Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szira/Gosia']O przepraszm Ja na tresurce, jestem:mad: to po tresurce sie zmywam:lol: jutro nas nie ma:lol:[/quote]
Acha to tylko to dobre co planujemy po tresurce cię omija :evil_lol: kondolencje!!!Nie martw się na pewno ktoś zda ci relacje a może jakieś zdjątka załączy:multi::multi:

Posted

Acha nie dopadłam MOniki. Dzwoniłam i dzwoniłam w końcu około 23 dopadłam pana Męża który obiecał że jego lepsza połowa oddzwoni ale nic z tego -nie doczekałam się. Ide teraz z burkiem jak wróce to postaram się ją złąpać. PApa

Posted

monisieczka-odezwij sie:placz: .ja mam dla ciebie reszte za szkolenie:cool1: .no i szkoda strasznie zebys nie byla z dziewczyna na sladach:-(

Posted

Własnie, Monisieczka, nie wiesz co tracisz!!! W życiu takiego miłego tressera nie widziałaś!!! ;)
A ja w ramach odregowywania szoku, ze trener taki miły - pożeram własnie pizzę :D

Posted

[quote name='ayshe']monisieczka-odezwij sie:placz: .ja mam dla ciebie reszte za szkolenie:cool1: .no i szkoda strasznie zebys nie byla z dziewczyna na sladach:-([/quote]
Matko moja złota !!!! tesknicie na nami???? Boszzzz jak się wzruszyłam !!!! Rycze jak bóbr...

Posted

[quote name='monisieczka']Matko moja złota !!!! tesknicie na nami???? Boszzzz jak się wzruszyłam !!!! Rycze jak bóbr...[/quote]My do ciebie z srecem na dłoni, a ty se jaja robisz :placz: Nie wiem, jak ayshe, ale ja chyba się w sobie zamknę, ot co! :obrazic:

Posted

[quote name='asher']My do ciebie z srecem na dłoni, a ty se jaja robisz :placz: Nie wiem, jak ayshe, ale ja chyba się w sobie zamknę, ot co! :obrazic:[/quote]
Boszzz ale na naprawde się wzruszyłam:loveu::loveu:!!!! Nie zamykaj się w sobie plizzz bo bedę zmuszona podziałac na ciebie swa tajna wiedza ;)

Posted

[quote name='asher']Własnie, Monisieczka, nie wiesz co tracisz!!! W życiu takiego miłego tressera nie widziałaś!!! ;)
[/quote]
No nie da się ukryć tresser cały czas się śmiał -śmiał się z przemoczonych ubłoconych kursantów:mad::mad::mad:. Chichrał się tak że mało co portki jej z tyłka nie spadły:angryy::angryy:. Załuje jednak że nie wylałam jej tej wody Josha na głowe -taki fajny widok by był no i można by sie też pośmiać:multi:. No ale co się odwlecze to nie uciecze:evil_lol:. Dziewczyny na jutro zapowiadają deszcze większe niż dzisiaj ubieżcie się jakoś. No i pamiętajcie błocko będzie ciutka większe niż dzisiaj.:eviltong:

Posted

Ło matko, jutro też ma lać??? Pierdzielę, nie piorę spodni, ani bluzy, skoro jutro też mam się wypaćkać :lol:

Ewa-Jo, a kiedy będą zdjęcia? :cool3:

Posted

Asher umówiałyśmy się wszystkie na spotkanie po wtorkowych zajęciach czy mi się tylko wydaje???? Bo jeżeli tak to możnaby od razu omówic dokładnie sprawe stowarzyszenia i wybrać jakąś nazwe. Dobrze by było z tym tematem ruszyć bo pewnie załątwianie troche potrwa.

Posted

[quote name='asher']Ło matko, jutro też ma lać??? Pierdzielę, nie piorę spodni, ani bluzy, skoro jutro też mam się wypaćkać :lol:

Ewa-Jo, a kiedy będą zdjęcia? :cool3:[/quote]
plese wg. zyczeń:
[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/8494/img03818nx.jpg[/IMG]

tyłek Baroszka mi się ciachnął
[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/3375/img03831jq.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Asher umówiałyśmy się wszystkie na spotkanie po wtorkowych zajęciach czy mi się tylko wydaje???? Bo jeżeli tak to możnaby od razu omówic dokładnie sprawe stowarzyszenia i wybrać jakąś nazwe. Dobrze by było z tym tematem ruszyć bo pewnie załątwianie troche potrwa.[/quote]Ja nic o umawianiu się na wtorek nie wiem, ale nie ma sprawy, mogę zostać ;) A o pomyśle stowarzyszenia dowiedziałam się dziś po zajęciach, więc tym chętniej spotkam się, żeby sprawę obgadać :cool3:
Hahaha, moge być skarbnikiem :diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']plese wg. zyczeń:
[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/8494/img03818nx.jpg[/IMG][/quote]
No proszę, jakiego mam sucza - chlejusa! Piwo hipnotyzuje :mad:

