Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']No należy się jej po tym zdjątku jak z horroru!!!![/QUOTE] Trzeba przyznać, że wyszłam tam bardzo :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale ja zawsze tak wychodze na zdjęciach:lol:
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Ja mogę pić z Wami we wtorek:drinking: tzn jutro na działce będę pić :razz: :chlup: :drinking:[/quote] Zawsze powtórke z rozrywki można zrobić -nic nie szkodzi .
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Zawsze powtórke z rozrywki można zrobić -nic nie szkodzi .[/QUOTE] No pewnie wkońcu długi weekand jest:multi: :multi: :multi:
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Trzeba przyznać, że wyszłam tam bardzo :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale ja zawsze tak wychodze na zdjęciach:lol:[/quote] gdyby nie podpis pod zdjęciem to kto by wiedział że to ty :shake:??? no poza dzisiejszą grupą która widziała twoje wdzianko.:eviltong:
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='BeataG']Ja też widziałam, zdążyłam! :multi: :evil_lol:[/quote] te belgi są za szybkie dla onków:mad::mad:
Alix Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 no najpierw strasza torturami i powolna smiercia a potem kaza pokazywac:mad::lol: [B]Szira/Gosia[/B] nawet nie widac ze to Ty na tym -nie powiem klimatycznym zdjeciu:eviltong: a co do piwa to we wtorek tez mozna, nic nie stoi na przeszkodzie:cool1: [B]Asher[/B] spotykamy sie chyba o 13
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']gdyby nie podpis pod zdjęciem to kto by wiedział że to ty :shake:??? no poza dzisiejszą grupą która widziała twoje wdzianko.:eviltong:[/QUOTE] Wystarczy, że ja wiem :placz: :placz: :placz: trzeba było powiedzieć, że mi zdjęcia robicie to bym się wyprostowała i jakoś ustawiła:cool3:
BeataG Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']te belgi są za szybkie dla onków:mad::mad:[/quote] Ano są szybkie, ale jak się przy nich refleks wyrabia. :eviltong: Chociaż mój tato zawsze twierdził, że to nie refleks, tylko nerwica. :cool3: Ale co by to nie było - refleks czy nerwica - przydaje się. Dzisiaj kolejny raz byłam szybsza w konkurencji, w której nagrodą była śliczna długa kość z kurczaka. :angryy:
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Wystarczy, że ja wiem :placz: :placz: :placz: trzeba było powiedzieć, że mi zdjęcia robicie to bym się wyprostowała i jakoś ustawiła:cool3:[/quote] No i radoche by diabli wzięli:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: No Alix dawaj tą reklame alkocholu już po 22.
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo'] No Alix dawaj tą reklame alkocholu już po 22.[/QUOTE] No właśnie ja czekam:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='BeataG']Ano są szybkie, ale jak się przy nich refleks wyrabia. :eviltong: Chociaż mój tato zawsze twierdził, że to nie refleks, tylko nerwica. :cool3: Ale co by to nie było - refleks czy nerwica - przydaje się. Dzisiaj kolejny raz byłam szybsza w konkurencji, w której nagrodą była śliczna długa kość z kurczaka. :angryy:[/quote] Mam nadzieje że było na niej troche mięsa:eviltong:
BeataG Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Mam nadzieje że było na niej troche mięsa:eviltong:[/quote] Nie było ani grama. Suchutka kość, taka idealnie nadająca się do wbicia się w przełyk lub inny kawałek przewodu pokarmowego. :angryy: Mój pies, to istny odkurzacz. :mad:
Alix Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']No i radoche by diabli wzięli:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: No Alix dawaj tą reklame alkocholu już po 22.[/quote] ale jak Tresser sie wkurzy i da wycisk to pretensje prosze miec tylko do siebie nie chce byc zlinczowana przez grupe:diabloti: [B]Szira/Gosia[/B] obiecuje ze we wtorek zrobie Ci profesjonalna pozowana sesje:cool3: chociaz mi zdjecie ala 'facet w szturmiaku z hakiem" bardzo sie podoba:loveu: a wyszlo tak zupelnie niechcacy:lol:
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Pytanie z innej beczki:p czy ktoś znalazł kleszcza na psie bo nie wiem czy mam dokładnie obszukać Szirę, narazie nic nie znalazłam:multi:
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Alix'] [B]Szira/Gosia[/B] obiecuje ze we wtorek zrobie Ci profesjonalna pozowana sesje:cool3: chociaz mi zdjecie ala 'facet w szturmiaku z hakiem" bardzo sie podoba:loveu: a wyszlo tak zupelnie niechcacy:lol:[/QUOTE] Już ćwiczę pozy:evil_lol:
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Pytanie z innej beczki:p czy ktoś znalazł kleszcza na psie bo nie wiem czy mam dokładnie obszukać Szirę, narazie nic nie znalazłam:multi:[/quote] Też chciałam się o to zapytać.Przejechałam ręką po bachorze ale futro gówniaż ma tak gęste:shake: że sprawdziłam tylko najbardziej newralgiczne miejsca.
