jak tylko mozna :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] fajnie!!!!!!!!hihihi wszystkich poza muchomorkiem -myśle -chybaby zebym się myliła -e pewnie nie:loveu: :loveu:
monisieczka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Ewa-Jo']fajnie!!!!!!!!hihihi wszystkich poza muchomorkiem -myśle -chybaby zebym się myliła -e pewnie nie:loveu: :loveu:[/quote] muchomorkowi bedę osobiscie rzucac patysie :diabloti::diabloti:
Ewa-Jo Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='monisieczka']muchomorkowi bedę osobiscie rzucac patysie :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Muchomorek napewno jeszcze bardziej pokocha teściową!!!!
ayshe Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 ale wy jestescie dziiiiwne:evil_lol: .myslalam ze tylko ja nie mam zycia rodzinnego[pomijajac ze moje zycie rodzinne polega na wydzieraniu sie na mnie mego malzonka na placu szkoleniowym:placz: ]
Recommended Posts