ayshe Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 dzieki :lol:.w sumie to przeca spieszyc sie nie ma po co nie ?bo liczy sie sama praca.po to godziny na cwiczaku-dla psa.:cool3::p.mozemyrobic za pomponiary dla mumina:evil_lol:.
asher Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ayshe, gratulacje :D Napisz coś więcej. U kogo zdawałyście? Co to znaczy "tsb a"? Czemu warunki śladowe były koszmarne? Jak zwykle mam milion pytań ;)
Żmija Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='ayshe']dzieki :lol:.w sumie to przeca spieszyc sie nie ma po co nie ?bo liczy sie sama praca.po to godziny na cwiczaku-dla psa.:cool3::p.mozemyrobic za pomponiary dla mumina:evil_lol:.[/quote] Jak już popracujemy do poziomu IPO1 w miare porządnego (nie zdać dla zdania:mad:) to na pewno będziemy potrzebować pomponiar. Dwie bulinki się do IPO szykują. Będzie śmiesznie :). Co do pośpiechu, to naprawdę go nie ma. Uwielbiam IPO, szaleję za IPO, jak i mumin. Na każdy trening czekam z niecierpliwością, bo wreszcie widzę CAŁEGO swojego psa. Teraz już dodaliśmy suce troszku agresji do łupu i zaczynamy mieć wreszcie solidne postępy. A ja mam zajoba. Oczywiście nie zaniedbujemy posłuszenstwa, tylko ślady zaniedbane z powodów technologicznych i mojej nieudolności. I nie ukrywam, że za jakiś czas będę prosiła o Twoją pomoc przy śladach. Bo akurat tu moja wiedza malutka i jej nie powiększam, palant jeden ze mnie.:mad: Ogólnie fajowo mi sie z suczyskiem pracuje- pot, krew i łzy:lol:, bo mam sukę strasznie zauczającą się i bardzo labilną, ale z fajnym przechodzeniem między popędami. Ale damy radę. Dzięki pracy z Fi już mam niejaki pogląd na to, jak ma wyglądać praca z moim kolejnym , przyszłym psem. A, gdzieś pisaliście o aportowaniu kiełbachy. Tu filmiki z Fi, jak jeszcze byłam małym szczylem. Dźwięk na filmach jest opóźniony. Nie klikałam tak kretyńsko. Taka zabawa: [URL]http://youtube.com/watch?v=5QrVEKktIPs[/URL] [URL]http://youtube.com/watch?v=0Nwkrs61g_Y[/URL]
ayshe Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 zmija-jestem dodyspozycji w razie co:cool3:.no ipo to krew,pot i lzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
ara Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='ayshe']no ipo to krew,pot i lzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.[/quote] i podarte spodnie:diabloti:
dorplant Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='ayshe'].no ipo to krew,pot i lzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.[/quote] dzisiaj na obronie byl pot i lzy ,krew innym razem :diabloti:
dorplant Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ayshe jedziesz na sem E Scherkla? [URL]http://www.edgarscherkl.de/[/URL]
ayshe Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 co ty?ja?:razz::evil_lol:.nieee.ja szykuje sie na wizyte u winklera.:loveu:.w zeszlym roku nei wypalilo ale moj honduraski maloznek cos tam szykuje:evil_lol:... scherkl jest wporzo:cool3: ale nie kreci mnie.:evil_lol:.:p
dorplant Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 dzisiaj na treningu obrony(ulewa huragan,parawany fruwaly) zastanawialismy sie czy jestesmy pasjonatami czy wariatami :diabloti:, chyba to drugie :p, ale co mnie cieszy coraz wiecaj takich wariatow sie zbiera :multi::multi: i byl 4,5 mies synus Vat i majki fajny chlopczyk:loveu: chociaz deczko przypasiony .
ayshe Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 nooo fajowo dzisiaj bylo:diabloti::cool3:.jutro bedize jeszcze lepiej.zwlaszcza na sladach:evil_lol:. dorplant-wariatami jestesmy.:Djupiiii alefajnie nie?:D
dorplant Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 tiaaa slady super dzis mialam niewatpliwa przyjemnosc ogladania Vat-a na 3 godz sladzie pod FH ,zanim wszedl na slad zdazylo 3 razy lunac i wialo ze hej! Vacus jak zwykle niezawodny :loveu:,kiedys musze go podkrasc i na MŚ FH z nim pojechac :lol:
ayshe Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 slady w taka pogode sa super.do tego mielismy nawodne:evil_lol:.narozlewiskach na lakach.szuperrr:evil_lol:.
Nanami Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Wszyscy odwołuja zajęcia albo przychodza sami, a tu kursantów nie ma... Zdecydowanie jestescie wariaty :loveu: :diabloti:
ayshe Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 dzisiaj tyz bylo fajnie-przywialo mnie na cwiczak o 7.30 a o 8 juz byli inni nawiedzeni:evil_lol:.slady-nooo zaarabiscie:diabloti:.musze przyznac ze im bardziej masakryczne warunki tym psy bardziej sie staraja.tfffarde som.na obronie glownei zesmy podnosili namioty jak pooowiaaalo:evil_lol:.tyz bylo fajnie.:evil_lol:.
dorplant Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ayshe mam pytanie ,jak sie zapisze do WUSV moge zdawac egzaminy w niemieckim klubie nie Sv tylko jakims innym? czy musze byc i tu i tu?
ayshe Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 hmmm.zapytam sie uwe bo ja nie kumata-tj.nie zdawalam nigdy poza placem sv jak nalezalam do wusv.wiesz co?polecam przede wszystkim zdanie w sv2000:loveu:.mozesz wtedy nalezec do dowolnej organizacji kynologicznej.:p.
dorplant Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 hi hi hi chetnie ,a nie wywala mnie z WUSV I ZK ??
ayshe Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 olac to:diabloti:.polecam zwlaszcza talentsichtung:p.
dorplant Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='ayshe']olac to:diabloti:.polecam zwlaszcza talentsichtung:p.[/quote] a co to??:crazyeye:bo fajnie brzmi aa juz wiem doczytalam .
dorplant Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 dziwne ze nikt sie nie odnosi do listu M Fryca [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106950[/URL] przeciez zaistniala sytuacje nie tyczy tylko IPO ale calego psiego sportu :roll:
ayshe Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 dorplant-to nic nie da.po prostu nie wierze:shake:.a ja sie nie wypowiadam bo znowu mi sie oberwie ze jestem nikim i miernota.i slusznie.:diabloti:.smutne to.nic sie nie zmienia.:cool1:.
ara Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dorplant, odnoszenia się na forach do różnych tematów trochę było, tylko wiele z tego nie wynika:cool1: a tak między nami;) liczysz na jakąś sensowną reakcję ZG?:razz:
dorplant Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ara masz troche racji w tym liscie jest opisany problem a nie ma recepty na naprawienie go mysle ze fora sa po to zeby zajac wspolne stanowisko , znalesc sposob uzdrowienia tej sytuacji, przedstawic go ZG, zjednoczyc sie , w koncu ZK to my, jego szeregowi czlonkowie a nie wladza ! i to oni sa dla nas a nie odwrotnie .
ayshe Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 ale byl pieeekny weekend:loveu:.no i mam od grupy prezent:podkoszulki z nadrukiem "dla onka najlepsze jest ipo":evil_lol::evil_lol:.my,fanatycy mamy sie swietnie.:diabloti:
Recommended Posts