Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='monisieczka']oj tam od razu morderczy norasek.... tresserunio sobie zyczył jazgot i chwyt rekawa to tresserunio ma :eviltong:[/quote]jazgot to nora robi zawsze:eviltong: :evil_lol: .w czwartek dostaniecie opiernicz za ruszanie sie i dlaczego do ciezkiej....:mad: ....nikt wczoraj nie wyciszyl psa po lonzowaniu?:mad: :mad: [noooo agis kujona raz:roll: :diabloti: ].dekielki moje kochane:razz: :cool1: .

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga i Eto']
saJo a jak Brandy?
[/quote]

Bardzo dobrze, ladnie bez problemow spala. Oczka poprawione bardziej niz bylo w planach, ale mimo to czeka ja jeszcze jeden zabieg. Dostala srodki wybudzeniowe przed naszym odjazdem, bo jednak mielismy dluga podroz przed soba i nie chcialam ryzykowac, ze cos sie zacznie dziac, a ja nawet nie bede mogla nic zrobic (bo jak ja znajde weta po drodze :roll: ). Brandy jednak nie miala najmniejszej ochoty sie obudzic, tzn. narkoza przestala dzialac, ale jej sie nic nie chcialo. W planach bylo wyjscie o wlasnych nogach, ale ona lekko tylko uszami ruszala, gdy ja wolalismy. W koncu po pol godzinie zapakowalismy ja do samochodu. I dobrze, bo po 3 godzinach gdy wyciagalismy ja z samochodu nadal nie miala ochoty chodzic :evil_lol: Generalnie czuje sie ok, tylko kolnierz przeszkadza. U niej jest problem w noszeniu kolnierza, bo jej sie zaraz wszystko odparza. Poprzednim razem miesiac leczylismy skore po zdjeciu kolnierza (a i tak miala zdjety przedterminowo). Mama opracowala jakies swoje patenty i mam nadzieje, ze tym razem nie bedzie tak zle.
Dzis zeszla juz troche opuchlizna i gorne powieki bardzo mi sie podobaja, sa ulozone niemal idealnie (no jeszcze jest lekka opuchlizna). Dol nie wyglada dobrze, ale tak mial wygladac (nie mozna bylo go skorygowac bardziej, bo wtedy bylby problem podczas nastepnego zabiegu). Nastepny zabieg okolo czerwaca, do tego czasu maja jej sie wygoic rany i mamy powalczyc ze zmetnieniem rogowki, ktore jej sie zrobilo w skutek stanow zapalnych i mechanicznego uszkadzania przez rzesy.

Posted

to dobrze że z Brandy wszystko idzie ku lepszemu:loveu:
trzymaliśmy kciuki i pazurki...
zmierzyłam Eto temp no i ma 37,3... to chyba nic strasznego .. ale skąd ta senność? (nadal śpi)

Posted

[quote name='ayshe']jazgot to nora robi zawsze:eviltong: :evil_lol: .w czwartek dostaniecie opiernicz za ruszanie sie i dlaczego do ciezkiej....:mad: ....nikt wczoraj nie wyciszyl psa po lonzowaniu?:mad: :mad: [noooo agis kujona raz:roll: :diabloti: ].dekielki moje kochane:razz: :cool1: .[/quote]
wcale nie zawsze!!!! jak ma oszczekac to morde ma zamknietą:p:p.
Życzymy Eto wszystkiego dobrego, żeby mogł sie z nami częściej spotykac.

Posted

[quote name='Aga i Eto']to dobrze że z Brandy wszystko idzie ku lepszemu:loveu:
trzymaliśmy kciuki i pazurki...
zmierzyłam Eto temp no i ma 37,3... to chyba nic strasznego .. ale skąd ta senność? (nadal śpi)[/quote]

Aga, 37,3 to stanowczo za mało. Normalna temperatura psa to od 38,0 do 39,0. Ja bym już leciała do weta.

Posted

[quote name='Eddiii']linia :evil_lol:
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/7254/liniaec1.jpg[/IMG][/quote]
nie przypominaj mi tego sennego koszmaru:mad:.czwarty-eto:).

Posted

[quote name='monisieczka']wcale nie zawsze!!!! jak ma oszczekac to morde ma zamknietą:p:p.
Życzymy Eto wszystkiego dobrego, żeby mogł sie z nami częściej spotykac.[/quote]no tak wtedy to rzeczywiscie milczy jak grob albo pojekuje:diabloti:

Posted

[quote name='agis']baaardzo laaadna ta linia :evil_lol: :diabloti:[/quote]no bo nie idziecie.:diabloti: .boszsz to byl koszmar:roll: .i gdzie ona ladna?chyba od spodu.banda dekli:razz: :evil_lol:

Posted

idziemy :diabloti:
[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/9096/idziemyhi4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/6679/idziemydalejja0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ayshe']no bo nie idziecie.:diabloti: .boszsz to byl koszmar:roll: .i gdzie ona ladna?chyba od spodu.banda dekli:razz: :evil_lol:[/quote]
a pewnie, że dekli, ale twoich ukochanych dekli :evil_lol:a poza tym co ty bys bez nas robiła:loveu:? Zanudziłabys sie naaaa śmierć:diabloti::diabloti:.

