Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AM'][B]jfn,[/B]
czy Ty masz tego Kelta, ktory startowal w Krakowie na zawodach Obedience?[/quote]
Tak, to wlasnie moj Swinek. :lol: Ciesze sie ze nas pamietasz... pewnie za brawurowa ucieczke Kelta z ringu. :lol:

Posted

[quote name='ayshe'][B][COLOR=red]rozpiska treningow na przyszly tydzien:[/COLOR][/B]
[COLOR=royalblue][B]..................................................[/B]/quote][/COLOR]

[COLOR=black] :hmmmm: czy ty przypadkiem 8-10 nie wybywasz :evil_lol:[/COLOR]

Posted

jfn-rrrany...niedlugo kletowski bedzie przezroczysty.moze on chce miec wage sportowej maliny zeby fruuuuwac na rekawie efektowniej?:cool3::evil_lol:.
powiedz mu tylko ze musi jeszcze siersc zrzucic 8)
eddiii-ja mowilam na zajeciach tylko juz nei wiem kiedy i komu ze na te warsztaty nie lece-sa odwolan:(.teraz mam zawody w ostatni weekend pazdziernika.

Posted

[quote name='ayshe']jfn-rrrany...niedlugo kletowski bedzie przezroczysty.moze on chce miec wage sportowej maliny zeby fruuuuwac na rekawie efektowniej?:cool3::evil_lol:.
powiedz mu tylko ze musi jeszcze siersc zrzucic 8)[/quote]
Tak tak, to moze o to chodzic, od kiedy poszedl na rekaw, zaczal sie odchudzac. :mad::roll::diabloti: A futra to on i tak teraz nie ma wiec... :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe'] warsztaty nie lece-sa odwolan:(.[/quote]
to tak nieladnie cieszyc sie z nieszczescia innych, ale :Cool!::sweetCyb::cunao:

Posted

no ja w sumie tez sie ciesze bo jakos nie bardzo juz mi sie chcialo...tyle ze ..no to winkler zawsze:placz:.no dobra..moze jeszcze sie kiedys zalapie.

Posted

[quote name='jfn']Tak, to wlasnie moj Swinek. :lol: Ciesze sie ze nas pamietasz... pewnie za brawurowa ucieczke Kelta z ringu. :lol:[/quote]

Ucieczka ucieczką ale obraz pracy był :cool2:

Posted

przyznam sie uczciwie, ze sie na ten poniedzialek nie pisalam ;) bo se zapisalam ze cie nie ma :eviltong: ale [COLOR=red]jesli moge to chce byc :loveu:[/COLOR]

Posted

Dzięki. :)
Bardzo dobrze wspominam ten występ, mimo ucieczki Kelta... no ale to był pierwszy i mój, i jego start. :)
Nawiasem mówiąc, organizacja zawodów w Krakowie... mniodzio. :loveu::loveu::loveu:

Ayshe, to my chcemy jeszcze przyszły tydzień pn, wt 9.30, chyba, ze nie bedzie trzeba (czyli jesli bedziemy genialni :lol: )

Posted

[quote name='jfn']
Nawiasem mówiąc, organizacja zawodów w Krakowie... mniodzio. :loveu::loveu::loveu:
[/quote]

To teraz my dziękujemy. Staramy się :p

Posted

jfn-no to ja ci mowie ze tutaj jestem podobna do swego meza z hondurasu:nigdy nei jest dobrze.zawsze moze byc lepiej czyli....9.30:cool3::evil_lol:
ps.kochani bede teraz niewiele sie "udzielala"na dogo.musze sobie troszke psychicznie odpoczac.tymczasowo mam szczerze dosc bo to mialabyc dla mnie przyjemnosc rozmawiania z ludzmi.ja w piekielku brac udzialu nie zamierzam.wyroslam z tego.czego i innym zycze.

Posted

[quote name='ayshe']jfn-no to ja ci mowie ze tutaj jestem podobna do swego meza z hondurasu:nigdy nei jest dobrze.zawsze moze byc lepiej czyli....9.30:cool3::evil_lol:[/quote]
:cool2:
[quote name='ayshe'] ps.kochani bede teraz niewiele sie "udzielala"na dogo.[/quote]
no co Ty?! :-o Twoje wypowiedzi rozjaśniają mi ciemną stronę mocy Kelta... nie odchodz... :-(