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='BeataG']Nie było ani grama. Suchutka kość, taka idealnie nadająca się do wbicia się w przełyk lub inny kawałek przewodu pokarmowego. :angryy: Mój pies, to istny odkurzacz. :mad:[/quote] Ups też mam podobnie ale na wrzask Joshua wypluwa.
Alix Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Ups też mam podobnie ale na wrzask Joshua wypluwa.[/quote] Barosz raz polknal w calosci cale udko od kurczaka, dodam ze bylo wyjete prosto z piekarnika, oczywiscie sie poparzyl no i zwrocil go w tym samym momencie , mam nadzieje ze sobie zapamietal ta lekcje:mad: Tez nie znalazlam na psie kleszcza, a gif na str 62
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Alix']a gif na str 62[/QUOTE] Fajne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
BeataG Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Ups też mam podobnie ale na wrzask Joshua wypluwa.[/quote] U mnie Emil wypluwa na wrzask - pod warunkiem, że zdążę wrzasnąć, zanim połknie. :cool3: Z Wermutem bywa różnie. Tu było tak, że zobaczyliśmy tę kość w tym samym momencie, ale moja noga była bliżej niż jego pysk. :evil_lol:
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 No trzymajcie się miłych snów/ może ukochany tresser wam się przyśni/ - ide odsikać Josha i lulu.
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']No trzymajcie się miłych snów/ może ukochany tresser wam się przyśni/ - ide odsikać Josha i lulu.[/QUOTE] Ja też życzę dobrej nocy:lol: do jutra:multi: :multi: :multi:
ayshe Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 zamorduje i sie zemszcze:mad: .wyglupiam sie jak kretyn a wy to wykorzystujecie w niecny sposob:placz: .ale zemsta jest zawsze slodka:evilbat: . dzisiaj o 13.:roll:
Ewa-Jo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='ayshe']zamorduje i sie zemszcze:mad: .wyglupiam sie jak kretyn a wy to wykorzystujecie w niecny sposob:placz: .ale zemsta jest zawsze slodka:evilbat: . dzisiaj o 13.:roll:[/quote] drobne pytanko -na kim się zemścisz bo się zastanawiam czy w drugą strone na wszelki wypadek się nie udać:eviltong:. Grupa dosyć okrojona będzie/brak Pyrosa i Sziry/ to może za dużo na jednostke wypaść:shake:. Jakie pifko pijesz -moze dasz się przekupić????? :loveu:No i pamiętaj ja jestem emerytka z chorą nogą:placz:
Szira/Gosia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='ayshe']zamorduje i sie zemszcze:mad: .wyglupiam sie jak kretyn a wy to wykorzystujecie w niecny sposob:placz: .ale zemsta jest zawsze slodka:evilbat: . dzisiaj o 13.:roll:[/QUOTE] Uważaj bo grupa też sie może zemścić:diabloti: :diabloti: :diabloti: :mad: :mad: :lol:
Recommended Posts