Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']gosia-pilas cos?czy przedwakowalas skarrbie?:lol: :lol: :lol: :lol: czy probujesz wytryzmalosc saJo?:cool3: :diabloti:[/QUOTE]

No przeca piszę że nie wiem jak skasować posta:oops: nic nie piłam a powinnam;)

Posted

Chciałam zawiadomic ,ze nie bede w niedziele na tropieniu ( no chyba ,ze bedzie padac ) .Tym razem tropienie przegrywa z wizja wycieczki rowerowej :-) chwilowo doznałam uszkodzenia mozgu od jazdy na rowerze i jestem w ciagu ,obsesyjnie o tym mysle i obsesyjnie jezdze.

Posted

[quote name='Eddiii']dam sobie jeszcze szanse :p zobacze czy przezyje dizsiejszy trening :roll:

spoko bedziemy dzis :lol: tylko obiecaj ze mnie podniesiesz jak padne :evil_lol:

fajnie ze wrocilyscie :multi: pochwale sie, bo tu wszyscy sie chwala ostatnio :evil_lol: zaczarowalam psa i nie drze mordki jak go zostawiam uwiazanego :Cool!:[/quote]
Nawet nie powinnam sie dziwic ,bo sama łaziłam z noga w gipsie po sladzie ;)
ayshe ,mam nadzieje ze chociaz załujesz ,ze nie wylazłas spod kamyczka nie wziełas cztery litery w troki i nie skusiłas sie na jutrzejszy trening:-(
ale troszke rozumiem ze nie chcesz tych swoich "sierot" zostawic samych bo nabroja

Posted

niedobra romas:eviltong:
gosiu sloneczko moze ci przygrzalo albo co...hehehe...:diabloti:
dorplant-a na kiego diabla ja na trening przed mp?bardzo mile zaproszenie ale ja reprezentuje soba i swoimi psami taka miernote szkoleniowa ze chyba nie byloby sensu wiekszego.robaczki powinny siedizec pod swoimi kamyczkami a nie pchac sie na swiat :D

Posted

eeehhh Ty robaczku jeden , a kto mi wciskał ze na KF to z psem :crazyeye: ?? ze nie nalezy sie przejmowac krytykantami :crazyeye: ???no kto :crazyeye: ?
jak robaczki powinny siedziec pod kamyczkiem to ja tez powinnam a wylazłam !!

Posted

dorplant-ja naprawde,serio-serio mam zdanie ze powinnam siedizec cicho i sie uczyc.uwazam ze jak ktos przeszedl eliminacje i zakwalifikowal sie do mp to taki trening jest robiony pod mistrzostwa i macie tyle sekwencji od schematow do wygladzenia ze...no fajnie byloby sie spotkac i pogadac ale niekoniecznie wtedy kiedy skupiacie sie na pracy.a chita to dopiero rozpoczela starty w ipo1 a na schh1 pojedizemy dopiero na jesieni[egzamin mamy w niemczech zdany na v,zreszta gooopia krowa wszytkie egzmainy ma na v-sedziowie ze slepota oczna ja oceniali zdaje sie a mnei przy niej:roll: ].zaczniemy w estonii,rosji,austrii.moze damy rade w niemczech.chociaz mi jest gooopio bo komus obiecalam ze bede robic ja i kwalifikowac do m.niemiec fh a ja dalam doopy bo mi sien ie chce i tylko raz wystartowalismy[i shado wtedy zrobil fh2].
ja to uwazam ze inni powinni sie piac do gory-ja to sobie juz odpuszcze.

Posted

no dobra zrobimy Ci nalot z Kasia R pózniej ,to se pogadamy !
ale ciezko bedzie bo ja piwska :shake: nie za bardzo pijam :lol: :lol: .
A teraz spadam bo mam 6 nowiuskich parawanów i nie moge sie doczekac zeby je wypróbowac !!
pa pa i jak chcecie to zdam relacje z jutrzzejszego treningu !??