Posted

jfn-nie odchodze-oooo jaaa moze i staram sie byc mila,zrozumiec innych i cwicze sie w opanowaniu i tolerancji ale nie zamierzam odchodzic z powodu ludzi ktorzy mysla ze nie rozumiem o co tu chodzi i nie lapie ich wtykow.lapie.bycie tolerancyjna nie rowna sie byciem przyglupem:diabloti:.doskonale wiem co jest grane ale nie bede brala w tym udzialu:eviltong:.po prostu mam to gdzies.jesli kogos to bawi-no coz,milej zabawy-ja naprawde mam ciekawsze rzeczy do roboty niz babranie sie w polskim kociolku.
pamietacie modlitwe polaka?z dnia swira?noooo wlasnie:diabloti:.
i poniewaz chce dac dowod na moje olanie tematu +odgrodzenie sie od ...hmmm...to informuje moich szanownych "fanow":diabloti: ze ja nie przyjmuje zadnych psow do pracy ze mna.schluss.zero.panieli?a od naszej grupy zapalencow-wara.bo zbyt sie lubimy i zbyt szanujemy nawzajem.:eviltong:
a skoro podpis moj nie wystarcza ;) to napisze jeszcze:
allen menschen recht getan,ist eine kunst,die niemand kann;).lub jak kto woli:das schwein fuhlt sich im deck am wohlsten8)

Posted

[quote name='ayshe']a od naszej grupy zapalencow-wara.bo zbyt sie lubimy i zbyt szanujemy nawzajem.:eviltong:[/quote]
NO:mad:
PS. Ayshe malINKa nic nie robiła przez 4 dni poza długaśnymi spacerami:cool3::loveu:

Posted

no to sseee muszem wmurowac nozki bo to bedzie ferrari dizsiaj:roll::evil_lol:.
ps.noooo jaaa wieeedziaaalaaaam ze chceeesz mnieee zabiiic malinom swojom.:D

Posted

spyder-dodalam.
asher-nie,ie odchodze z dogo.tylko po prostu jak ktos ma problemy z wlasna zloscia,wartoscia,itd to jakos nie mam ochoty zeby to robil na mnie.mnie te giereczki nie bawia i raczej zalosc tylek sciska.:evil_lol:.najwyrazniej ktosiki tam wpadly na pomysl ze pisze to co mysle bo chce sie "wybic"w necie albo cus:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.buahahaha:diabloti:.no dobra.trza dbac o wlasna karme:cool3::evil_lol:.
chwale:
noooo wszystkie psy sa na twardym:multi:[poza szogunem ktory bedzie dopiero jutro mial probe ;)].baardzo sie ciesze bo szczerze mowiac patenciki mnei mecza.:cool1::diabloti:.
oczywiscie nadal bedziemy pracowac nad glebokoscia chwytu i takimi tam[i tak do usr...smierci bo ja i tak zawsze sie bede czepiac:roll::evil_lol:].

Posted

[quote name='ayshe']asher-nie,ie odchodze z dogo.tylko po prostu jak ktos ma problemy z wlasna zloscia,wartoscia,itd to jakos nie mam ochoty zeby to robil na mnie.[/quote]
No i co z ciebie za buddystka? :mad: Pomyśl sobie, że dobry uczynek spełniasz - robisz za worek treningowy dla frustratów :evil_lol: Choć to może raczej chrześcijańskie, a nie buddyjskie podejście do sprawy? :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe'][B][COLOR=red]rozpiska treningow na przyszly tydzien:[/COLOR][/B]

[B][/B]

[B][COLOR=#0000ff]wtorek[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]8.30-josh,zora,inka[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]9.30-kelt[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]10.30-lara???:cool3:[/COLOR][/B]

[B][/B]

[B][COLOR=#0000ff]piatek[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]8.30-aria[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]9.30-edox i siana[/COLOR][/B][/quote]

we wtorek bylismy, w piatek - jutro juz mamy nie przychodzic na 9.30? :-(

Posted

nooo pieeeknie jfn...swinek ma chore gardziolko a ty go ekspolatujesz intelektualnie:evil_lol:.
asher-no wiec bardziej po buddyjsku jest...wspolczuc.wspolczuje wiec.to nie jest tozsame z litoscia.absolutnie nie-wspolczuje bo beda mieli przesr....ne w przyszlym zyciu:diabloti:.
eddiii-ja mam poczipowane psy wiec mi tam zwiska.:p
kinga slonko a na 10.30 nie dasz rady?to moj blad-przeoczenie-sorkaale od namaczania i zamrazania sobie stop rano na polach przez kilka godzin to ledwo zipie i probuje sie nei rozlozyc.moge bredzic.sorka-masz racejepomylilam sie.mea piiii culpa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...