Eddiii Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='agis']:roflt: :roflt: :roflt: umarlam ze smiechu. Igla jest the best :evil_lol: [/quote] no i Heki fajnie waruje :evil_lol:
ayshe Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 nastepna lista: miejsce 1-bu z mina na glonka-tata dawaj,i tata-glonek okrutnik udaje ze nie widzi miejsce 2-eddiii ze standardowa mina -"palimy"?:cool3: :multi: . miejsce3-brak czesci twarzowej czispika -czy to nie jama chity?:razz: miejsce 4-tollerka z mina"a ty kurna kto jest?":-o :cool3:
ayshe Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Eddiii']no i Heki fajnie waruje :evil_lol:[/quote]heki wlaczyla tryb na foczke i ona w tej pozycji sie przmeieszcza przodem co jest jedyne w swoim rodzaju-foczkowy pelzacz labkowy henia:loveu:
ayshe Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 wiecie co?zycie z dwoma onami to masakra.co innego 12 albo wiecej.:diabloti: strasznie tesknie za swoimi psami.ale maja tam super w bieszczadach...musze to sobie powtarzac.....boszsz....jak jest ta banda czubow-zle.jak ich nie ma -tragedia.:placz:
marmara_19 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 hmm a ja mam pytanko... czemu ejden poczwarek robi wszystko przy prawej nodze??jakies takie widizmisie wlascicielki??:> bo keidys myslalam, ze duzego psa tez bede przy prawej prowadzac itp.. bo latwiej bedzie mi go utrzymac bo prawa reke mam silniejsza;p pytam z czystej ciekawosci:)
agis Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='marmara_19']hmm a ja mam pytanko... czemu ejden poczwarek robi wszystko przy prawej nodze??jakies takie widizmisie wlascicielki??:> bo keidys myslalam, ze duzego psa tez bede przy prawej prowadzac itp.. bo latwiej bedzie mi go utrzymac bo prawa reke mam silniejsza;p pytam z czystej ciekawosci:)[/quote] Widzimisie :cool3: A serio, to jestem leworeczna, wszystko robie na odwrot :diabloti: :cool1: No i kwestia przyzwyczajnie. Poprzedni pies tez tak chodzil, przez 13 lat, wiec jakos nie moglam sie przestawic :evil_lol:
marmara_19 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 hehe:Dfaaajnie:D:D wyroznaicie sie przynajmniej na tle grupy:) a praktycznie jak sie ma taki styl do hmm jakis egzaminow czy zawodow??
agis Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Na zawodach OB i na egzaminie PT nikt nie robil problemow. Na OB tylko trzeba zglosic sedziemu przed startem, ze pies bedzie chodzil po drugiej stronie :lol: Z poprzednim psem zdawlam IPO i tez bylo spoko.
ayshe Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 ja tez jestem mankut i jakos tak chodza mi po lewej-indywidualistka uparta...ma szczescie ze kujon tylko z siad paralizator by sie przydal maksowi:razz: :diabloti:
BeataG Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A ja jestem przestawiony mańkut i pies chodzi w cywilu po prawej (jak idę z dwoma, to jeden po prawej, drugi po lewej), a na szkoleniu po lewej. :evil_lol: Przynajmniej tym nie denerwujemy treserka. :eviltong:
Eddiii Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='agis'] Z poprzednim psem zdawlam IPO i tez bylo spoko.[/quote] :crazyeye: Agis czy ty sprawdzalas jakos alergeny u Maxa czy mi sie cos przysnilo?
agis Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Eddiii']:crazyeye: [/quote] No co taka zdziwiona? :evil_lol: [quote name='Eddiii']Agis czy ty sprawdzalas jakos alergeny u Maxa czy mi sie cos przysnilo?[/quote] Tak, sprawdzalam, tzn. wetka sprawdzala.
agis Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='ayshe']ja tez jestem mankut i jakos tak chodza mi po lewej-indywidualistka uparta...ma szczescie ze kujon tylko z siad paralizator by sie przydal maksowi:razz: :diabloti:[/quote] Oj, tam zaraz uparta. Przyzwyczajenie druga natura czlowieka (jakos to tak lecialo) :evil_lol: Moze Tresserek zalatwi paralizator :cool3: , bo za ten siad to ja go kiedy zamorduje :mad: ;)
Eddiii Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='agis']No co taka zdziwiona? :evil_lol: Tak, sprawdzalam, tzn. wetka sprawdzala.[/quote] no nie wiedzialam :roll: teraz juz wiem czemu taki prymus jestes :diabloti: ale co i jak i gdzie i kto ?
