Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='agis']:roflt: :roflt: :roflt: umarlam ze smiechu. Igla jest the best :evil_lol:
[/quote]

no i Heki fajnie waruje :evil_lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nastepna lista:
miejsce 1-bu z mina na glonka-tata dawaj,i tata-glonek okrutnik udaje ze nie widzi
miejsce 2-eddiii ze standardowa mina -"palimy"?:cool3: :multi: .
miejsce3-brak czesci twarzowej czispika -czy to nie jama chity?:razz:
miejsce 4-tollerka z mina"a ty kurna kto jest?":-o :cool3:

Posted

[quote name='Eddiii']no i Heki fajnie waruje :evil_lol:[/quote]heki wlaczyla tryb na foczke i ona w tej pozycji sie przmeieszcza przodem co jest jedyne w swoim rodzaju-foczkowy pelzacz labkowy henia:loveu:

Posted

wiecie co?zycie z dwoma onami to masakra.co innego 12 albo wiecej.:diabloti:

strasznie tesknie za swoimi psami.ale maja tam super w bieszczadach...musze to sobie powtarzac.....boszsz....jak jest ta banda czubow-zle.jak ich nie ma -tragedia.:placz:

Posted

hmm a ja mam pytanko... czemu ejden poczwarek robi wszystko przy prawej nodze??jakies takie widizmisie wlascicielki??:> bo keidys myslalam, ze duzego psa tez bede przy prawej prowadzac itp.. bo latwiej bedzie mi go utrzymac bo prawa reke mam silniejsza;p pytam z czystej ciekawosci:)

Posted

[quote name='marmara_19']hmm a ja mam pytanko... czemu ejden poczwarek robi wszystko przy prawej nodze??jakies takie widizmisie wlascicielki??:> bo keidys myslalam, ze duzego psa tez bede przy prawej prowadzac itp.. bo latwiej bedzie mi go utrzymac bo prawa reke mam silniejsza;p pytam z czystej ciekawosci:)[/quote]
Widzimisie :cool3: A serio, to jestem leworeczna, wszystko robie na odwrot :diabloti: :cool1: No i kwestia przyzwyczajnie. Poprzedni pies tez tak chodzil, przez 13 lat, wiec jakos nie moglam sie przestawic :evil_lol:

Posted

Na zawodach OB i na egzaminie PT nikt nie robil problemow. Na OB tylko trzeba zglosic sedziemu przed startem, ze pies bedzie chodzil po drugiej stronie :lol:
Z poprzednim psem zdawlam IPO i tez bylo spoko.

Posted

ja tez jestem mankut i jakos tak chodza mi po lewej-indywidualistka uparta...ma szczescie ze kujon tylko z siad paralizator by sie przydal maksowi:razz: :diabloti:

Posted

A ja jestem przestawiony mańkut i pies chodzi w cywilu po prawej (jak idę z dwoma, to jeden po prawej, drugi po lewej), a na szkoleniu po lewej. :evil_lol: Przynajmniej tym nie denerwujemy treserka. :eviltong:

Posted

[quote name='agis'] Z poprzednim psem zdawlam IPO i tez bylo spoko.[/quote]
:crazyeye:

Agis czy ty sprawdzalas jakos alergeny u Maxa czy mi sie cos przysnilo?

Posted

[quote name='Eddiii']:crazyeye: [/quote]
No co taka zdziwiona? :evil_lol:

[quote name='Eddiii']Agis czy ty sprawdzalas jakos alergeny u Maxa czy mi sie cos przysnilo?[/quote]
Tak, sprawdzalam, tzn. wetka sprawdzala.

Posted

[quote name='ayshe']ja tez jestem mankut i jakos tak chodza mi po lewej-indywidualistka uparta...ma szczescie ze kujon tylko z siad paralizator by sie przydal maksowi:razz: :diabloti:[/quote]
Oj, tam zaraz uparta. Przyzwyczajenie druga natura czlowieka (jakos to tak lecialo) :evil_lol:
Moze Tresserek zalatwi paralizator :cool3: , bo za ten siad to ja go kiedy zamorduje :mad: ;)

Posted

[quote name='agis']No co taka zdziwiona? :evil_lol:

Tak, sprawdzalam, tzn. wetka sprawdzala.[/quote]

no nie wiedzialam :roll: teraz juz wiem czemu taki prymus jestes :diabloti:

ale co i jak i gdzie i kto ?

