Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeataG']Nie wiedziałam, że Aśka z Tobą mieszka i wie, jak Whisky zachowuje się na co dzień. :evil_lol:[/quote]

Mieszkac nie mieszka, ale nie raz go widziala, na zawodach, treningach, wystawach, u mnie w domu.

Posted

[quote name='KasiaR']Jeszcze dziś idę wpłacić ze udział w semi. z K. Fuchsem :multi: :multi: :multi: tylko chyba raczej bez psa, bo na starcie nie chce błazenady robić i zeby schlastali i mnie i psa ....[/quote]

Tak się wetnę :-) Ja zapisałem się z psem (saJo dzielnie namawiala :razz:) i generalnie mam głeboko w tyle, czy ktoś skrytykuje mnie czy psa. Jadę dla Fuchsa a nie wszystkowiedzących-i-wszystkomających specjaliztuff :p
Bierz psa :-)

Posted

marciashka-absolutnie popieram:D
tyle ze olanie czepialstwa jest hmmm fajne w teorii a w praktyce czlowieka nosi niestety:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']marciashka-absolutnie popieram:D
tyle ze olanie czepialstwa jest hmmm fajne w teorii a w praktyce czlowieka nosi niestety:roll: :evil_lol:[/quote]

Masz 50% racji :p (chodzi mi o poparcie ofkors :eviltong: )
Jasne, że może nosić, o ile bierzesz pod uwagę mołostkowość i typową dla wielu dulszczyznę. Ktoś mnie krytykuje w jakiejś dziedzinie? Ok, ale mam świadomość, że jest ileś innych, w których mogę go zrównać z parkietem. Poza tym dla mnie podstawą jest to, że chcę się czegoś nauczyć, a do tego tak się składa, że będzie tez tam kilkoro przyjaciół, z którymi trenuję, i nawet jeśli ja czegoś nie zauważę, to ktoś z nich mi o tym powie.
Ale ayshe Twój post ma jeszcze jedno dno :p - seminarium stało pod znakiem zapytania, albo większość zgłasza się bez psów, bo jest grupa fahoffcoooff, ktorych poczatkujacy lub mniej pewni swoich czy psa mozliwosci się po prostu boją. Bo ci, zamiast pomóc (chciażby żeby udowodnić Fuchsowi, że sport kynologiczny nie jest w Polsce chory), będą pokazywać swoją "wielkość".
Ja podtrzymuje - jadę dla siebie i swojego psa, do tego mam nadzieję, że nawet na moich błędach skorzystają moi przyjaciele. A baranów olewać, o ile tacy się trafią :p:p:p

Posted

[quote name='saJo']Marciashka
To teraz uwazaj! Bo masz eksteriera :razz:[/quote]

I udowodnię światu, jak można połączyć piękne z pożytecznym :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

ech dizewczyny zazdroszcze wam postawy.....ja to wole pod kamyczkiem....jeszcze nadal nie powiedzialam uwe ze nie jade do tej belgii:roll: .ale sie wnerwi aaaa...musze mu jednak powiedizec wczesniej niz w piatek bo w piatek mielismy wyyyyylatywac:cool1: .ale mam kurna....przerypane....:placz:

Posted

[quote name='Marciashka']Tak tylko zapytam, czy ja też "dziewczyny"??? :angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]

Hmmm... Wiesz, tutaj gro jest dziewczyn, a Marciashka kończy się na "a", czyli tak, jak "babskie" imiona w Polsce. Ale ja weszłam na Twój publiczny profil i sprawdziłam maila. I teraz wiem, że jesteś Marcinem :cool1: :p

Agis, płyta działa. Dzięki jeszcze raz. I nie wiem, co chcecie od mojego podbiegania do pozzzoranta. Bardzo ładnie to robię :-)

Posted

[quote name='mimoza']Hmmm... Wiesz, tutaj gro jest dziewczyn, a Marciashka kończy się na "a", czyli tak, jak "babskie" imiona w Polsce. Ale ja weszłam na Twój publiczny profil i sprawdziłam maila. I teraz wiem, że jesteś Marcinem :cool1: :p
[/quote]

Błogosławiony między niewiastami..... :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Marciashka']Tak tylko zapytam, czy ja też "dziewczyny"??? :angryy::angryy::angryy:[/quote]a co nei podoba ci sie ?:roll: :eviltong: :evil_lol: .
nie no mamy tu paru facetow ale sa ekhem mniej gadatliwi:diabloti: .
mimoza-no nic poza tym ze nabieg robisz w pozycji embrionalnej trzym,ajac linke .i tak dajesz z 15m.:diabloti:

Posted

[quote name='Marciashka']Tak się wetnę :-) Ja zapisałem się z psem (saJo dzielnie namawiala :razz:) i generalnie mam głeboko w tyle, czy ktoś skrytykuje mnie czy psa. Jadę dla Fuchsa a nie wszystkowiedzących-i-wszystkomających specjaliztuff :p
Bierz psa :-)[/quote]
popieram!!!
a z ciekawosci sptyam jakiego masz psa bo domyslam sie ze eksteriera?
a co do specjalistów to oni dopiero sa pod presja :razz: ,jak plame dadza to ,niestety ,krytyka jest wielka ! a mysle ze niepotrzebnie !
jakby to człowiek był doskonały i nie miał prawa do błedu!
:shake: nie lubie takiej krytyki ,bo nie myli sie ten co nic nie robi !!
a ze smiesznostek powiem wam ze na sem z dr. Raiserem najbardziej sie dostało "starym" szkoleniowcom co drugi był "shit handler"ale wtedy jakos sie nikt nie obrazał ,nie krytykował ,wszyscy dzielnie to zniesli :evil_lol:

Posted

Dzien Dobry ,wrociłam z moimi nieuzytkami z wyprawy rowerowej na Mazury.I powim Wam ,ze było poprostu super.
Polecam takie malutkie wakacje kazdemu .Rowerek ,pieski i te wspaniałe krajobrazy ,spanie pod namiotem byle gdzie ,wolnosc.
Moje nieuzytki sprawdziły sie pod kontem takich wyprawa super.Tzn Bianka .Niestety Zuzanka chyba juz jest za stara i to było widac jak wielokilometrowe trasy ja mecza.Wielce załuje ,ze dopiero teraz mam moznosc takich wyprawa kiedy ona jest juz za stara ,bo ten pies wybitnie nadawał sie do takiego wspolnego spedzania czasu-piekny energooszczedny rodzaj kłusu, duza energia ,ciekawosc konieczna do poznawania swiata.No szkoda.
Hodowczyni Bianki ,kochana Animacja ,namowiła mnie zebym zmieniła na wyjazd karme ,na ta dla psow pracujacych ( bo na ogoł im gotuje).
Karme zmieniłam i.....masakra jak psy sie zachowywały pierwszego dnia na Mazurach.Były tak naładowane energia ,ze ja nie mogłam 15kilogramowej Bianki utrzymac na smyczy :-) na szczescie ruszenie w trase pomogło im spalic nadmiar energi :-) Tak wiec Animacjo ,karma sie sprawdziła :-)
No i tak ,wrociłam i do roboty ale juz planuje taki sam wypad jesienia.Chyba bakcyla złapałam :-)

Posted

ayshe napisz prosze czy zeby startowac w niemczech wystarczy byc członkiem SV ,czy jeszcze trzeba sie do jakiegos niemieckiego klubu szkoleniowego zapisac ?

Posted

mamy z kundlami tyle do nadrobienia... najpierw pogrzeb w rodzinie, później wyjazd do szczecina (jakoś na tą karmę muszę zarobić)...

a wczoraj na szkoleniu dowiedziałam sie że na sobotę moje booraczki i ja dostaliśmy zaproszenie na festiwal policjantów (czy cóś takiego :razz:). będziemy pokazywać jakie z nas mądre i uzdolnione szczeniaczki-buraczki są :mad: (poza mną, bo to ja największy burak z tej gromady jestem:cool1:).

tak więc dziś, jutro, piątek i sobotę będziemy ćwiczyć (tylko kiedy??? tyle pracy mam :placz:).
poza tym z sukcesów szkoleniowych to mogę powiedzieć że mój flegmatyk misio w końcu się trochę rozkręca (w końcu! nareszcie:lol:), co prawda jeszcze nie na gryzaka, tylko na paróweczkę, ale zawsze coś do przodu. zaś frodzisław zjadł wszelkie rozumy. wczoraj miał wstęp do obrony i (tfu, tfu) jak zwykle okazało się że to ja jestem najsłabszym ogniwem. ten zakręcony gnojek wszystko zrobił jak należy - obszczekał pozoranta, rzucał się na szmatę, gonił ją, wynosił za plac. tylko ja muszę się wszystkiego nauczyć :placz:. się załamuję :mdleje:.

wcale się nie dziwię szkoleniowcom że tak na właścicieli psów się drą. ja wczoraj myślałam że siebie samą skopię... acha, mieliśmy też wstęp do śladów, mam rzekomo codziennie robić jeden (kiedy???) powiedzcie mi tylko jedno -czy ślady muszę robić w miejscu zupełnie innym niż spacery? - mam świetny teren koło domu gdzie chodzimy z frodosławem na spacery i nadawał by się na ślady - trawa, ogrodzone, więc mogłabym robić ślad, wracać i mieć pewność że wszystko jest jak należy bez potrzeby jechania z psem samochodem. teren jest duży (jak 3 boiska szkolne).