agis Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Eddiii']no nie wiedzialam :roll: teraz juz wiem czemu taki prymus jestes :diabloti: ale co i jak i gdzie i kto ?[/quote] Co: wszystko (wet ma probki roznych pokarmow, mozna przyniesc karme) jak: biorezonansem (cos a'la wahadelko lub magiczna rozdzka ;) ) gdzie: Lecznica Felis, stronka [URL]http://www.felis.waw.pl/[/URL] (mam nadzieje, ze to nie reklama :roll: ) kto: Lek. wet. Alicja Małgorzata Wojciechowska, zadzwonilam i umowilam sie. Przygotuj sie, jesli masz zamiar isc, ze spedzisz co najmniej godzine na takim badaniu, albo i dluzej.
Eddiii Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='agis']Co: wszystko (wet ma probki roznych pokarmow, mozna przyniesc karme) jak: biorezonansem (cos a'la wahadelko lub magiczna rozdzka ;) ) gdzie: Lecznica Felis, stronka [URL]http://www.felis.waw.pl/[/URL] (mam nadzieje, ze to nie reklama :roll: ) kto: Lek. wet. Alicja Małgorzata Wojciechowska, zadzwonilam i umowilam sie. Przygotuj sie, jesli masz zamiar isc, ze spedzisz co najmniej godzine na takim badaniu, albo i dluzej.[/quote] dzieki Agis :loveu: a odczula tez, bo biorezonansem magnetycznym to ja sie leczylam z alergii ;)
agis Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Eddiii']dzieki Agis :loveu: a odczula tez, bo biorezonansem magnetycznym to ja sie leczylam z alergii ;)[/quote] Do uslug :lol: Odczula. Wybierasz sie z Timonem? To on tez ma alergie? :crazyeye:
Ewa-Jo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='ayshe']no napewno.dzisiaj na polach tez mnie doprowadzono do agonii z nerwow:mad: :diabloti: .[/QUOTE] e tam wszyscy świetnie się bawiliśmy niektórzy prawie płakali ze śmiechu.:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
Ewa-Jo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cytat: Napisał[B] monisieczka [/B] OOOOOOO czyzby słodki Joshek doprowadził tresserunia do bialej goraczki???? Ten anioł?????? [quote name='ayshe']nie sam...2 baby,draka,bachus-lachus...:mad: ...... [/QUOTE] No przynajmniej tym razem Joshua z pańcią [B][COLOR="Blue"]nie są wszystkiemu winni[/COLOR][/B] :crazyeye:
Ewa-Jo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Eddiii śliczne zdjątka -na szczęście nie ma wśród nich bardzo nas z Joshem kompromitujących:multi: :multi: Wprawdzie trresserek na pewno by cosik znalazł :diabloti: no ale .............. Jak tam Eto?? jak temperatura?
14ruda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Super foteczki!:loveu: Poznaje Was po psach:razz: .Chyba:cool1:
monisieczka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='14ruda']Super foteczki!:loveu: Poznaje Was po psach:razz: .Chyba:cool1:[/quote] hehehehe ciekawe:diabloti::diabloti:, dekielki to my
14ruda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Czy ja mam avatar?:p Bo u mnie nie widać,bo zmieniałam:cool3: .Ostatnio tyz tak było i po kilku dniach sam sie pokazał.:mad:
ayshe Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 masz avatar. dzisiaj byla fruwajaca obrona.fruwala chili,heki-morderczy lab[z trudem:evil_lol: ],pyrosik prawie-prawie,szira i timon tez pofrunely ale najwyzej ze wzgledu na bycie szczeniorem fruwala chili:evil_lol:
monisieczka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='ayshe']masz avatar. dzisiaj byla fruwajaca obrona.fruwala chili,heki-morderczy lab[z trudem:evil_lol: ],pyrosik prawie-prawie,szira i timon tez pofrunely ale najwyzej ze wzgledu na bycie szczeniorem fruwala chili:evil_lol:[/quote] ciekawa jestem czy kochany treser będzie miał cały kregosłup jak tylko Norasek mocno chwyci rekaw i trza nim bedzie obrócic hehehe:diabloti::diabloti::diabloti:
Recommended Posts