Posted

[quote name='dorplant']Nawet nie powinnam sie dziwic ,bo sama łaziłam z noga w gipsie po sladzie ;)
[/quote]

Wiem... Pamiętam 8)

Posted

mimoza .to gwiazda.baltowski przy okazji.mimoza panicznie sie boi zabierania baltowskiemu rekawa w zwiazku z tym robimy przerzut na klin bo nauczyla go szarpania rekawa i nakrecania sie.dopoki mimoza nie oprzytomnieje na zajeciach baltowski nie bedzie pracowal w pelni swoich mozliwosci.mimoza-pij przed treningiem no nie iwem moze z 10 red bulli bo ty kochanie zamotana jestes dosc pokaznie.z baltowskim robie tylko wstep do blokady pozoranta.bo piszczy koszmarnie.ostatnio zaczal szczekac troche glebiej.nie robimy jeszcze osaczenia.tylko blokade przez oszczekanie.to sa filmy z wczorajszego treningu-bylo goraco jak cholera a mnei polamalo.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=i3vT5qxSIus[/URL]
max niezywy po srodowej obronie ledwo zipal.max jest bardzo miekki,trudno go rozgrzac do jakiejs mocniejszej pracy.ale juz nie reaguje odskokiem na obciazeniu palka[no my mamy bacior] no i wogole nie lapie rekawa juz za sam koniec.ale nadal czesto za nisko.jak oze to sie wycofa raczej.agis wziela najgorsza safandule z miotu bo chciala miec psa ciape.a teraz z tym psem robimy ipo:roll: .
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Kv2sRC9j_zo[/URL]
pyros pracuje przy drzewie bo ma problemy ze skupieniem sie na pozorancie[jego interesuje wsyzsko a najbardziej aga-nie schodzi z przewodnika na pozoranta],nie trzyma rekawa-nie zaciska szczek.ucze na razie mozolnie lapania i buduje mu ego.:cool3:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=PPTpLTV2VD0[/URL]
i tika-pierwszy raz bawi sie z obcym:multi: bez cofek i ujadania
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=0bNhBw-mhEw[/URL]
poczatek pracy z bublem nad stabilnoscia chwytu i wyciszeniem.bu wpada na pozorancie w konflikt.mamy psa lekowego z mnostwem fobii ktorego trzeba nauczyc spokojnego chwytu.nie zablokowana reka pozoranta z rekawem wali glowa jak wszciekla-zablokowana zsuwa chwyt do klow.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=vbH-6rM5qy0[/URL]
deedee-rozszczekana,lekko histeryczna,ale juz lapiaca rekaw glebiej,i przede wszytkim nie knujaca jak walnac w czlowieka.nadal za nisko pracujaca.oszczekiwala np.wlazac miecy mnie a namiot albo krazac w dizwnych miejscach:cool1: .slabo trzymala face to face
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=IoO-m4vK6g0[/URL]
no i na koniec musialam dac rekaw fafloskiemu i surykatce bo cala godzine czekaly:D
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=bJqlU2ar9hA[/URL]

Posted

nawet nie iwesz jak baaardzo:diabloti: .wnerwia mnie brak skupienia na pracy i swoim psie.zwlaszcza ze wsyztko tlumacze lopatologicznie przed zajeciami.
KasiuR-ja NIGDY nie mowilam ze jestem mila.jestem wredna:diabloti: i opieprzania sie nie ma.a ze sobie rozpierniczaja psy jak tylko nie przypilnuje to na filmach widac.:angryy:

Posted

wiesz co innego teroria co innego praktyka ....a w szkole nie uczyli wykorzystania wiedzy w praktyce za bardzo ..... ale opieprzaj offkors .... braki trzeba wyrównywać i tffardym być a nie miętttttkim .....:diabloti:

Posted

[quote name='KasiaR']Oglądam własnie filmik z Balto ii ..... kurna ... Ayshe ty pyskata jesteś jesteś :megagrin:[/QUOTE]

Ayshe jest po prostu sobą :eviltong: , wrzeszczy, ale jak coś dobrze zrobimy (w miarę i baaaardzo rzadko of kors) to... hmmm, no może nie pochwali, ale nie opieprzy :oops:

Te filmy są straszne, człowiek publicznie się wstydzi, trochę motywuje, ale i dołuje. Nie chcę dzisiaj na zajęcia... Znowu będę do doopy :placz: :placz: :placz:

Posted

mimoza skarrbie-po prostu pracuj nad lekiem i tyle.ja cie nie bede stresowac.sama bede przerzucala balto na klin i juz.ale przydaloby sie zebys mniej chaotycznie pracowala.o to tylko mi chodiz.lek jest taka rzecza ze nie mozna nikomu kazac przestac sie bac.ja poczekam.lae nie moge dopuscic do tego zeby jeszcze bardziej twoj lek rozwalil balto.wiec jakos to musze pogodzic.

Posted

[quote name='ayshe']mimoza skarrbie-po prostu pracuj nad lekiem i tyle.ja cie nie bede stresowac.sama bede przerzucala balto na klin i juz.ale przydaloby sie zebys mniej chaotycznie pracowala.o to tylko mi chodiz.lek jest taka rzecza ze nie mozna nikomu kazac przestac sie bac.ja poczekam.lae nie moge dopuscic do tego zeby jeszcze bardziej twoj lek rozwalil balto.wiec jakos to musze pogodzic.[/quote]

Ja to wiem (bo mi to wbijasz do łba:razz: ), muszę tylko sama ze sobą dojść do ładu. Założę azbestowe spodnie, nakolanniki, rękawice jak do grilla po pachy, maskę florecisty i spokojnie wydrę mojemu samolubnemu pieskowi łup, he he:lol:

Posted

wydzieranie to nie najlepsze okreslenie wyciszenia i pracy nad konfliktem o lup z przewodnikiem:roll: .
mimoza-ja was kocham lae bardziej wasze psy sa bliskie memu wrednemu sercu i podstepem,przemoca werbalna:diabloti: ,cierpliwoscia i manipulacja zrobie wszytko,wykorzystam kazdy sposob zeby osiagnac zamierzony cel.:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']wydzieranie to nie najlepsze okreslenie wyciszenia i pracy nad konfliktem o lup z przewodnikiem:roll: .
mimoza-ja was kocham lae bardziej wasze psy sa bliskie memu wrednemu sercu i podstepem,przemoca werbalna:diabloti: ,cierpliwoscia i manipulacja zrobie wszytko,wykorzystam kazdy sposob zeby osiagnac zamierzony cel.:diabloti:[/quote]

No przecież ja żartowałam z tym wydzieraniem :obrazic: Tak jak z azbestem i maską...

Posted

wiem ze zartowalas.ale wole jasno powtorzyc:evil_lol: .bo wam czasami a wlasciwie czesto wpadaja do glowy przedziwne pomysly:roll: :evil_lol: .
burza dzisiaj nas piorunami przepedzila z obrony:angryy: .walilo tak ze juz wlasciwie obok nas.no i lunelo.szybciorem zesmy sie musieli zmyc:mad:

Posted

[quote name='ayshe']wiem ze zartowalas.ale wole jasno powtorzyc:evil_lol: .bo wam czasami a wlasciwie czesto wpadaja do glowy przedziwne pomysly:roll: :evil_lol: .
burza dzisiaj nas piorunami przepedzila z obrony:angryy: .walilo tak ze juz wlasciwie obok nas.no i lunelo.szybciorem zesmy sie musieli zmyc:mad:[/quote]

Ja zdążyłam wejść do domu, jak zaczęła się burza. A że mieszkam 3 przystanki autobusowe od wisły, to nietrudno było się domyślić, ze macie przerąbane na trenningu. Niestety prognoza na najbliższe 4 dni jest mało atrakcyjna: burze, burze i jeszcze raz burze. Przy upale. Rewelka :shake:

Posted

no ...fajnie...najpierw sie troszke ugotujemy a potem bedzie.duszniej..........mam nadzieje ze jednak bedize chlodniej o przyszlego tygodnia.:roll:

Posted

[quote name='KasiaR']dziewczynki sorry za małego offa ale czy wątek o skierniewickim schronie to widać wogóle czy nie.....[/quote]

...Widać...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...