Posted

[quote name='mimoza']
Agis, płyta działa. Dzięki jeszcze raz. I nie wiem, co chcecie od mojego podbiegania do pozzzoranta. Bardzo ładnie to robię :-)[/quote]
Hehe, ale to nie to podbieganie :evil_lol: To wlasciwe dopiero zobaczysz :cool3: :evil_lol:

Posted

fafloski NIE puszczajacy rekawa:mad:
[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=qYooNZqsZFY[/URL]
dorplant-najlepiej szczerze mowiac podpiac sie pod klub.a czlonkiem sv milo jest byc z wielu powodow:evil_lol:
ps.bandazowac cycki se,bandazowac cycki sena pozorowaniu a nie tylko na treningach aaaaaaaa zenada......
ps2-dorplant-ja nie powiem co o mnie powiedzial raiser na treningu...ekhem....juz nie mowiac o jego zdaniu an temat pt.baba-pozorant:(

Posted

[quote name='ayshe']ech dizewczyny zazdroszcze wam postawy.....ja to wole pod kamyczkiem....jeszcze nadal nie powiedzialam uwe ze nie jade do tej belgii:roll: .ale sie wnerwi aaaa...musze mu jednak powiedizec wczesniej niz w piatek bo w piatek mielismy wyyyyylatywac:cool1: .ale mam kurna....przerypane....:placz:[/QUOTE]

kurna Ayhse to musisz się pośpieszyć bo jak dowie się za pięc piąta do dopiero będzie szał hahahahahahah

Posted

[quote name='Marciashka']Masz 50% racji :p (chodzi mi o poparcie ofkors :eviltong: )
Jasne, że może nosić, o ile bierzesz pod uwagę mołostkowość i typową dla wielu dulszczyznę. Ktoś mnie krytykuje w jakiejś dziedzinie? Ok, ale mam świadomość, że jest ileś innych, w których mogę go zrównać z parkietem. Poza tym dla mnie podstawą jest to, że chcę się czegoś nauczyć, a do tego tak się składa, że będzie tez tam kilkoro przyjaciół, z którymi trenuję, i nawet jeśli ja czegoś nie zauważę, to ktoś z nich mi o tym powie.
Ale ayshe Twój post ma jeszcze jedno dno :p - seminarium stało pod znakiem zapytania, albo większość zgłasza się bez psów, bo jest grupa fahoffcoooff, ktorych poczatkujacy lub mniej pewni swoich czy psa mozliwosci się po prostu boją. Bo ci, zamiast pomóc (chciażby żeby udowodnić Fuchsowi, że sport kynologiczny nie jest w Polsce chory), będą pokazywać swoją "wielkość".
Ja podtrzymuje - jadę dla siebie i swojego psa, do tego mam nadzieję, że nawet na moich błędach skorzystają moi przyjaciele. A baranów olewać, o ile tacy się trafią :p:p:p[/QUOTE]

[B]Marciashka[/B] masz rację ! i podpisuję się swoimi i burasa łapami . I koffffam was wszystkie dziewczyny za taki doping :loveu: ale jeżeli mam być szczera :oops: jestem spłukana :placz: póki co wpłacam bez psa co by mi good bye nie powiedzieli a jak się trafi trochę grosza to dopłacę :p

Posted

[quote name='KasiaR']kurna Ayhse to musisz się pośpieszyć bo jak dowie się za pięc piąta do dopiero będzie szał hahahahahahah[/quote]sprawa sie rypla.wczoraj klelam ze chita jest wredna klucha a chita zlapala jakies swinstwo albo cus bo ma biegunke.ledwo lazila dzisiaj na treningu i odpuscilismy.za to fafloski popracowal sobie nieco:diabloti: .w zwiazku z tym uwe powiedizal ze startu w sobote nie bedzie a ja zrobilam wybitnei smutna mine:roll: :lol: .hehehe :razz: .
ps.tak sobie mysle ze wariatka musiala zezrec jakies fuj zielsko z ktorym biegala w paszczy.bo ona zrywa co popadnie i lata jak gooopek z tym w japie.uposledzona umyslowo surykatka...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...