Posted

Gosiku do twarzy ci z Joshem
[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/466/gosiajo6po.jpg[/IMG]

treser ukrył piwko
[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/7360/treschowapiwo9dp.jpg[/IMG]

luzaczki
[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/2429/luzaki5bu.jpg[/IMG]

Posted

fajnie tak-weekend dlugi zajefajny czuje sie jak zaba:razz: .alix-hehe wywalilas advokacika?:cool3: .:drink1: :cunao: :drink1: .aaaaaa jak sie jechalo aftobusikiem spowrotem?aaaaaalix:helo:

Posted

[quote name='ayshe']fajnie tak-weekend dlugi zajefajny czuje sie jak zaba:razz: .alix-hehe wywalilas advokacika?:cool3: .:drink1: :cunao: :drink1: .aaaaaa jak sie jechalo aftobusikiem spowrotem?aaaaaalix:helo:[/quote]
Tresser dbający o kursantów to na jutro jakiś pontonik by załatwił:evil_lol:. Albo może zacznijcie układać ślady w jakimś pomieszczeniu -hali lub muzeum!!!!:eviltong: Jejku a my jutro nie będziemy na śladzikach boże jak mi szkoda:lol: jak fajnie byłoby utaplać się w błocku po pachy :cool1:,mieć wszystko przemoczone nawet figi i włoski w strąkach :multi:,z których woda ścieka. No bardzo mi tego będzie jutro brakować :diabloti:.Dziewczyny zazdroszcze wam :eviltong::eviltong: .No i radochy tresserka i jego naśmiewań:mad::mad:

Posted

[quote name='ayshe']fajnie tak-weekend dlugi zajefajny czuje sie jak zaba:razz: .alix-hehe wywalilas advokacika?:cool3: .:drink1: :cunao: :drink1: .aaaaaa jak sie jechalo aftobusikiem spowrotem?aaaaaalix:helo:[/quote]

o matko wyrzucilam go:placz:przepraszam:oops: to wszystko przez to piwo ja myslalam ze tam sa same smieci:wallbash::flaming:Odkupie i we wtorek na szkolnku oddam ( BO JUTRO MNIE NIE BEDZIE)
Autobusikiem jechalo sie urooooczo:eviltong: dobrze ze oproznilam pecherz przed podraza bo zostawialabym w autobusie jeszcze wieksza kaluze:cool1: kapalo ze mnie jeszcze w domu.I normalnie tylek sobie odmoczylam od tego deszczu:eviltong: Wzielam goraca kapiel Spa i juz mi lepiej:lol:
zdjecia nawet nie skomentuje bo szkoda gadac:-?

Posted

[B]Alix,[/B] normalnie sie posikałam :roflt: :roflt: :roflt: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tam jeszcze czipsy były :lol: :lol: :lol:

Słuchajcie, TO KTO W OGÓLE JUTRO BĘDZIE? Tylko ja? :-o Jeśli tak, to chyba bez sensu robić jutro szkolenie? :lol:

Posted

Może Champ do jutra dojdzie do siebie???? Alix nawet się miałam zapytać jak wróciłaś od śmietnika czy wypiłaś zanim wywaliłaś ale mi z nadmiaru wody jakoś się zapomniało.

Posted

Wy się odmaczałyście, a ja miałam bliskie spotkanie z Rzeźnikiem-Sadystą (moja mama w roli pielęgniarki:diabloti:):diabloti:
woda utleniona + rana to bardzo złe połączenie:mad:

co dzisiaj były za ślady?

Posted

Ufff, Sylwia, żyjesz :multi: Jak samopoczucie?
Nie wiem czemu, nie mogłam dziś wysłać cii priwa? :???: Może masz skrzynkę przepełnioną?
Skrobnij mi na priw swój numer, bo ja zwykle - nie zapisałam sobie :oops:

Posted

jeszcze żyje, ale boje sie mamy ze strzykawką:lol: w sumie to pomijając czyszczenie rany(brrr), to bardziej bolące są zakwasy od schylania sie niz to całe ugryzienie;)
nie wiem czemu priw nie doszedł, mam tylko 77 wiadomosci, hmm...
no i powiedzcie co dzis było oprócz piwa i advokata?:evil_lol:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']jeszcze żyje, ale boje sie mamy ze strzykawką:lol: w sumie to pomijając czyszczenie rany(brrr), to bardziej bolące są zakwasy od schylania sie niz to całe ugryzienie;)
nie wiem czemu priw nie doszedł, mam tylko 77 wiadomosci, hmm...
no i powiedzcie co dzis było oprócz piwa i advokata?:evil_lol:[/quote]

Zdrówka życzymy i szybkiego powrotu na treningi jak na razie wodno śladowe.:loveu: Piwko było smaczne ale adwokacik odwalił ślad własny i obcy oraz rewir a następnie poszedł do śmietnika.:crazyeye::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...