Posted

[quote name='Eddiii']no nie wiedzialam :roll: teraz juz wiem czemu taki prymus jestes :diabloti:

ale co i jak i gdzie i kto ?[/quote]
Co: wszystko (wet ma probki roznych pokarmow, mozna przyniesc karme)
jak: biorezonansem (cos a'la wahadelko lub magiczna rozdzka ;) )
gdzie: Lecznica Felis, stronka [URL]http://www.felis.waw.pl/[/URL] (mam nadzieje, ze to nie reklama :roll: )
kto: Lek. wet. Alicja Małgorzata Wojciechowska, zadzwonilam i umowilam sie. Przygotuj sie, jesli masz zamiar isc, ze spedzisz co najmniej godzine na takim badaniu, albo i dluzej.

Posted

[quote name='agis']Co: wszystko (wet ma probki roznych pokarmow, mozna przyniesc karme)
jak: biorezonansem (cos a'la wahadelko lub magiczna rozdzka ;) )
gdzie: Lecznica Felis, stronka [URL]http://www.felis.waw.pl/[/URL] (mam nadzieje, ze to nie reklama :roll: )
kto: Lek. wet. Alicja Małgorzata Wojciechowska, zadzwonilam i umowilam sie. Przygotuj sie, jesli masz zamiar isc, ze spedzisz co najmniej godzine na takim badaniu, albo i dluzej.[/quote]

dzieki Agis :loveu:
a odczula tez, bo biorezonansem magnetycznym to ja sie leczylam z alergii ;)

Posted

[quote name='Eddiii']dzieki Agis :loveu:
a odczula tez, bo biorezonansem magnetycznym to ja sie leczylam z alergii ;)[/quote]
Do uslug :lol:
Odczula.
Wybierasz sie z Timonem? To on tez ma alergie? :crazyeye:

Posted

[quote name='ayshe']no napewno.dzisiaj na polach tez mnie doprowadzono do agonii z nerwow:mad: :diabloti: .[/QUOTE]
e tam wszyscy świetnie się bawiliśmy niektórzy prawie płakali ze śmiechu.:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Cytat:
Napisał[B] monisieczka [/B]
OOOOOOO czyzby słodki Joshek doprowadził tresserunia do bialej goraczki???? Ten anioł??????

[quote name='ayshe']nie sam...2 baby,draka,bachus-lachus...:mad: ......
[/QUOTE]
No przynajmniej tym razem Joshua z pańcią [B][COLOR="Blue"]nie są wszystkiemu winni[/COLOR][/B] :crazyeye:

Posted

Eddiii śliczne zdjątka -na szczęście nie ma wśród nich bardzo nas z Joshem kompromitujących:multi: :multi: Wprawdzie trresserek na pewno by cosik znalazł :diabloti: no ale ..............
Jak tam Eto?? jak temperatura?

Posted

masz avatar.
dzisiaj byla fruwajaca obrona.fruwala chili,heki-morderczy lab[z trudem:evil_lol: ],pyrosik prawie-prawie,szira i timon tez pofrunely ale najwyzej ze wzgledu na bycie szczeniorem fruwala chili:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']masz avatar.
dzisiaj byla fruwajaca obrona.fruwala chili,heki-morderczy lab[z trudem:evil_lol: ],pyrosik prawie-prawie,szira i timon tez pofrunely ale najwyzej ze wzgledu na bycie szczeniorem fruwala chili:evil_lol:[/quote]
ciekawa jestem czy kochany treser będzie miał cały kregosłup jak tylko Norasek mocno chwyci rekaw i trza nim bedzie obrócic hehehe:diabloti::diabloti::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...