Posted

to to ejst ta linia?my na anszym skzoelniu tez w takiej lini chodzimy... skrecamy zawracamy... a czasem z lini przechodzimy w koleczko.. a wszystko to na bardzo malych odleglosciach meidzy psami... i jak prowadzimy my z cekinem to ejst ladny kontakt;p albo jak idziemy wszyscy rownolegle a nie jeden za drugim;p ale jak my idziemy za kims to kontaktu jzu nie ma;p hahhhaa

Posted

kolejne zdjecia z koszmarnej soboty?Eddiii-a ty wiesz ze masz dzisiaj zajecia?:diabloti: :mad: .
sobotnia linia to byla porazka.psy rozkojarzone,przewodnicy jak na kacu,deptali po sobie...dobrze ze w niedziele bylo normalnie ale z niedizeli to juz oczywiscie zdjec nie ma tylko z sobotniej masakry:angryy: .

Posted

[quote name='monisieczka']a pewnie, że dekli, ale twoich ukochanych dekli :evil_lol:a poza tym co ty bys bez nas robiła:loveu:? Zanudziłabys sie naaaa śmierć:diabloti::diabloti:.[/quote]no napewno.dzisiaj na polach tez mnie doprowadzono do agonii z nerwow:mad: :diabloti: .

Posted

:niewiem: ale blizniacy grzecznie siedza kolo siebie :multi:
[IMG]http://img151.imageshack.us/img151/1504/blizniczakiie5.jpg[/IMG]
i jak zgranie ruszaja :multi:
[IMG]http://img155.imageshack.us/img155/6294/bliz2xk5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ayshe']no napewno.dzisiaj na polach tez mnie doprowadzono do agonii z nerwow:mad: :diabloti: .[/quote]
OOOOOOO czyzby słodki Joshek doprowadził tresserunia do bialej goraczki????:diabloti::diabloti: Ten anioł??????:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='monisieczka']OOOOOOO czyzby słodki Joshek doprowadził tresserunia do bialej goraczki????:diabloti::diabloti: Ten anioł??????:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]nie sam...2 baby,draka,bachus-lachus...:mad: ......

to ostatnie zdjecie to cwiczenia samodzielne[juz NIE linia]zeby ktos nei pomyslal.....:evil_lol:.sekwencje aportowania.

Posted

[quote name='ayshe']to ostatnie zdjecie to cwiczenia samodzielne[juz NIE linia]zeby ktos nei pomyslal.....:evil_lol:.sekwencje aportowania.[/quote]

to chyba jeszcze nie byly cwiczenia samodzielne :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']to chyba jeszcze nie byly cwiczenia samodzielne :evil_lol:[/quote]kochanie jak nie wiesz co robilas to moze kawe pij przed zajeciami?:diabloti: .przeciez widac co robiliscie.

Posted

[quote name='ayshe']kochanie jak nie wiesz co robilas to moze kawe pij przed zajeciami?:diabloti: .przeciez widac co robiliscie.[/quote]
kawe - moze :roll: dobrze ze ty wiesz co robimy, bo sami to bysmy zgineli :shake: a ty nas chcesz zostawic :placz:

[IMG]http://img225.imageshack.us/img225/9434/79395431fs0.jpg[/IMG]
ale kujon :evil_lol:
[IMG]http://img329.imageshack.us/img329/7186/79130078qc8.jpg[/IMG]

wszystkie te zdjecia sa fajowe, chyba wstawie wszystkie, bo tak to sama siedzie w pracy i sie ciesze jak glupi do sera :p

Posted

[quote name='ayshe']kochanie jak nie wiesz co robilas to moze kawe pij przed zajeciami?:diabloti: .przeciez widac co robiliscie.[/quote]
Żeby wykonywać komendy w miarę bardziej poprawnie to mam taka prosbe. Wiem ze treserunio padnie juz dokładnie jak razony piorunem ale muszem o to prosić bo mi się w mojej małej główce wszystko piórkuje. Czy tu albo na CC mogłabys podać wszystkie uzywane komendy po helmucikowemu i po naszemu. No tak sie sklada że tego języka sie uczyłam sto lat temu i jakos tepa pozostałam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...